Panini Pinnacle 2010 - 2011 Hobby Box
Panini Pinnacle 2010 - 2011 Hobby Box
Tak vám tady přináším můj první box, od doby registrace na tomto fóru. Věřím že se bude líbit.
Paralelky:
Bohužel, tyto karty se jak mnoho z vás ví, špatně fotí. Na pohled jsou překrásné, tak snad postačí jen jména.
Ice Breakers:
Velice mě potěšilo, že na třech kartách ze čtyř byli hráči NJD, tohle jsem opravdu nečekal.
Krásné inserty, jak Saving face, tak i Team pinnacle. U Artist proof mě mírně zklamalo, že vypadá téměř stejné jako řadovky a to je poměrně vzcáná, kažopádně celé rozbalování mi to vynahradilo
Další 2 krásné inserty, za které jsem byl moc rád, ale 2. největší překvapení celého boxu, když jsem hned v prvním balíčku vytáhl Pantheon kartu ( 1 na case ) a k tomu ještě Zacha Parise z NJD. Nádhera
3 memorabilia karty:
Milan Hejduk na dresovce hodně potěšil, a ostatně další podpisovka i dresovka taky, ale čech je čech
Dresovky limit x/499, podpisovka x/100
Zlatý hřeb:
Při otevírání posledního balíčku jsem už snad ani nedoufal, počítal jsem s kartonkem (přece jen 4 memorabilia průměrně na bxo, nikoli garance) ale co se nestalo, Milan Hejduk podruhé!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nádherná karta, limit 1/25 ! takže z jednoho boxu, jsem opravdu nadšený!
Snad jsem některé nezklamal čekáním, pro mě je tohle absolutní úspěch
Předem děkuji za komentáře
Paralelky:
Bohužel, tyto karty se jak mnoho z vás ví, špatně fotí. Na pohled jsou překrásné, tak snad postačí jen jména.
Ice Breakers:
Velice mě potěšilo, že na třech kartách ze čtyř byli hráči NJD, tohle jsem opravdu nečekal.
Krásné inserty, jak Saving face, tak i Team pinnacle. U Artist proof mě mírně zklamalo, že vypadá téměř stejné jako řadovky a to je poměrně vzcáná, kažopádně celé rozbalování mi to vynahradilo
Další 2 krásné inserty, za které jsem byl moc rád, ale 2. největší překvapení celého boxu, když jsem hned v prvním balíčku vytáhl Pantheon kartu ( 1 na case ) a k tomu ještě Zacha Parise z NJD. Nádhera
3 memorabilia karty:
Milan Hejduk na dresovce hodně potěšil, a ostatně další podpisovka i dresovka taky, ale čech je čech
Dresovky limit x/499, podpisovka x/100
Zlatý hřeb:
Při otevírání posledního balíčku jsem už snad ani nedoufal, počítal jsem s kartonkem (přece jen 4 memorabilia průměrně na bxo, nikoli garance) ale co se nestalo, Milan Hejduk podruhé!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nádherná karta, limit 1/25 ! takže z jednoho boxu, jsem opravdu nadšený!
Snad jsem některé nezklamal čekáním, pro mě je tohle absolutní úspěch
Předem děkuji za komentáře
Naposledy upravil(a) Frenkac dne čtv 13. zář 2012 21:45:10, celkem upraveno 1 x.
- Lihosaurus
- Nováček
Re: Panini Pinnacle 2010 - 2011 Hobby Box
Johoho, tak ten Milan je super, moc gratuluju!
Sbírám Martina Brodeura
Už chápu, proč má Jarosenko tenhle produkt tak rád:-) Gratulace
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Taky si myslím, že ten boxík je povedený, předpokládám že s úrodou Devils jsi spokojený a samozřejmě i ten Hejduk není k zahození a in natura by se mi asi nejvíc líbil ten insert Neuvirtha
Když jsem při rozbalování letmo zahlédnul fialovou, ze srandy jsem prohodil, že už leze druhý hejduk Ani ve snu mě nenapadlo, že jsem to uhádnul Je parádní, trojbarevný, super limit a prostě vytáhnout čecha je vždy něco navíc pocitově. Takže parádní úlovek. Navíc case hit a ještě k tomu v týmu, který sbíráš a nakonec i podpis JVR a jersey Milana, celkově parádní box. Já rozbalil tak cca 30 boxů, ale nic podobného se mi nepoštěstilo
Ty ve svém tuším druhém boxu hned takové pecky
Ty ve svém tuším druhém boxu hned takové pecky
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To je štěstí začátečníka Gratulace
-
- Veterán
teda ty máš štěstí gratulace tohle mě se stát nemůže
Děkuji všem, musím říct, že po dlouhé době jsem našel koníček, který mě naplňuje
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě hodně dobrej box , ten JVR taky stojí za zmínku a Parise je na první pohled krásná karta .
Jo, jo s tím souhlasím. Ale pozor , velmi rychle taky dokáže vyprázdnit kešeňuFrenkac píše:Děkuji všem, musím říct, že po dlouhé době jsem našel koníček, který mě naplňuje
To už jsem trošičku poznal ale když pozměníš své priority a omezíš jiné finančně náročnější koníčky, tak se s tím dá vyjít rozumně Člověk prostě nemůže chtít všeDampa17 píše:Jo, jo s tím souhlasím. Ale pozor , velmi rychle taky dokáže vyprázdnit kešeňuFrenkac píše:Děkuji všem, musím říct, že po dlouhé době jsem našel koníček, který mě naplňuje
- Tkachuk007
- Veterán
Tomu se říká za málo peněz hodně muziky . Gratuluju a ať Ti sběratelská vášeň vydrží
- Bianconero
- Legenda
Krása střídá nádheru, aneb patch Hejduka střídá jersey hejduka Líbí se mi podpis JVR, připomíná mi trochu takového drsného smajlíka .. Super volba!
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
si bol asi na školení u Svatoša
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já pořád říkám, že tyto boxy nemůžou nikoho urazit. Já jsem nezažil snad ani jeden provar u tohoto produktu. Velká gratulace k super kartám
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards