2012/13 OPC - Mazec
2012/13 OPC - Mazec
Tak je tu nová sběratelská sezona. OPC podle jmen na insertech více než slušné, base set L.A. téměř vysbírán, ale hlavně... krásný patch Winnipegu L.A. + gólmany na řadovkách a Rc zůstávají u mě, zbytek volný. Patch pravděpodobně půde na eBay.
http://kralzla.rajce.idnes.cz/Desktop
http://kralzla.rajce.idnes.cz/Desktop
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones
- kidder
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2012/13 OPC - Mazec
On za ten patch nekdo zaplati jo? Podle me to jsou hrozny karty...
PopUps jsou pekny napad, Rookies taky pekny.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si říkal, co to nebude za kartu a ten patch je to logo?
mě to přijde jako to "tetování"/samolepka/obtisk nebo co to bylo myslim v UD před asi dvěma lety...to si myslím, že mnohem zajímavější karty jsou ti Waynové
mě to přijde jako to "tetování"/samolepka/obtisk nebo co to bylo myslim v UD před asi dvěma lety...to si myslím, že mnohem zajímavější karty jsou ti Waynové
A jsme zase u toho no... Někdo tu má radost z karty, co vytáhne, tak proč ho hned nesetřít, ne?kidder píše:On za ten patch nekdo zaplati jo? Podle me to jsou hrozny karty...
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- Bianconero
- Legenda
Nemyslím si, že by chtěl kidder někoho setřít. Pokud má člověk z něčeho radost, nezkazí mu ji ani to, že se to někomu nelíbí. A upřímně, ta karta je opravdu šílená.... Srovnání, podívej se třeba na patch kartu Pana Hrbka a pak na tu z OPC. Ta OPC by vedle ní vypadala jako doma na koleni vyrobená karta. Retro je fajn, ale zase to nemusí vypadat, jako když to doma lepíš po večerech, aby sis vydělal na jídlo. V OPC to letos s touhle novinkou (?) opravdu moc nevychytali.necak píše:A jsme zase u toho no... Někdo tu má radost z karty, co vytáhne, tak proč ho hned nesetřít, ne?kidder píše:On za ten patch nekdo zaplati jo? Podle me to jsou hrozny karty...
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Já nevím, ale rozhodně bych tady nikoho nepranýřoval za to, že vyjádří svůj názor, že se mu líbí nebo nelíbí určitá karta. Nechápal bych to jako urážku člověka, který ten box otvíral. Mě osobně se ta karta taky nelíbí. Je hezké, že se UD snaží přijít s něčím novým, ale tohle se podle mě fakt nepovedlo.
Nechci se tady s někým hádat, ani nikomu vysvětlovat, co je to takt a slušnost, ale napsat někomu, kdo má radost z vytažené patch karty z boxu, jehož koupí si chce udělat jednou za čas radost a podělit se o ní s námi, že je ta karta ŠÍLENÁ a bůhvíco ještě... Fajn, to si klidně své názory pište a klidně mi dejte i BAN, ale takhle si loajalitu mezi sběrateli rozhodně nepředstavuju a myslete si o mně, co chcete!
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- Bianconero
- Legenda
Mě přijde, že je to spíš tvá jakási obrana OPC, protože je to tvůj oblíbený produkt. A tady nejde o takt, slušnost nebo loajalitu, to bychom pak nemohli říct k žádné kartě ani půl slova, protože bychom museli být přeci stále slušní, taktní a loajální. Je to jeden z prvních boxů OPC, co zde byl otevřený. A je to právě o diskusi a vyjádření se o nových kartách a připomínkám k nim. Designově to zkrátka UD v případě OPC letos přestřelili, spíš než retro to je retro retra retro karet...necak píše:Nechci se tady s někým hádat, ani nikomu vysvětlovat, co je to takt a slušnost, ale napsat někomu, kdo má radost z vytažené patch karty z boxu, jehož koupí si chce udělat jednou za čas radost a podělit se o ní s námi, že je ta karta ŠÍLENÁ a bůhvíco ještě... Fajn, to si klidně své názory pište a klidně mi dejte i BAN, ale takhle si loajalitu mezi sběrateli rozhodně nepředstavuju a myslete si o mně, co chcete!
