Doporučuji přepnout na co nejlepší kvalitu...

EDIT: Přidané foto jednotlivých karet...

Flair 96/97DzEjDy píše:No je to Black paralelka, takže rozdíl tam je. Řadovka je v pozadí stejná, tady je přechod z tmavý do světlý a ještě to hází takový různý duhový odstíny. Na fotkách a ani na videu to není vidět, je to celkem hra se světlem jak kartu natočíš a z jakého úhlu se podíváš...
Jinak i bez toho chybějícího balíčku to byl stejně nějakej zmetek. Chyběla jedna mem nebo auto karta, Masked Marvels by si myslím taky měla být aspoň jedna v boxu.
Pavle díky, ale asi tě s tou kartou budu muset otravovat, protože co já s ní? U nás na ni trh není, takže bude muset na ebay. Doufám že by to mohl aspoň zaplatit tenhle box, ale nic moc víc od toho nečekám.
Mně to hodně připomíná karty, který jsem považoval za něco nadpozemskýho tak před dvanácti lety. Nevím jak se ta série jmenuje, byly to taky takový hodně lesklý karty, měly fólii co se dá sloupnout a jméno hráče bylo psaný po straně podobnou kurzívou jako je tady název týmu, ale větším písmem. Možná že někteří znalci starších sérii z mého chabého popisu identifikují. Mám před očima kartu Josepha za Oilers, ale co to bylo fakt nevzpomenu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti