10 x SK SLAVIA -Sešívaní z Edenu
10 x SK SLAVIA -Sešívaní z Edenu
Neodolal jsem a objednal si u pana Hrbka 10 slávistických boxů. Tady je výsledek.
1. box:
pár řadovek na ukázku
podpisovky:
Tradice - Červenobílá hrdost
Patrioti z Edenu
a nejlepší kousky na konec
pokračování zítra
1. box:
pár řadovek na ukázku
podpisovky:
Tradice - Červenobílá hrdost
Patrioti z Edenu
a nejlepší kousky na konec
pokračování zítra
Sbírám: SK Slavia Praha, HC Slavia Praha, Montreal Canadiens, Guy Carbonneau (pouze za MTL)
- freddy-NJD26
- Legenda
Re: 10 x SK SLAVIA -Sešívaní z Edenu
sem teda spartan..ale tohle sou sakra paradni karty ...tohle se povedlo..
Patrik Eliáš - 1 275ks
Moc pěkné kousky, koupit se tedy dají tyto balíčky a boxy jen na burzách nebo nějak přes SZ? Protože na oficial eshopu legendycs.cz jsem je nenašel, ani Pavlův shop je nemá.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
nechci být zlej, ale teda ty podpisovky mi přijdou jak od OFS .. takový nic moc, stejně jak řadovky.. ale ty inserty jsou oproti tomu zase velká paráda
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Souhlas, řadovky i podpisovky by mohly být lepší, jinak je to paráda. A ještě mě napadla jedna maličkost, a sice nesourodost použitých "podpisových zařízení" Kdyby byl každý podpis stejnou tlouštkou a nejlepe stejnou barvou, vypadalo by to lépe. Ale nevím jestli je to realizovatelné, protože nevím jak přesně docházelo k podpisům v této konkrétní sérii. Pravděpodobně to možné nebylo, protože jestli si dobře pamatuju, tak třeba ve WTA 1972 byly všechny podpisy tuším stejné. Takže kdyby to šlo, tak by to tak asi bylo.
- freddy-NJD26
- Legenda
radovky na prvni pohled se mi taky nezdali..je pravda ze je to takovi hodne cerveny spise pro spartany ale vemte si ze udelat sesivany karty ze by to vypadalo asi debilne...ta fotka hrace by tak asi nevynikla...co se tyce podpisovek - tak si mylsim ze ste naockovany produktem OFS (ktery sou nehorany sracky ) me se tedy libi ze kazdy podpis "jiny" ukazal sme tyto karty kamaradum co karty vubec nesbiraj a kamosi (kteri sou lslavisti ) tu slintali jak blaazen...
ale pocit sem mel stejnej jako vy kluci.---cim vic sem jel tim tematem dolu tim vic tyy karty byli hezci !!!!
ty cerno bily (tradice ) se mi libej jak cip...no a ty jersey a golmansky rukavice...proste pecka
ale pocit sem mel stejnej jako vy kluci.---cim vic sem jel tim tematem dolu tim vic tyy karty byli hezci !!!!
ty cerno bily (tradice ) se mi libej jak cip...no a ty jersey a golmansky rukavice...proste pecka
Patrik Eliáš - 1 275ks
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
mě ty podpisovky přijdou jako pěst na oko, když vemu, jak vypadají ostatní karty, tak mi ty podpisovky fakt přijdou jak od OFS .. strašně mi připomínají tady tyhle premiumfreddy-NJD26 píše:...co se tyce podpisovek - tak si mylsim ze ste naockovany produktem OFS (ktery sou nehorany sracky )
- freddy-NJD26
- Legenda
joooo to jaaa ti neberu !!! ja vim jak vypadaji ...ani ti za to nenadavam....jen chci rict...ze me udelat takovou seeri mancaftu kerymu fandim tak mi to je skoro "jedno" jak vypadaj
Patrik Eliáš - 1 275ks
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
jo to je pravda .. mít Flinta takovou sérii, tak jsem za takové podpisovky vděčnej až na půdu ;D
2. box:
AU:
Tradice:
Patrioti:
a největší hity:
AU:
Tradice:
Patrioti:
a největší hity:
Sbírám: SK Slavia Praha, HC Slavia Praha, Montreal Canadiens, Guy Carbonneau (pouze za MTL)
Karty jsou to pěkné, hlavně tradice a memorablia.