Ale tak pánové, netřeba se hádat.-) Každý máme své oblíbené produkty. Já, jako sběratel L.A., si OPC vyloženě užívám. Nejde mi o vzhled, ale o počet karet Králů. Čert vem desing. Pro mě je důležité, že za dvacet let otevřu album, kouknu na tu "téměř celou sestavu", vzpomenu si, jak Brownie zdvihal pohár nad hlavu a příjemně mě zamrazí.-) To je důležité. Mně osobně jsou bližší Upper Decky, a také se to nebojím dávat veřejně najevo. Radost mi nikdo nekazí.-)
A jinak o ty patche je skutečně zájem. Konkrétně tento šel minulý týden za 40 dolarů. Aktuálně je tam jeden za 22. Jsem zvědav, zdali skončí za stejné peníze.-)
L.A. forewer.
A jinak o ty patche je skutečně zájem. Konkrétně tento šel minulý týden za 40 dolarů. Aktuálně je tam jeden za 22. Jsem zvědav, zdali skončí za stejné peníze.-)
L.A. forewer.
Problém bude možná trošku v tom, že já nemám vyloženě neoblíbený produkt... Já si dělám breaky pro radost, ne abych tu dělal na někoho dojem. A jestli někdo někde něco přestřelil je věc názoru - já ti necpu svůj, protože jsem Šalamounovo h***o nesežral a ty mi nemusíš nutit svůj, protože já si o něm beztak myslím svoje. Dám ruku do ohně za to, že tenhle brak si prohlédly a prohlédnou mrtě uživatelů, co se jim OPC také nelíbí, ale právě proto, že jsou loajalní, tu sběrateli, který hold nekupuje ob měsíc case "oblíbených" produktů, nebudu psát, co to vytáhl za hnusný karty...Bianconero píše: Mě přijde, že je to spíš tvá jakási obrana OPC, protože je to tvůj oblíbený produkt. A tady nejde o takt, slušnost nebo loajalitu, to bychom pak nemohli říct k žádné kartě ani půl slova, protože bychom museli být přeci stále slušní, taktní a loajální. Je to jeden z prvních boxů OPC, co zde byl otevřený. A je to právě o diskusi a vyjádření se o nových kartách a připomínkám k nim. Designově to zkrátka UD v případě OPC letos přestřelili, spíš než retro to je retro retra retro karet...
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- Bianconero
- Legenda
Koukám, že tu člověk nemůže už ani napsat kritiku na karty. Kde to jsme? Na fóru, kde musíme každou kartu obdivovat? Navíc, já ti svůj názor necpu, to právě naopak děláš ty tím svým přehnaně "loajálním" přístupem. Já sem dávám breaky osobně z důvodu, abych věděl, zda se někomu líbí a klidně i nelíbí a proč. Když mi někdo napíše "super break, pěkné karty", tak je to pro mě komentář naprosto k ničemu. Raději si vyslechnu konkrétní názor, než ohrané chválící klišé plné "loajality".necak píše:Problém bude možná trošku v tom, že já nemám vyloženě neoblíbený produkt... Já si dělám breaky pro radost, ne abych tu dělal na někoho dojem. A jestli někdo někde něco přestřelil je věc názoru - já ti necpu svůj, protože jsem Šalamounovo h***o nesežral a ty mi nemusíš nutit svůj, protože já si o něm beztak myslím svoje. Dám ruku do ohně za to, že tenhle brak si prohlédly a prohlédnou mrtě uživatelů, co se jim OPC také nelíbí, ale právě proto, že jsou loajalní, tu sběrateli, který hold nekupuje ob měsíc case "oblíbených" produktů, nebudu psát, co to vytáhl za hnusný karty...
