Ultra Fleer 96 Box aneb troska nostalgie
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Ultra Fleer 96 Box aneb troska nostalgie
Tak dnes s troskou nostalgie som opat otvoril boxik Ultra Fleer 96 (pre vysvetlenie, bolo to zhruba obdobie mojich zaciatkov zbierania a v sucasnej dobe uz jeden z tazsie zohnatelnych boxov)
Nejaky prehlad Base:
Goldky:
Checklisty (dokonca aj v GOLD verzii)
Red Lights Special
Premier Pivot
Rising Star
A na zaver GOLD VERZIE INSERTOV A USMIALO SA STASTIE AJ NA PADMENKU
Nejaky prehlad Base:
Goldky:
Checklisty (dokonca aj v GOLD verzii)
Red Lights Special
Premier Pivot
Rising Star
A na zaver GOLD VERZIE INSERTOV A USMIALO SA STASTIE AJ NA PADMENKU
Re: Ultra Fleer 96 Box aneb troska nostalgie
Musí být skvělé rozbalovat tento box. Goldky z ulter 95-96 pro mě navždy zůstanou nej paralelky, které kdy kdo vytvořil
Jsem prijemne prekvapeny, kolik tech goldek v boxu je...
Jéééé, dal bych dva prsty a možná i ledvinu, kdybych si tohle mohl jednou rozbalit... Krása!
krasa, u tehle jsem take zacinal a vzdy patrily k mym mejoblibenejsim nebyl by nekde jeste nejaky k dispozici
Trochu mě mrzí, že mám tenhle set komplet. Hned bych si boxík dal. Na tryhle karty se zapomenout nedá, naprostá nostalgie. Bohužel léta 90. jsou pryč.
Super box a samozrejme gratulujem ku krasnej Pad-ke!:) Taktiez by ma zaujimalo odkial si zohnal tento box (a nebolo by ani odveci vediet za kolko), pretoze presne tento boxik by som si chcel dopriat na Vianoce! podobne ako u teba, aj umna to su karty s ktorymi som zacinal
Jaroslav Halak - rozpustam zbierku http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7919
- Jeremy Roenick
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tato serie se velice povedla strasne jsou oblibene. Gratuluju ke goldkam.
- tom_182
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
aaaaah dodnes si pamätam, ako mi spoluziak na zakladnej skole volal v jeden vecer, ze mu otec kupil balicek tychto ultier, mal tam v nom 4 brankarov a na druhy den bol kral kralov v skole!!! Ultry
PS: paci sa mi, ako je na krabici napisane: better than ever! mali vtedy pravdu! skutocne lahodka pre hociakeho zberatela! zavidim svatosko otvaracku
PS: paci sa mi, ako je na krabici napisane: better than ever! mali vtedy pravdu! skutocne lahodka pre hociakeho zberatela! zavidim svatosko otvaracku
co dodat ? takyto boxik si niekedy otvorit je jednym z mojich tajnych snov krasne radovky famozne inzertiky ach jaaj tie roky 90-te...
Washington Capitals 2775
ITG Enforcers - 20/85
ITG Enforcers II - 34/60
http://crosbyxxx.rajce.idnes.cz/Trade_list
ITG Enforcers - 20/85
ITG Enforcers II - 34/60
http://crosbyxxx.rajce.idnes.cz/Trade_list
Super box, moje nejoblíbenější série, vzpomínky na začátky sbírání a bezstarostné mládí