motown madness
motown madness
Na tento box jsem se hodně těšil a výsledek posudtě sami. Karty se mi vzhledově líbí
řadovky
podpisy
jersey a patch
řadovky
podpisy
jersey a patch
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: motown madness
Já bych byl asi zklamaný... Co ty????? Žádná velká pecka se nekonala, že????
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Mě by asi nejvíc potěšila podpisovka Larry Murphyho.
Vzhledove je tato serie myslim hodne povedena.Ja jsem si chtel tento tyden u nas na burze box koupit.Cena 85 dolaru byla hodne prijatelna,ale nakonec jsem zrezignoval.Podpisy na nalepkach,patche vyrobene, takze mne to nakonec odradilo.Jinak co bych zase za tu cenu mohl chtit?
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Já se v těchto kartách/boxech moc nevyznám ale přijde mi to docela chudý Škoda že Jersey obě červené... Ale záleží na tobě jak jseš spokojený
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
85 dollarů je dost peněz!!!!!! Za to bys mohl koupit pár karet které si sám vybereš a budeš je opravdu chtít!!!! Ale na druhou stranu, kdo nehraje, nevyhraje ......
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
-
- Legenda
Mě by se osobně moc líbilo,kdyby ITG v tomhle stylu vydalo celou Original Six
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak už to tak vypadá!!! Orig6 je osvědčený námět pro výrobce karet!!! Jen škoda, že Forever Rivals bylo o Habs a zároven o Maple Leafs.... Oba týmy si zaslouží svůj produkt!!!!!
S oběma předchozími příspěvky souhlasím a hlavně doufám, že takhle vydají Boston ... to bych se třeba pokusil na jeden boxík i naškudlit
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
ono to plnění bude určitě podobné.... Takže najít nějaký HIT bude veliké štěstí!! Ale snad nám hoši ze států pošlou něco slušného i sem , do střední Evropy .....
Já myslím, že to oni moc rádi ... a o tom, zda člověk vytáhne nějaký ten hitík je to vždy a záruka není nikdy ... jinak zase se mi na tomhle boxu líbí, že všechny 4 podpisovky mají pěkně celé podpisy - na tomhle si ITG dává záležet dlouhodobě a myslím, že je to hodně dobře
Ja cekam jestli vydaji Chicago.Na naseho "Indiana" nema zadnej znak na dresu i kdyz je malinkato upravenej proti tomu puvodnimu. Celkove ma ta originalni sestka nejhezci dresy z cele NHL.