Ty jo, nečáku. To už trošku přeháníš ne? Nechápu, proč by tě měl někdo banovat za vyjádření svého názoru. Píšeš něco o loajalitě, taktu a slušnosti mezi sběrateli. Fajn. Ale vykládáš si to taky podle toho jak se ti to hodí. Pana Hrbka zdrbeš za to, že jeho karty jsou pouhá kopie UD Masterpiece. Já zapoměl, že tam se jednalo o objektivní kritiku. Navíc v tomhle tématu nikdo nehanil OPC jako celek nebo snad samotného sběratele. Sběratel je spokojený, protože našel, co hledal a to je to nejdůležitější.
- Bianconero
- Legenda
Mě nejde o produkty, ale o to, zda se mi karta líbí. Ať je to Score, OPC, UD SX, CUP, Contenders... je mi to šumák, v každé sérii se dá najít pěkná karta do sbírky A je mi jasné, už z tvých předešlých breaků, že jdeš po Kings, a je fajn, že se ti daří většinou pobrat všechny nebo většinu karet z dané série .... A koukal jsem na ty patche na ebay, a docela koukám. Jsou tam kousky, které se mi nelíbí i více, než ten patch, co si vytáhl. Mě by zajímalo, co tím v této sérii s OPC výrobce sledoval. Navíc, psal to tuším JBC u breaku Scoreček morrowa, nechápu, jak tato série může stát 2x tolik co Scorečka při téměř totožné počtu balení. A to mají, podle mě!, Scorečka o třídu lepší design.KRALzLA píše:Ale tak pánové, netřeba se hádat.-) Každý máme své oblíbené produkty. Já, jako sběratel L.A., si OPC vyloženě užívám. Nejde mi o vzhled, ale o počet karet Králů. Čert vem desing. Pro mě je důležité, že za dvacet let otevřu album, kouknu na tu "téměř celou sestavu", vzpomenu si, jak Brownie zdvihal pohár nad hlavu a příjemně mě zamrazí.-) To je důležité. Mně osobně jsou bližší Upper Decky, a také se to nebojím dávat veřejně najevo. Radost mi nikdo nekazí.-)
L.A. forewer.
Jinak hodně štěstí při dalším tahání Králů z nových produktů, třeba vyjde podobná série jako vloni Bruins Champions, to by byla teprve parádní kolekce do sbírky
No a mne zase neprijde uplne sberatelsky loajalni neprimo oznacovat lidi, co si kupuji boxy casteji nez vetsina ostatnich za nekoho, kdo si tim tady akorat honi triko. Takze zametme si kazdy u sveho prahu, a pak se poustejme do sebe navzajem. Dobrou noc.
Z tech levnejsich karet jednoznacne nejlepsi! Maji fakt styl, spousta karet, jmen, paralelek a velmi sverazny design. Tohle vsechno sesbirat komplet by musela byt celkem sranda. U me palec nahoru.
PS-Tak vidim, ze jsou temer jednou tak drazsi nez Scorecka, coz malinko brzdi muj optimismus, ale dobry...
PS-Tak vidim, ze jsou temer jednou tak drazsi nez Scorecka, coz malinko brzdi muj optimismus, ale dobry...