Jen k balení boxů - po 2 boxech 3 duplikáty podpisovek, v patriotech Vlček už 4x(?), většina 2x, teda pokud to nejsou různé paralelky, z těch fotek to špatně rozlišuju.
jsem zvědavý, jak to bude vypadat po těch 10 boxech...
Jen k balení boxů - po 2 boxech 3 duplikáty podpisovek, v patriotech Vlček už 4x(?), většina 2x, teda pokud to nejsou různé paralelky, z těch fotek to špatně rozlišuju.
jsem zvědavý, jak to bude vypadat po těch 10 boxech...
- nsxhitman
- Hvězda
Moc zajímavé karty, fotbalové u nás už nejsou moc k vidění, tohle je ale paráda. Podpisovky jsou sice takové "chudé", designově se mi nelíbí, ale budiž. Inserty parádní. Akorát mám otázku. Jarda Černý jako patriot z Edenu? Neměl on se Slavií nějakou rozepři? Podle mě se k ní jen tak hlásit nebude nebo se pletu? Tím chci říct, zda taky má podpisovky a podobně.
Jose Theodore, insertní série gólmanů
Patrioti jsou 3 verze: červená, stříbrná a zlatá. Vyšlo na nich ale jenom 7 hráčů, v boxu je 6 kousků a tak bude logicky hodně duplikátů.Altair píše: Jen k balení boxů - po 2 boxech 3 duplikáty podpisovek, v patriotech Vlček už 4x(?), většina 2x, teda pokud to nejsou různé paralelky, z těch fotek to špatně rozlišuju.
- hokejcards
- Hvězda
ty podpisovky trochu vypadají jak ty OFS to je pravda...co mě by vadilo kdybych si chtěl kompletovat podpisy - neni stejný fix na všech, ať už tloušťka nebo dokonce modrá i černá barva, to mi přijde prostě jako děsná záležitost...patrioti z Edenu je taky blbost - tam by měli být jen hráči co většinu života ve Slavii prožili...můj názor
3. box: (Patrioti se pořád opakujou, tak už je nebudu fotit)
bohuzel moc ne...((freddy-NJD26 píše:sem teda spartan..ale tohle sou sakra paradni karty ...tohle se povedlo..
4. box
Teda ten kus balonu u toho Jarolíma je pěknej. Do kolika kousků jsou limitovány tyhle podepsané memorabilie?
-
- Legenda
Podepsaná karta s míčem má limit x/5
ještě k k obsazení hráčů na kartách Patrioti z Edenu,nechci se vymlouvat ale tyto hráče si vybrala Slavia sama,je to jejich volba, jediné co může být pozitivní že v každém dotisku vyjdou další hráči z historie Slavie(máme seznam cca 130 jmen)
panu Žížalomilovi bych rád zde vzkázal že pokud chce může box Slavie reklamovat na burze a nekazit radost z karet ostatním sběratelům
ještě k k obsazení hráčů na kartách Patrioti z Edenu,nechci se vymlouvat ale tyto hráče si vybrala Slavia sama,je to jejich volba, jediné co může být pozitivní že v každém dotisku vyjdou další hráči z historie Slavie(máme seznam cca 130 jmen)
panu Žížalomilovi bych rád zde vzkázal že pokud chce může box Slavie reklamovat na burze a nekazit radost z karet ostatním sběratelům
-
- Legenda
ještě drobnost k těm podpisům,když pošlete na klub 10 kusů fixů stejných a vrátí se vám toto....
při výrobě dotisků budeme trvat na osobním setkání s hráči
při výrobě dotisků budeme trvat na osobním setkání s hráči