Heroes and Prospects 12-13
Re: Heroes and Prospects 12-13
.... chlopi je videt ze box vzbudil ohlas .... veselo bylo i u nas , kdyz jsme rozbalovali tak po puvodnim soku z tech kreslenych nasledoval uz jenom smich .... ale ty 3D karty jsou super ....
a to má mário čo za Tetris dres?
vzadu na karte pisi .... ze hral za Laval Voisins QMJHL
Marduku, můžeš sem dát tu 3D kartu?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
jsou na prezentacce .... ten Domi a Subban .... je to takovy zvlastni material ze ten hrac vypada jakoby byl 2 cm nad kartou .... scan to neukaze , ale nazivo to vypada skvele....
PS: Vladka ti vzkazuje ze si na to mas vzit 3D bryle ....
PS: Vladka ti vzkazuje ze si na to mas vzit 3D bryle ....
-
- Legenda
ty 3 d karty jsou vyráběné technologií lentikulárních obrázků,kdyby někdo chtěl můžu nechat vyrobit,vím o firmě která se tím zabývá, dokonce to jde vyrobit tak,aby nakláněním karty vznikl nějaký pohyb např. brankářský zákrok.
je to poměrně drahá výroba,proto jsem to do svých serií nezařazoval,pan Price zvolil tu levnější variantu výroby
je to poměrně drahá výroba,proto jsem to do svých serií nezařazoval,pan Price zvolil tu levnější variantu výroby
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nic nového, provedení je stejné jako u 95-96 McDonalds Pinnaclepavelbart píše:Marduku, můžeš sem dát tu 3D kartu?
Já myslím, že je jenom dobře, že se firmy vrací k těmhle technologiím a určitě je to zpestření