2011-12 Between The Pipes case break (Box 10)
- tom_182
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2011-12 Between The Pipes case break (Box 3)
Hansi,
tak ten Vokoun je naprosto vynimocny! Fantasticky box mimochodom!
tak ten Vokoun je naprosto vynimocny! Fantasticky box mimochodom!
Počítal jsem, že si nechám komentář někam na konec kejsu, ale tohle mi nedá - super karty, jedna lepši jak druhá ... moc se mi líbí ten Thomas a Vokoun ten snad ani žádný komentář nepotřebuje ... a z boxu no. 2 se mi asi nejvíc líbi ten st. Patrick, ale pravda je, že vzhledem k tvému zájmu o auto karty je SP Quicka super trefa
Box 4
9) Jonathan Quick 10th Anniversary
8) Terry Sawchuk 10th Anniversary
7) Devan Dubnyk M4sked Men
6) Martin Gerber M4sked Men
5) Evgeni Nabokov M4sked Men silver /90
4) Mike Veisor Decades 1970s Goaliegraph
3) Damian Rhodes Decades 1990s Goaliegraph
2) Chet Pickard/Pekka Rinne Aspire silver version /140
1) Tomáš Vokoun Game-Used Patch silver version /19
No přiznám se, že po tomhle boxu přišla reakce: Dost bylo už patch karet!!! Ne že by ty karty byly špatné, ale já mám rád vždycky rozmanitost, takže místo těhle limitovaných karet do 19 kusů. Bych klidně zkousnul něco jiného jako Quad jersey - Decades nebo jiné fajn podsety. U podpisovek trošku podezřívám ITG, že velmi nenápadně zrušili podset Greats of the Game a nahradili ho tím Decades, protože pod tuto kategorii může spadat jakýkoliv brankář, které odehrál nějaký ten zápas v dané dekádě. Plusem je, že u těhle golmanů jsou to první podpisovky od nich ve sbírce.
9) Jonathan Quick 10th Anniversary
8) Terry Sawchuk 10th Anniversary
7) Devan Dubnyk M4sked Men
6) Martin Gerber M4sked Men
5) Evgeni Nabokov M4sked Men silver /90
4) Mike Veisor Decades 1970s Goaliegraph
3) Damian Rhodes Decades 1990s Goaliegraph
2) Chet Pickard/Pekka Rinne Aspire silver version /140
1) Tomáš Vokoun Game-Used Patch silver version /19
No přiznám se, že po tomhle boxu přišla reakce: Dost bylo už patch karet!!! Ne že by ty karty byly špatné, ale já mám rád vždycky rozmanitost, takže místo těhle limitovaných karet do 19 kusů. Bych klidně zkousnul něco jiného jako Quad jersey - Decades nebo jiné fajn podsety. U podpisovek trošku podezřívám ITG, že velmi nenápadně zrušili podset Greats of the Game a nahradili ho tím Decades, protože pod tuto kategorii může spadat jakýkoliv brankář, které odehrál nějaký ten zápas v dané dekádě. Plusem je, že u těhle golmanů jsou to první podpisovky od nich ve sbírce.
Re: 2011-12 Between The Pipes case break (Box 4)
Hm, zatím to opravdu vypadá na nějaký patch case. Z jakého dresu je ten kousek u Vokouna?
Patch je z dresu Capitals.
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tech Patch karet je opravdu dosti, a super jmena... Jinak jsem si take pohraval s myslenkou sesbirat setik jersey karet Aspire, take se mi moc libi, ale neni peniz, neni laska....
- Gustavsson50
- Hvězda
Zatím dost povedený boxy hlavně na memo karty.Ted by to chtělo nějakou parádní podpisovku.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Kdybys otevíral postpně a nevěděl co je v dalších boxech, tak by to stěžování si na množství patch karet bylo skoro rouhání ... ale když máš otevřeno, tak asi víš, že si to můžeš dovolit ... podle mě by takovejch Vokounů mohlo být do kybla
Dampo, máš určitě pravdu. Kdyby to bylo otevíráno "live", tak by ty reakce byly určitě jiné. Já nejsem nespokojenej. Jenom mám rád trošku rozmanitost. A jelikož přijdou ještě 3 patch karty, kdy to 2 z nich totálně zabijou, tak si trošku "stěžuju", že bych radši uvítal nějaké Vintage Game-Used karty. Podpisovky jsou všeobecně u BTP problém. Když to srovnám třeba s Canada vs. The World, tak je to téměř jako kdybych srovnával MVP s SPA Authentic. Ale Game-Used karty jsou ten důvod, proč tohle otvírám a určitě mě to nezklamalo. Naopak.
Box 5
9) Jaroslav Halák 10th Anniversary
8) Bernie Parent 10th Anniversary
7) Scott Clemmensen M4sked Men
6) Kari Lehtonen M4sked Men
5) Dwayne Roloson M4sked Men silver version /90
4) Domenic Graham Future Stars Goaliegraph
3) Kent Simpson/Corey Crawford Aspire silver version /140
2) Billy Smith Decades 1970s Goaliegraph
1) Matt Murray Game-Used Jersey gold version /10
Dnešní boxík je takový odpočinkový. Billy Smith je takový stálý inventář Between The Pipes, ale jeho podpis mi vůbec nevadí. Další aspire taky potěšila. No a /10 jersey taky dobrý.Škoda, že nebyl nějaký známější golmík, ale člověk nemůže mít všechno, že jo?
