No pojdmě na break. Nejdříve řadovky.
Box 1

Box 2

Poté Game-Used karty

Autograph karty

Nevím, jestli je to mým současným rozpoložením, ale produkt nehodnotím úplně s nadšením. Jako největší pozitivum vidím podpisovky. Ty se mi docela dost líbí. Ovšem mrzí mě, že si ke mně nenašel cestu nějaký hráč současného kádru. Nejsem náročný. Stačil by třeba Kindl, Emmerton, Joakim Andersson nebo další mladí hráči. Bohužel tento nešvar z BTP se objevil i zde. Jinak se jedná o zajímavá jména a hledání jich na netu byl zase takový zajímavý exkurz do historie. Leo Riese je třeba 90 letý pán, bývalý defenzivní obránce, který odehrál poslední zápas v NHL v roce 1954.

Game-Used karty ve dvou boxech byly opravdu na jedno brdo. Ano je to dané tím, že se jedná o sérii jednoho týmu, kde dominuje červená a bílá, ale jak manufactured Crest of Honor, tak Game-Used jersey jsou hodně podobné. Co se týče designu, tak je nehodnotím úplně špatně a řekl bych, že se mi i líbí, ale možná by u těhle sérií bylo lepší promyslet, jestli je nutné dělat tolik game-used podsetů. Možná by stačila ta base s verzí patch a k tomu nějakých pár zajímavých setů. Tough Times je karta, která se mi absolutně nelíbí.
Řadovky se hezky třpytí, ale i tady by bylo možná lepší si s tím trošku pohrát.
Celkové hodnocení Motown Madness v podání těchto 2 boxů je pro mně 7/10.