10 x SK SLAVIA -Sešívaní z Edenu
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 10 x SK SLAVIA -Sešívaní z Edenu
zizomile tak se nestyď za to že tak chlastáš a dostal si nick žíža , vždyť je to krásný . Buď rád že nemáš otravu metanolem , a hlavně v klidu na pohodu .
žíža mi rikaji ne kvuli tomu ze bych chlastal (ja totiz vubec nechlastam nechutna mě to) ale kvuli memu prijmeni... jinak ja v klidu jsem ale vazne nejsem týpek...SugarRay píše:zizomile tak se nestyď za to že tak chlastáš a dostal si nick žíža , vždyť je to krásný . Buď rád že nemáš otravu metanolem , a hlavně v klidu na pohodu .
vzdyt i tenhle nick zizomil jsem si nevymyslel ja... ale jelikoz je to pekne tak jsem si ho nechal
-
- Legenda
Nu Žížo když je to tak pěkné tak to zase změníme na zizomil,a když chceš tak teda nejseš žádnej týpekzizomil píše:žíža mi rikaji ne kvuli tomu ze bych chlastal (ja totiz vubec nechlastam nechutna mě to) ale kvuli memu prijmeni... jinak ja v klidu jsem ale vazne nejsem týpek...SugarRay píše:zizomile tak se nestyď za to že tak chlastáš a dostal si nick žíža , vždyť je to krásný . Buď rád že nemáš otravu metanolem , a hlavně v klidu na pohodu .
vzdyt i tenhle nick zizomil jsem si nevymyslel ja... ale jelikoz je to pekne tak jsem si ho nechal
diky ... zizomil je nick na netu žíža je prezdivka snad uz to tu lidi chapou...Veteran fans hcs píše:Nu Žížo když je to tak pěkné tak to zase změníme na zizomil,a když chceš tak teda nejseš žádnej týpekzizomil píše:žíža mi rikaji ne kvuli tomu ze bych chlastal (ja totiz vubec nechlastam nechutna mě to) ale kvuli memu prijmeni... jinak ja v klidu jsem ale vazne nejsem týpek...SugarRay píše:zizomile tak se nestyď za to že tak chlastáš a dostal si nick žíža , vždyť je to krásný . Buď rád že nemáš otravu metanolem , a hlavně v klidu na pohodu .
- freddy-NJD26
- Legenda
a ty bys udelal lepsi ?? takovi prace s tim !!!! ja nee !!! a etse shanet po hracich podpisy a pouzite veci (rukavice ,mice ) co ja bycch za to dal kdyby se vydala sparta .taky bych si par boxu koupil (protoze fotbalovy - poradny karty tady nejsou ..a kdyz sou tak naky papirovy "sracky" ktery si muzu vytisknout taky )...zizomil píše:bohuzel moc ne...((freddy-NJD26 píše:sem teda spartan..ale tohle sou sakra paradni karty ...tohle se povedlo..
Patrik Eliáš - 1 275ks
ne v pripade jako je tenhle rozhodne ne... lepe to asi udelat ani neslo...ale podle vseho diky Slavii se to opravdu nepovedlo jak se to povest mohlofreddy-NJD26 píše:a ty bys udelal lepsi ?? takovi prace s tim !!!! ja nee !!! a etse shanet po hracich podpisy a pouzite veci (rukavice ,mice ) co ja bycch za to dal kdyby se vydala sparta .taky bych si par boxu koupil (protoze fotbalovy - poradny karty tady nejsou ..a kdyz sou tak naky papirovy "sracky" ktery si muzu vytisknout taky )...zizomil píše:bohuzel moc ne...((freddy-NJD26 píše:sem teda spartan..ale tohle sou sakra paradni karty ...tohle se povedlo..
6. box
Sbírám: SK Slavia Praha, HC Slavia Praha, Montreal Canadiens, Guy Carbonneau (pouze za MTL)
Mně se karty líbí. A co se týká použitého dresu do "Jersey" - opravdu věříte, že jsou ve všech jersey kartách z NHL použity dresy zrovna toho konkrétního hráče??? Stejně tak s podpisy??? Ale to je asi do jiného tématu a už se to tu asi i řešilo!!! Ale jsem rád, že vůbec někdo fotbalové karty vydává!!! I když je pravda, že já jsem si zatím koupil pouze podepsaného Ivana Trojana z Bohemky!!!
Moje sbírka: www.zlinkarty.webnode.cz
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Mně se tahle série moc líbí. Je fajn, že někdo vydává i fotbalový kartičky. Už se těším až vyjde i Sparta.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
7. box
Sbírám: SK Slavia Praha, HC Slavia Praha, Montreal Canadiens, Guy Carbonneau (pouze za MTL)
ja taky chci Spartu....Misa015 píše:Mně se tahle série moc líbí. Je fajn, že někdo vydává i fotbalový kartičky. Už se těším až vyjde i Sparta.
ja taky ...
co se spartou??? s tak bezvýznamnym tymem uplakanků
jen co jednou prohrajou golem z penalty co nebyla tak hned, jakou "náhodou"prijdou s dukazem o levarnach ve fotbale:-)
oba dva nejdulezitejsi tymy uz Ferda vydal tak by toho uz mohl nechat
jen co jednou prohrajou golem z penalty co nebyla tak hned, jakou "náhodou"prijdou s dukazem o levarnach ve fotbale:-)
oba dva nejdulezitejsi tymy uz Ferda vydal tak by toho uz mohl nechat
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
dík, žes nám to všem vysvětlil...zizomil píše:co se spartou??? s tak bezvýznamnym tymem uplakanků
rádo se stalo...worlikk píše:dík, žes nám to všem vysvětlil...zizomil píše:co se spartou??? s tak bezvýznamnym tymem uplakanků
zizomil píše: ale predstav si situaci: .... jsem jen fanousek Slavie ...
Jediný, co si po týhle větě představím je, že takovej člověk to asi nemá v hlavě v pořádku.
Nevím, třeba celej dres? A co kdyby byl podepsanej? Jen hádám.zizomil píše:... super mam kousek dresu Šmicra!!! super!!! co vic si muze Slavista prat,ze??...
To teda, strašná představa, ale na utření mýho sparťanskýho zadku je tam toho hadru stejně málo.zizomil píše:a jednoho dne zjistim ze to neni kus dresu Šmicra ale "nejakeho" Veselyho to je hrozna predstava ne???
SPARTA forever!
Jinak musím říct, pane Hrbku, že produkt je to zajímavý, sice se mi z těch panáků dělá šoufl, ale jinak nápad je to dobrej. Jentak dál, příště snad s nějakým opravdovým klubem.
ty jsi mi ale vtipalek:-)
opravdove kluby uz jsou udelány vse navic bude zbytečna prace a skoda papiru na ktery by to bylo udelano:-) vPROCHEY píše:zizomil píše: ale predstav si situaci: .... jsem jen fanousek Slavie ...
Jediný, co si po týhle větě představím je, že takovej člověk to asi nemá v hlavě v pořádku.Nevím, třeba celej dres? A co kdyby byl podepsanej? Jen hádám.zizomil píše:... super mam kousek dresu Šmicra!!! super!!! co vic si muze Slavista prat,ze??...
no do karty 9x6cm se celej dres asi nevejde,ze??:-))To teda, strašná představa, ale na utření mýho sparťanskýho zadku je tam toho hadru stejně málo.zizomil píše:a jednoho dne zjistim ze to neni kus dresu Šmicra ale "nejakeho" Veselyho to je hrozna predstava ne???
a oni si spartani utiraji zadek??
SPARTA forever!
Jinak musím říct, pane Hrbku, že produkt je to zajímavý, sice se mi z těch panáků dělá šoufl, ale jinak nápad je to dobrej. Jentak dál, příště snad s nějakým opravdovým klubem.
no ja bych tuto skvelou debatu ukoncil asi takhle ...
kazdej at si fandi komu chce...
jenom kdyz to nebude sparta
kazdej at si fandi komu chce...
jenom kdyz to nebude sparta
Já bych zase doporučil, aby tu byl zase klídek. Podívej se kolik příspěvků jseš tady schopnej nasekat aniž by si s tebou chtěl někdo povídat.