9) Jaroslav Halák 10th Anniversary
8) Bernie Parent 10th Anniversary
7) Scott Clemmensen M4sked Men
6) Kari Lehtonen M4sked Men
5) Dwayne Roloson M4sked Men silver version /90
4) Domenic Graham Future Stars Goaliegraph
3) Kent Simpson/Corey Crawford Aspire silver version /140
2) Billy Smith Decades 1970s Goaliegraph
1) Matt Murray Game-Used Jersey gold version /10
Dnešní boxík je takový odpočinkový. Billy Smith je takový stálý inventář Between The Pipes, ale jeho podpis mi vůbec nevadí. Další aspire taky potěšila. No a /10 jersey taky dobrý.Škoda, že nebyl nějaký známější golmík, ale člověk nemůže mít všechno, že jo?
Re: 2011-12 Between The Pipes case break (Box 5)
No paráda, co box to nějaká pecka! Teď je pěknej ten Murray /10 a Smyth auto.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ten Smith neni špatnej, golman dynastie Islanders , jinak nic moc . Ale před tim ten Voky - hustý jako prase , takovou kartu jsem ještě neviděl
Ten Sawchuk z Boxu č.4 kouká z té "nuly" parádně, ty ušiska ... Jinak zatím nádherné karty, gratuluju! Doufám, že tam budeš mít ještě nějakého peckovního Mrázka
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Box 6
10) Craig Anderson 10th Anniversary
9) Jonas Gustavsson 10th Anniversary
8) Miikka Kiprusoff M4sked Men
7) Grant Fuhr M4sked Men
6) Patrick Roy M4sked Men silver version /90
5) Louis Domingue Future Stars Goaliegraph
4) Glen Hanlon Decades 1980s Goaliegraph
3) Mike Vernon Decades 1990s Goaliegraph
2) Carey Price/Patrick Roy/Rogie Vachon Franchises Montreal silver version /50
D
L
O
U
H
O
T
U
N
E
B
Y
L
Ž
Á
D
N
Ý
P
A
T
C
H
1) Dominik Hašek Game-Used Patch silver version /19
Tak jsem se rozhodl dát sem ještě jeden boxík, protože od zítřka do neděle nebude vůbec čas. No je to další kandidát na top boxík kejsu a další důvod, proč mám u Between The Pipes nejradši Game-Used záležitosti. Hašan samozřejmě potěšil nejvíc. Trojka z Montrealu taky parádní. No a Mike Vernon na podpisovce taky super. Celkově hodně povedenej box.
10) Craig Anderson 10th Anniversary
9) Jonas Gustavsson 10th Anniversary
8) Miikka Kiprusoff M4sked Men
7) Grant Fuhr M4sked Men
6) Patrick Roy M4sked Men silver version /90
5) Louis Domingue Future Stars Goaliegraph
4) Glen Hanlon Decades 1980s Goaliegraph
3) Mike Vernon Decades 1990s Goaliegraph
2) Carey Price/Patrick Roy/Rogie Vachon Franchises Montreal silver version /50
D
L
O
U
H
O
T
U
N
E
B
Y
L
Ž
Á
D
N
Ý
P
A
T
C
H
1) Dominik Hašek Game-Used Patch silver version /19
Tak jsem se rozhodl dát sem ještě jeden boxík, protože od zítřka do neděle nebude vůbec čas. No je to další kandidát na top boxík kejsu a další důvod, proč mám u Between The Pipes nejradši Game-Used záležitosti. Hašan samozřejmě potěšil nejvíc. Trojka z Montrealu taky parádní. No a Mike Vernon na podpisovce taky super. Celkově hodně povedenej box.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2011-12 Between The Pipes case break (Box 6)
Tak to byl super box ty top tři karty to je paráda .
Hele, a toho Hašana máš ještě doma nebo už je v Litvínově ...?
... ale teď vážně, samozřejmě zase super karty a napadla mě jedna otázka - dosbíráváš pak nějaký sety z těch casů po kusovkách, nebo si akorát necháváš to, co vytáhneš a dál to nerozšiřuješ?
... ale teď vážně, samozřejmě zase super karty a napadla mě jedna otázka - dosbíráváš pak nějaký sety z těch casů po kusovkách, nebo si akorát necháváš to, co vytáhneš a dál to nerozšiřuješ?
Hanlon je taky zajímavý jméno... Jinak teda máš Hansi štěstí na super jména na kartách, skoro žádnej no name Future Star, když už tak hodně nadějný borci. A ty patche - Roy, Thomas, Hašan... Vynikající case!!!
Dampo,
většinou to nerozšiřuju, protože já opravdu sbírám tím stylem, že otvírám. Potom už prostě nemám finance na to, abych ještě kupoval další věci. Pokud třeba něco prodám, tak si za peníze pořídím nějaké karty, ale je to minimálně, protože u těch BTP si třeba všechno nechávám. Někdy se mi povede něco vyměnit v zahraničí, ale to je minimum. Musím otvírat věci od UD nebo Panini, abych si všechno nenechával, ale přiznám se, že to půjde těžko, protože mě to tolik nebaví jako ITG.
Jinak case je opravdu super. Viděl jsem jich pár otevřených a bylo to mnohem horší než to moje.
většinou to nerozšiřuju, protože já opravdu sbírám tím stylem, že otvírám. Potom už prostě nemám finance na to, abych ještě kupoval další věci. Pokud třeba něco prodám, tak si za peníze pořídím nějaké karty, ale je to minimálně, protože u těch BTP si třeba všechno nechávám. Někdy se mi povede něco vyměnit v zahraničí, ale to je minimum. Musím otvírat věci od UD nebo Panini, abych si všechno nenechával, ale přiznám se, že to půjde těžko, protože mě to tolik nebaví jako ITG.
Jinak case je opravdu super. Viděl jsem jich pár otevřených a bylo to mnohem horší než to moje.
Vyborny box, trojicka sa mi paci, Hasan detto a nam slovakom bohuzial vela hovori aj meno Hanlon
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Ten Hašek není vůbec hezkej...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.