Ten proběhl v úterý, kdy jsme si nejdřív nacpali pupky hambáčema a pak už přišel samotný los týmů. Nejdříve jsme vylosovali dvě skupinky týmů a pak si k nim dolosovali márův Pittsburgh a moji Tampu. Nakonec kdo ví, kdo bude mít více štěstí ... já tam mám Winnipegy, Columbusy atd, ale třeba právě z těchto týmů tam bude nějaká pecka. Každopádně uvidíme za chvilku (čtvrtek). Tady je pár fotek z draftu

Box jsme si objednali už k předchozí objednávce několika karet z shopu, magnetickému holderu a (nedalo mi to) jednomu balíčku Elite navíc. Ten jsem dneska ráno kuchnul, abych zahnal dlouhou chvíli než Mára dorazí. A kdo se mi tam opět nepřipletl - kluk jeden ušatá Devente Smith-Pelly ... už mi to přijde jako provokace, rvát mi jej do všech balíčků a boxů

Pak tedy přišel na řadu box. Tady je výsledek nejdříve Markův a pak můj ... Řadovky tady dávat nebudu, tedy jen to lepší:
MAREK - Faulk Rookie 746/999, Ward Edler Jokinen i Doan Aspirations, Getzlaf Elite Materials, Rundblad New Breed, Ovechkin Elite Stars, Yzerman Elite Series 4 of 6

UPHON - redemption Van Riemsdyk Social Signatures (dole náhled karty z eBaye, je to podpisovka s hráčovou přezdívkou na Twitteru), Henrique Elite Autograph Variation Rookies, Horák Rookie 776/999, Benn Status Die-Cut 60/99, Parise Aspirations, Couturier Rookie Stars, Sakic Elite Series 4 of 6

Dopadl jsem lépe, to je jasné, ale tak snad příště bude mít zase více štěstí Marek ... i když on už si ho možná vybral tou Nugetou na Private Signings