Rookie Anthology 11-12
Rookie Anthology 11-12
tak skusil som otvorit tento boxik, pacili si ma karty a dufal som nieco do zbirky opatovne sa tak nestalo.... obsah neviem ako posudit, skuste vy....scanoval som vsetko....
a teraz to lepsie....
podpisovky...
a najlepsia karta boxu asi....
ako som pisal neviem co si myslet o obsahu...do zbierky nic nejde takze vsetko je volne....
a teraz to lepsie....
podpisovky...
a najlepsia karta boxu asi....
ako som pisal neviem co si myslet o obsahu...do zbierky nic nejde takze vsetko je volne....
Re: Rookie Anthology 11-12
Tak to je hodne kvalitni plneni!!!
Já si myslel že ty Freshman Signatures byly vždy hard signed. A teď tu vidím nálepky. Jinak Rookie Silhoutteses je dobrá trefa, jen škoda jména no.
tak ten nyquist je nazivo ozaj paradna karta, ale ako vravis skoda toho mena zatial nie moc znamy hrac ale tuto sezonu sa mu dost darilo na farme patril urcite k najlepsim hracom...mozno z neho nieco bude v buducnosti...
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Trochu zaujatě říkám pěkná trefa, ale hlavně zajímavá karta. Jméno myslím hodně dobré, snad Detroit dostane rozum a zkusí ho ještě letos.
tak tohle byl vydařenej boxík nyquist se dostane do NHL snad brzo a bude sezonu od sezony lepší už teď má odehraných někde kolem 60ti utkání za grand rapids griffins
No já čekal zase nějakou Luxury jsy/stick ... a ono nic ... ale jinak samozřejmě dost dobrý a ta Silhouettes je určitě hodně zajímavá karta
-
- Veterán
pěkně naplněný boxík nyquist je paradní a Kubalík taky pěknej
hadam sancu dostane na dlhksie...dnes v noci bol pri prehre vyhlaseny za druhu hviezdu zapasu tak uvidime....
tak nyquist ti zaplatí v pohodě box
bohuzial urcite nezaplati...jeho hodnota nebude moc vysoka myslim...
Jelikož sleduju Detroit docela často, tak Nyquist je jejich velký talent a dříve či později do NHL určitě prorazí. Otázkou je kdy, protože se tady bavíme o Red Wings. On, Joakim Andersson a Tomáš Tatár jsou hráči, které budeme určitě vídat v dresu Red Wings čím dál tím častěji. Třeba Nyquista nechtěli letos moc brát, aby neodrovnali farmu v Grand Rapids a taky, aby sbíral hodně herní praxe a nehrál jen pár minut za áčko.