2x ITG Motown Madness

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2013.
Hans
Administrátor
Administrátor

2x ITG Motown Madness

Příspěvek od Hans »

No tak Motown Madness jsem vzal jen ze zvědavosti. Zatím mě tyhle specializované série míjeli, protože nejsem velkým fanouškem Philadelphie, Toronta ani Montrealu. Jelikož se tentokrát jednalo o Detroit, tak jsem udělal výjimku. Wings jsou tým, kterému v NHL fandím asi nejvíc. Kdybych věděl, že ten poté, co box objednám a zaplatím, budu končit v práci, tak ho snad ani neobjednávám. :D

No pojdmě na break. Nejdříve řadovky.

Box 1
Obrázek

Box 2
Obrázek

Poté Game-Used karty
Obrázek

Autograph karty
Obrázek

Obrázek

Nevím, jestli je to mým současným rozpoložením, ale produkt nehodnotím úplně s nadšením. Jako největší pozitivum vidím podpisovky. Ty se mi docela dost líbí. Ovšem mrzí mě, že si ke mně nenašel cestu nějaký hráč současného kádru. Nejsem náročný. Stačil by třeba Kindl, Emmerton, Joakim Andersson nebo další mladí hráči. Bohužel tento nešvar z BTP se objevil i zde. Jinak se jedná o zajímavá jména a hledání jich na netu byl zase takový zajímavý exkurz do historie. Leo Riese je třeba 90 letý pán, bývalý defenzivní obránce, který odehrál poslední zápas v NHL v roce 1954. :D Nejlepší podpisovka asi legenda Frank Mahovlich. Na druhou stranu nechápu, co tam dělá Ed Mio, který toho za Wings moc neodchytal a navíc ještě s katastrofálními čísly. Ale podpisovky beru pozitivně a nechávám si je.

Game-Used karty ve dvou boxech byly opravdu na jedno brdo. Ano je to dané tím, že se jedná o sérii jednoho týmu, kde dominuje červená a bílá, ale jak manufactured Crest of Honor, tak Game-Used jersey jsou hodně podobné. Co se týče designu, tak je nehodnotím úplně špatně a řekl bych, že se mi i líbí, ale možná by u těhle sérií bylo lepší promyslet, jestli je nutné dělat tolik game-used podsetů. Možná by stačila ta base s verzí patch a k tomu nějakých pár zajímavých setů. Tough Times je karta, která se mi absolutně nelíbí.

Řadovky se hezky třpytí, ale i tady by bylo možná lepší si s tím trošku pohrát.

Celkové hodnocení Motown Madness v podání těchto 2 boxů je pro mně 7/10.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2x ITG Motown Madness

Příspěvek od DzEjDy »

Když jsem nedávno postřehl někde tvoji poznámku že jsi otevíral dvě krabičky a nedopadlo to moc dobře, tak jsem to teda čekal trochu horší. Na druhou stranu, když tomu dáváš 7/10, tak to není zase tak špatný hdnocení :D . Já bych řekl že je to prostě už klišé. Všechny tyhle jejich produkty jsou stejný a obávám se že to nebude do budoucna moc jiný. Nepíšu to jeko negativum, kdyby Motown byla první série ze všech co postupně teď vycházejí, tak bychom to viděli určitě pozitivněji. Alespoň to si myslím já. Je dobře že se zde objeví vždycky několik zájimavých jmen na podpisovkách, ale ty memo karty by to chtělo už vážně upgradovat. Ideově mně to přijde jako už hodně "vykradená" šablona... Doufám že se v nejbližší době nedočkám od ITG nějaké Blueshirts verze.
Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

to DzEjDy: čoveče, myslím si, že ITG udělají komplet Original Six, protože vydané produkty jsou z jejich strany sold out. Množství podpisovek je parádní a kdyby vyšla edice Sabres, set si sesbírám. Škoda jen, že memorabilia karty nemají podobné provedení jako v 2003-04 Original Six !

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Čekal jsem až se to tu objeví. Byl jsem zvědav na porovnání s produktem Forever Rivals! Tam jsem se těšil na hráče Habs a výsledek byl hodně hořký... I u ostatních boxu co jsem tady viděl. Tohle vypadá na první pohled dobře i když nejsem fanda Red Wings. Auto karty, když pominu nálepky, dobrý jména, hlavně Frank Mahovlich! Ale nedokážu říct jak to uspokoji Hanse? Psal 7/10? Takže lepší průměr? :-)...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Jojo, jak jsem psal, tak podpisovky dobré. Jenom mi tam chybělo alespoň jedno současné jméno.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak já dnes rozkuchal 3 krabice a velký nadšení s obsahu. Karty jsou naživo pěkný, jen ta originalita.
Měl jsem parádní JSY i podpisy, sorry break nebude, ale snad mohu napsat, že jsem měl třeba podpis Kocura, Boba Esenssy, 6 JSY Yzerman, Larionov, Lidstrom, Kolzig, Oates a ?, a hlavně - podpis Rick MacLeish- SP a Boba Proberta SP - a chtěl jsem i založit téma - podle mě by to mohl být jeho poslední podpis na kartě, na ebayi šla za cca 200USD, dal jsem 189USD a do 20 minut byla pryč...
Ale později jsem toho litoval - kartu jsem si měl nechat... Každopádně obsah jsem měl o 200% lepší než Hansovi boxy.
BTW měl jsem 2 GOLD paralelky - až podle Beckettu jsem zjistil, že jsou /10!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Pavle, myslím že je to dost relativní tvrdit že jde možná o jeho poslední podpis když se jedná o nálepku! Tohle je podle mě nedůstojné! To samé jsem zaznamenal u Teda Kennedyho, když mu vyšla auto karta s nálepkou na Captain C! Tři roky po jeho smrti... Nějaký Die Cut auto beru ale tohle Ne !
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Maurice Richard píše:Pavle, myslím že je to dost relativní tvrdit že jde možná o jeho poslední podpis když se jedná o nálepku! Tohle je podle mě nedůstojné! To samé jsem zaznamenal u Teda Kennedyho, když mu vyšla auto karta s nálepkou na Captain C! Tři roky po jeho smrti... Nějaký Die Cut auto beru ale tohle Ne !

