Jelikož mi Ma-me nemilosrdně sebral všechny nej karty, prosím jej o scan do tohoto topicu.

Jinak je to paráda...v každém boxu nějaká pecka...no ma-me - nezdržuj...

To není karta, ale obraz. Dneska sem je jich pár viděl naživo na burze, ale nic mi to neříká. Mě stačej ty parádní karty.matttes68 píše:Hokeji zdar a kartičkovým geekům zvláště
takže na 6 boxů bylo minimálně 8 podpisů? to neni špatnéMá někdo i možnost naskenovat obsah boxu exclusive? Jsem zvědavý, jak vypadá ta ručně malovaná karta!
Aha, já si to právě nedokázal moc představit, jediným vodítkem mi byly letošní karty ITG Ultimate, kde od sportovního umělce byly base karty v 1/1 ručně kreslené, no tak třeba ho sem jednou někdo nascenujeSteven Hockey Cards píše:To není karta, ale obraz. Dneska sem je jich pár viděl naživo na burze, ale nic mi to neříká. Mě stačej ty parádní karty.matttes68 píše:Hokeji zdar a kartičkovým geekům zvláště
takže na 6 boxů bylo minimálně 8 podpisů? to neni špatnéMá někdo i možnost naskenovat obsah boxu exclusive? Jsem zvědavý, jak vypadá ta ručně malovaná karta!
Je to jednoduché,bratři Holíkové měli na dresech celé jméno včetně křestního,takže Jiří a JaroslavSteven Hockey Cards píše:Jak to že má Holík na Letters of Herous písmeno J ? Jak pak vypadá celá skládačka ? To je jako J-I H-O-L-I-K a J-A H-O-L-I-K, nebo jak ???
Snad si nevšimnou toho překlepu v Best from the best, teď mi to jak byly ty karty u sebe padlo do oka...Veteran fans hcs píše:koukal jsem že se Ma-meho break líbilna Sportscard foru
docela zabodoval
Spíš vám chci ukázat, jaké to je, když člověk soudí bez nadhleduVeteran fans hcs píše:už to vypadá na nějakou osobní averzi,že by mě uživatel Michal z nějakého důvodu neměl rádMichal píše:Snad si nevšimnou toho překlepu v Best from the best, teď mi to jak byly ty karty u sebe padlo do oka...Veteran fans hcs píše:koukal jsem že se Ma-meho break líbilna Sportscard foru
docela zabodoval
Je to tak, jak píšeš: Best of the best...tuším že se tak dokonce jmenoval i insert z DSek z roku 2000 [a i když nemáte rádi české karty a kritizujete je, tak to měli napsáno správně].hokejcards píše:taky jsem nechápal co je tam špatně...jediné co mě napadlo je že by to mohlo být Best Of The Best jinak nevim...ale zas tak dobře na tom s aj nejsem
Jo jo taky bych řekl že se spíše používá Best of the best...Michal píše:Je to tak, jak píšeš: Best of the best...tuším že se tak dokonce jmenoval i insert z DSek z roku 2000 [a i když nemáte rádi české karty a kritizujete je, tak to měli napsáno správně].hokejcards píše:taky jsem nechápal co je tam špatně...jediné co mě napadlo je že by to mohlo být Best Of The Best jinak nevim...ale zas tak dobře na tom s aj nejsem
Zdálo se mi, že to je i obecně používané a známé spojení...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti