Heroes and Prospects 06/07
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Heroes and Prospects 06/07
Další produkt co jsem jen testoval. A už teď mohu říct, že si ho nikdy nekoupím
Nějaké lepší jména ze subsetu.
Čechoslováci.
Joey Tenute
Jonathan Bernier
Ryan Shannon
Mike Green
Což o to dvě memo bych ještě pochopil. Green určitě není špatné jméno. Ale dva inserty to je dost málo. V boxu vlastně byli jen karty subsetu a pak 4 odlišné v podobě dvou memo a dvou insertů. Podle mého názoru dost málo... Ale jsem asi spíš rozmlsaný předchozí otvíračkou
Nějaké lepší jména ze subsetu.
Čechoslováci.
Joey Tenute
Jonathan Bernier
Ryan Shannon
Mike Green
Což o to dvě memo bych ještě pochopil. Green určitě není špatné jméno. Ale dva inserty to je dost málo. V boxu vlastně byli jen karty subsetu a pak 4 odlišné v podobě dvou memo a dvou insertů. Podle mého názoru dost málo... Ale jsem asi spíš rozmlsaný předchozí otvíračkou
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Heroes and Prospects 06/07
No kurna, ty se s těma boxama nepáráš, otvíráš jeden za druhým.... co nejake Pacificy, nemas na skladě? No a co říct k boxu? Green je určitě dobré jméno, ale já nevím. Mě osobně tyhle boxy nikdy neoslovily.... a ted nejde jen o to že to neni NHL, ale ani se mě nejak moc designove nelibí....ale sto lidí sto chutí a znám i lidi co tuhle sérii "žerou" ...... ale jak říkáš 2 inserty na box? to je bída.....
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nn teď už nic otevírat nebudu Zase chvíli pauza... Chci si našetřit na PTH
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Sidney Crosby a Jevgenij Malkin a ty jsi nespokojen???
MARC ANDRE FLEURY / KRIS LETANG + PENS
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby byli na tej jersey
Musíš to hodit na aukro s popiskem WOOW, Malkin za magnitku, super vzácná a ratiní karta, to samý s Crosbym alá Kanada a máš vyděláno víc jak za nějaký jersey.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
nevím, nevím. Já jsem měl v boxu hodně podobný obsah a na Aukru po tom nikdo moc nešel! Velká rarita je karta Šťastnýho v dresu Kladna! Hrál za ně na zámořském turné! Teď nevím přesně rok. Tenkrát si takhle půjčovali hráče.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Not bad at all, the Green memorabilia card is a pretty decent hit out of H&P.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
- AVAYA
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Maurice Richard píše:nevím, nevím. Já jsem měl v boxu hodně podobný obsah a na Aukru po tom nikdo moc nešel! Velká rarita je karta Šťastnýho v dresu Kladna! Hrál za ně na zámořském turné! Teď nevím přesně rok. Tenkrát si takhle půjčovali hráče.
Jj souhlas !!!! Úžasná karta - pro mě nejhezčí !!! Bylo to v roce 1977 - Peter hrál za Poldi společně s bráchou Mariánem, a na to turné jeli hrát za Kladno třeba ještě Pouzar a Ebermann. A Rangers tenkrát málem prohráli !!! Nakonec to bylo 4:4 To jen tak pro doplnění