Ja v tom zadny zlocin nevidim, to ty nalepky maji radeji spalit nebo je pohrbit s nim?

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Neřekl jsem že je to zločin. Použil jsem jiné slovo. Je to můj názor. Možná zvláštní, ale bude to tím že k legendam mezi které Probert dle mého taky patří chovám jakousi úctu za jejich výkony. Na druhou stranu máš pravdu že firma pak nevyhodí desítky, stovky podepsaných nalepek jen proto že ten člověk zemřel. Dostal zaplaceno tak si tím můžou dělat co chtějí! A dostanou za to dobře zaplaceno...

Obrázek

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

pavelbart píše: 6 JSY Yzerman, Larionov, Lidstrom, Kolzig, Oates a ?
a Hunter. dlhorocny kapitan Capitals
Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Díky Mixo:-)

A k tý samolepce... to je těžký. Oni určitě nevěděli, že za pár "dnů" zemře, takže asi z toho důvodu z jeho podpisu udělali SSP a zřejmě se ještě dočkáme nějakých jeho podpisů v ITG sériích. Nicméně, morálně je to snad jeho první kartička po smrti s podpisem, tedy morálně i poslední podepsaná. A asi proto bude cenná. Osobně bych si fakt nakopal, že jsem ji prodal. Jenže mně to došlo asi půl hodinu potom, co jsem ji dal na bej a to už byla 10 minut prodaná...
Nicméně, musím uznat, že mi nedošlo, že by to takhle ITG mohli udělat. Asi jsem málo zkaženej:-))) Ale ruku na srdce - UD i Panini by to udělali stejně...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Ok. Ale když to vezmeš bez té omáčky okolo, tak si tu kartu prodal za pěkný Peníze! Je samozřejmě otázkou jaký bude zájem a cena za pár týdnů, měsíců a bude to zajímavé sledovat. Je to hot news tak je po tom hlad, ale jak to bude dál ? To je vždy ve hvězdách :-)! Pak si řekneš buď super, nebo "super" :-)!

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ale mně nešlo o peníze, mně šlo o to si ji nechat...
Protože pro mě to je morálně jeho poslední karta před smrtí. Když vyjde jiná série ITG kde bude, a vzhledem k tomu, že z toho udělali SSP nebo SP nevím přesně, tak to lze předpokládat, to už pro mě nebude ono...
Cena je dobrá, o tom žádná.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Tak to potom ano! Pokud měla zůstat u tebe. Já myslel že si spekuloval s cenou :-)! Já si podobně cenim auto Butche Boucharda z Forever Rivals! Tam je to taky jeho poslední auto karta a dokonce hard sign! Podepsal to a za pár týdnů zemřel... A to byla za hodně malý peníz! Tu kartu nedám z ruky snad Nikdy!

Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

pavelbart píše:Protože pro mě to je morálně jeho poslední karta před smrtí.
Tohle moc nechápu. On zemřel už v létě 2010, od té doby mu už vyšlo několik karet, včetně podpisovky v ITG Enforcers. :?:
Obrázek

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

fakt? Já tohle nesleduju takže to čtu poprvé. Takže kdy mu tedy vydají tu poslední auto' s :-):-):-)?

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Já myslel, že umřel loni :) Tak to se mi to pomíchalo s těmi jinými kluky co umřeli v létě. A Dzejdy, jsi si jistý že umřel už takhle dlouho před? A kolik mu potom vyšlo podpisovek? Máš nějaký přehled? Předpokládám, že jen u ITG...
Pak mě to mrzet nemusí a je to dobře prodaný:-).

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Probert

Já to taky nějak extra nesleduji, ale právě že jsem si myslel, že mu vyšla nějaká karta od ITG nevím v jaké sérii to bylo, ale byly to ty Tribute karty všem těm co v poslední době odešli. Podle Beckettu má podpisovku v Enforces a ty vyšly někdy vloni, takže to už bylo určitě posmrtně. Na otázku kdy vyjde opravdu ta poslední těžko odpovědět, snad jedině tak, že až dojdu v ITG nálepky.
Obrázek

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Mě se ty karty líbí,ikdyž je ten degin opravdu dost podobný ve všech sériích....No a jestli vyjdou i Blueshirts tak mě přítelka rozseká...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

koukal jsem na Ebay a myslím že jsem na žádnou auth auto nenarazil! Ale myslím že mu nějaká určitě vyšla. Na BaP jsou i mnohem méně známější hráči :-)!

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2013“