Hansi, nezlob se, ale to trošku pleteš jablka s hruškama, ne? Copak p.Hrbek tam dělal nějaký break? Vyloženě tam psal, že chce slyšet názory na svůj produkt, který on bude PRODÁVAT, patrně z toho důvodu, aby byl co nejlepší! A já mu tam snad psal, že jsou ty karty škaredý a hnusný, jako někteří zdejší hrdinové? Já je snad napřed pochválil a pak jen zmínil, co bych ještě vylepšil, nebo ne? Jestli v diskuzích ke konkrétním ročníkům v sekci "Novinky" napíšu, že se mi ty karty nelíbí, pak ano, tam to má svoje místo, ale jestliže tu třeba já vysolím 1500,- za box, najdu v něm kartu, která se jen tak netahá, budu mít velkou radost a budu se s ní chtít tady pochlubit, ale přečtu si pak tady od ostatních, jak je ta karta hnusná, škaredá a ošklivá, tak bych se příště na vás na všechny vykašlal a žádné breaky sem nedával. Hlavně, že když sám sběratel v poště napíše, že mu přišly nějaký plevy, drobky apod., tak je hned oheň na střeše, jak demotivuje ostatní sběratele, ale když je to naopak, tak je to zcela v pořádku...Hans píše:Ty jo, nečáku. To už trošku přeháníš ne? Nechápu, proč by tě měl někdo banovat za vyjádření svého názoru. Píšeš něco o loajalitě, taktu a slušnosti mezi sběrateli. Fajn. Ale vykládáš si to taky podle toho jak se ti to hodí. Pana Hrbka zdrbeš za to, že jeho karty jsou pouhá kopie UD Masterpiece. Já zapoměl, že tam se jednalo o objektivní kritiku. Navíc v tomhle tématu nikdo nehanil OPC jako celek nebo snad samotného sběratele. Sběratel je spokojený, protože našel, co hledal a to je to nejdůležitější.
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- kidder
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Koukam jak se to tu pekne rozjelo
Bylo to ciste me vyjadreni nazoru, chapu ze to byl urcity krok od UD dat i do tohoto produktu neco navic, ale manufactured patche to je zverstvo, nicmene je to vyrobene za par korun a tak se je mozne to dat do teto serie.
Ja bych takovy box koupil kvuli radovkam hracu po prestupech atd, ale manufactured patche... oh my God Ovsem pokud se to nekomu libi... je to ciste kazdeho vec Alespon si s tou kartou mohli dat vic prace nez bily kartonek.
Bylo to ciste me vyjadreni nazoru, chapu ze to byl urcity krok od UD dat i do tohoto produktu neco navic, ale manufactured patche to je zverstvo, nicmene je to vyrobene za par korun a tak se je mozne to dat do teto serie.
Ja bych takovy box koupil kvuli radovkam hracu po prestupech atd, ale manufactured patche... oh my God Ovsem pokud se to nekomu libi... je to ciste kazdeho vec Alespon si s tou kartou mohli dat vic prace nez bily kartonek.
Tady bych souhlasil s Jendou. Je škoda, že si s tou kartou nedali více žáležet. Takovou kartu udělá Kubo (Bondra) taky a ještě bude vypadat pěkně. Mnoho z nás to může jen potvrdit.
Zároveň je to podle mě HIT, protože tyhle karty se moc netahají a jdou za slušnou cenu. K tomu Jets, který v současnosti letí... Je škoda, že si nevytáhl LA.
Ale nechápu necaka, proč to tak řeší, že se někomu něco nelíbí. Sto lidí, sto chutí. Potom je z toho zbytečná diskuze a spory.
Zároveň je to podle mě HIT, protože tyhle karty se moc netahají a jdou za slušnou cenu. K tomu Jets, který v současnosti letí... Je škoda, že si nevytáhl LA.
Ale nechápu necaka, proč to tak řeší, že se někomu něco nelíbí. Sto lidí, sto chutí. Potom je z toho zbytečná diskuze a spory.
Ten patch vypadá v reálu velmi pěkně. A na zadní straně je popsána historie klubu vztahující se k tomu logu. Mně osobně se ten nápad líbí. Vytáhnout na tom L.A. (aktuální), tak se tu nemusíte dohadovat, protože by mě ranila mrtvice.-))
- nsxhitman
- Hvězda
V jednoduchosti je síla. A vy to moc dobře znáte, že sken není občas přesvědčivý. Dneska jsou některé karty škaredě přeplácaný. Kdybys Kiddere vytáhl logo Caroliny, tak se určitě taky nebudeš zlobit. Ale nehádejme se tu, je to hlavně koníček, to tohle k tomu prostě patří, že se karta někomu líbí a někomu ne. Já třeba taky 2x nemiluju jersey a patch karty (podle mě kýč), u mě vedou inserty a paralelky. A nestěžuju si.
Jose Theodore, insertní série gólmanů