2x box Panini Elite 2011-12

Boxy otevřené sběrateli v měsíci květnu 2012.
Odpovědět
pavelbart
Administrátor
Administrátor

2x box Panini Elite 2011-12

Příspěvek od pavelbart »

Tak po BTP přišly na řadu Elite. Za tu cenu jsem samozřejmě čekal velký provar, ale byl jsem na boxy zvědavý.

Scanuji pouze inserty a memorabilia.
Box 1
RC Hopkins asi dobrý, toho golmana neznám. Belfour - nádherná jersey, opravdu jsem dlouho tak pěknou kartu mezi novými seriemi neviděl. Paralelky - asi Aspiration. Podle staré serie by to tak mělo být.
RC /999 o ničem. Ani jednoho pořádně neznám jen Emelina trochu.
Gold paralel /99 je moc pěkná, jen to je Chad Larose...
Redemption Zuccharelo podpis.
Obrázek
Obrázek

Box 2
RC mnohem lepší. Coturier /99 ;) Kdyby byla cena jako u Ice /99 vůbec bych se nezlobil :)
RC Auto Postma...
Redemption RC Gudbranson, asi celkem lepší průměr, nemůže tam být pořád jen Landeskog a Hopkins. RC patch, Larsson Adam, super tlustá karta. Jen bílý patch (prime), škoda. Limitace /25.
Gold /99 Erik Johnson.
Obrázek'
Obrázek

Hodnocení.
Karty nádherný. Opravdu, vypadají perfektně.
Řadovky - hledal jsem nějaký poničení a některé mají na sobě z výroby takovou rýhu ve spodní části, přes celou šířku...
Jinak vypadají hodně podobně jako původní Elite. Jen asi trochu lepší materiál mají. Moc jich jinak zničených není, čekal jsem to horší, po tom co jsem viděl video s kontrolou kvality...
Co je trochu horší je sestava. Spousta hráčů typu Horton, Tootoo...cca 50%. Za ty peníze by do takové série těchto hráčů mělo podle mě přijít co nejméně.
Memorabilia - tak měl jsem smůlu celkem na jména, nicméně, za ty peníze tomu moc nerozumím.
Podpisy to samý.
Inserty - super. Jak Stars, tak Rookie jsou skvělý, jen za ty peníze jich je prostě strašně málo.
Paralelky, slušný, jako tenkrát, jen není vyražen limit jako dříve 1 of 750.

Celkové hodnocení - za 1500,- Kč bych řekl slušný box, konkurent UD Series 1 či 2.
Za 3000,- Kč to moc nechápu. Karty perfektní, na úrovni, ale plnění boxů mi přijde prostě za tyhle peníze nelogický. Nevidím tam nic, co by mohlo tu cenu nějak obhájit.
Problém je jen v ceně. Produkt sám o sobě je fajn.

Všechny karty jdou na shop. Vzhledem ke zmatkům s WTA sérií již raději vše budu rovnou dávat na shop a nebudu dělat větší zmatky...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Sc4mp
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2x box Panini Elite 2011-12

Příspěvek od Sc4mp »

Ten Belfour je okouzlující :thumbup: :thumbup: :thumbup: ale ještě k tomu jakoby "patří" další 2 jersey Belfoura, je to tak? taková třetina z celku :) ....

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Pěkný karty ale box za trojku je fakt masakr motorovou pilou , to se soudruzi v severní Americe hodně přepočítaly s tou cenou .
Obrázek

tomas78
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomas78 »

Docela slušný boxy *gp* mě osobně se libí karty Elite Series ty jsou hodně povedené... :thumbup:

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Karty jsou to opravdu nádherné, koukal jsem na nějaké video box breaky, protože jsem chtěl vidět ty řadovky i zbytek karet jak by mohly vypadat na živo, a jsou fakt parádní, řadovky mě hodně příjemně překvapily oproti těm návhrům co jsem někde viděl před nějakou dobou. Ale ta cena je extrémní. Ten obsah té ceně prostě neodpovídá. Určitě musí být fajn je otvírat, i slušný počet balíčků konečně, ale 3000 za fajn pocit, nevím nevím.
Sice ten break co jsem viděl, tam týpek vytáhnul podpisovku Yzermana na nádherné zlaté elite series, ale to je náhoda no.
Ale to co Pavel popisoval jako slabou stránku osobně já vidím jako silnou stránku. (To, že na kartách není jen Crosby, Stamkos, Lundqvist, ale i hráči jako Horton, Tootoo a další, které člověk na kartách nevidí uplně často.)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Moldo, souhlas, taky tyhle hráče rád na kartách vidím, ale myslím, že proto by měly vycházet Score, Victory, OPC apod. Pokud ze 120 řadovek bude v boxu za 3000,- Kč 80 slabších jmen, 2 memorabilia, 1 podpisovka, tak tomu už vážně nerozumím.
Ta kritika byla asi napsaná z mé strany špatně, tito hráči mi "vadí" pouze v tomto produktu, nebo v každém podobně drahém.
Ještě si asi lupnu ty SPGU a pak už zřejmě nebudu rozbalovat vůbec nic :D A to nás čekají SPx, SPA...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Kdyz to budu brat z hlediska designu,tak ty karty jsou opravdu moc krasne,jen teda ty jersey maj porad takovej ten "panini nadech"

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Staal píše:Kdyz to budu brat z hlediska designu,tak ty karty jsou opravdu moc krasne,jen teda ty jersey maj porad takovej ten "panini nadech"
To jsem tam nikde nepsal, ale ty se do tý serie nehodí. Kromě Belfoura, ten je super.

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Jo ty nováčkovský jsy mi přišly jako rychlej dodělek, protože se jejich náhledy objevily jako poslední. Je to totální bída, zbytek série je ale naprosto famózní, elegantní, okouzloující, plný emocí. Fakt super inserty a krásný bejz karty. Poměr cena/výkon je tristní, holt je to spíš zážitková záležitost pro fajnšmekry. V Panini nám hrajou na city :)

Odpovědět

Zpět na „Květen/May 2012“