Box ze včerejší burzy PTH, který měl být do vlaku abych se nenudil ... opravdu jsem se nenudil, protože v narvaném vlaku kde nešla už ani koupit místenka, takže jsem stál v chodbě ... po tom fotbale to byla docela chuťovka Loupnul jsem to teda dneska ráno u kafíčka a snídaně - 36 balíčků v boxu. Kromě super řadovek tam byla obrovská spousta rookies i se zajímavými jmény. Teď už k insertům a paralelkám:
Co bylo garantované, bylo tam: World All-Stars (2:37), North America All-Stars (2:37), 5-star Talents (4:37) ... mimochodem pro Lukyho - opět jsem měl Lidströma
Cup Contenders (1:37), jedna na dva boxy je EO Portraits (1:73) - tvář vpravo na kartě je průhledná, jsou to takové vyražené "dírky". A pak už paralelky, kde jsem bohužel nechytil nějaké top jméno nebo někoho na rookies: Copper Variation (limit 99) 2x, na Premier Date (1:37) s limitem 38/68 Pascal Trepanier
Jo a Frede, když jsem se zakoukal do toho plnění, tak ony verze Tier 1 až Tier 5 patří jen k těm insertům 5-star Talents
Kdyby o něco byl zájem, napište
1999-00 Pacific Omega
1999-00 Pacific Omega
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1999-00 Pacific Omega
Příště ti budu posílat boxy na otevření, nebo pro tebe pošlu nějaký tágo, toho Lidströma nemám, jestli by byl volný, tak ho nech zatím u sebe, taháš ho snad i z časopisů, tak až se ti tam nahromadí, něco vymyslíme jestli se vyplatí pošta nebo rovnou nějaká přeprava nadměrných zásilek. Jinak ostatní taky parádní, ale Lidas vyčnívá to víš, díky
Re: 1999-00 Pacific Omega
Myslel jsem na tebe, ale jen ve dvou balíčcích za sebou jeho baseFred-69 píše:škoda, že žádnej Salo nepadl
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433