Scanuji pouze inserty a memorabilia.
Box 1
RC Hopkins asi dobrý, toho golmana neznám. Belfour - nádherná jersey, opravdu jsem dlouho tak pěknou kartu mezi novými seriemi neviděl. Paralelky - asi Aspiration. Podle staré serie by to tak mělo být.
RC /999 o ničem. Ani jednoho pořádně neznám jen Emelina trochu.
Gold paralel /99 je moc pěkná, jen to je Chad Larose...
Redemption Zuccharelo podpis.

Box 2
RC mnohem lepší. Coturier /99

RC Auto Postma...
Redemption RC Gudbranson, asi celkem lepší průměr, nemůže tam být pořád jen Landeskog a Hopkins. RC patch, Larsson Adam, super tlustá karta. Jen bílý patch (prime), škoda. Limitace /25.
Gold /99 Erik Johnson.

Hodnocení.
Karty nádherný. Opravdu, vypadají perfektně.
Řadovky - hledal jsem nějaký poničení a některé mají na sobě z výroby takovou rýhu ve spodní části, přes celou šířku...
Jinak vypadají hodně podobně jako původní Elite. Jen asi trochu lepší materiál mají. Moc jich jinak zničených není, čekal jsem to horší, po tom co jsem viděl video s kontrolou kvality...
Co je trochu horší je sestava. Spousta hráčů typu Horton, Tootoo...cca 50%. Za ty peníze by do takové série těchto hráčů mělo podle mě přijít co nejméně.
Memorabilia - tak měl jsem smůlu celkem na jména, nicméně, za ty peníze tomu moc nerozumím.
Podpisy to samý.
Inserty - super. Jak Stars, tak Rookie jsou skvělý, jen za ty peníze jich je prostě strašně málo.
Paralelky, slušný, jako tenkrát, jen není vyražen limit jako dříve 1 of 750.
Celkové hodnocení - za 1500,- Kč bych řekl slušný box, konkurent UD Series 1 či 2.
Za 3000,- Kč to moc nechápu. Karty perfektní, na úrovni, ale plnění boxů mi přijde prostě za tyhle peníze nelogický. Nevidím tam nic, co by mohlo tu cenu nějak obhájit.
Problém je jen v ceně. Produkt sám o sobě je fajn.
Všechny karty jdou na shop. Vzhledem ke zmatkům s WTA sérií již raději vše budu rovnou dávat na shop a nebudu dělat větší zmatky...