Upper Deck 1993-94 + 3x O-pee-chee 2008-09
Upper Deck 1993-94 + 3x O-pee-chee 2008-09
Tak jsem se také rozhodl přihodit nějaké foto z dnešního rána a snad to některým z Vás rozšířím obzory
Nejprve bych začal balíčky, z nichž mi největší překvapení udělali Quest for the CUP ( Pacific), ty karty jsou naprosto úžasné.
Na nějaký šlehy již klasicky nemám štěstí, a u těchto levnějších sérií s tím i počítám.
Zde tedy TOP 5 karet :
Upper Deck 1993-94
Tyto karty si pamatujeme z devadesátých let snad každý, nicméně nikdy dříve jsem snad balíček nerozbaloval až dosud.
V boxu mě překvapilo až moc velká četnost všech subsetů( team point leader, Point 100 Club, Star Rookie aj.) a v poměru se základními kartami, kterých bylo docela málo.
Za zmínku stojí hlavně karta Jaromíra Jágra Future Heroes, karty Nest in line a krásná karta Salenneho. Největším zklamáním pro mě bylo, že v boxu ze 432 karet, byli pouze 3 základní karty Chicaga
3x O-PEE-CHEE 2008-09
Tuto sérii asi nemusím moc představovat, nicméně z mého pohledu Set No.1 .
Již tradičně se mi vyhýbají Jersey a základní podpisovky, naprostým překvapením pro mě však byla karta Rona Duguaye podpis na kartě z 87' s certifikátem ( 40$) Autographed Buybacks. Ze stovkových bych zmínil Ovechkina a hlavně Bobbyho Hulla už jen kuli limitaci 001/100 Winter Classic Malkin Retro 79-80 Crosby , Malkin, Pavelec. Z legend Gretzky Esposito, Šťastný. Další karty, jako jsou trofeje a team checklisty jsou klasika
Nejprve bych začal balíčky, z nichž mi největší překvapení udělali Quest for the CUP ( Pacific), ty karty jsou naprosto úžasné.
Na nějaký šlehy již klasicky nemám štěstí, a u těchto levnějších sérií s tím i počítám.
Zde tedy TOP 5 karet :
Upper Deck 1993-94
Tyto karty si pamatujeme z devadesátých let snad každý, nicméně nikdy dříve jsem snad balíček nerozbaloval až dosud.
V boxu mě překvapilo až moc velká četnost všech subsetů( team point leader, Point 100 Club, Star Rookie aj.) a v poměru se základními kartami, kterých bylo docela málo.
Za zmínku stojí hlavně karta Jaromíra Jágra Future Heroes, karty Nest in line a krásná karta Salenneho. Největším zklamáním pro mě bylo, že v boxu ze 432 karet, byli pouze 3 základní karty Chicaga
3x O-PEE-CHEE 2008-09
Tuto sérii asi nemusím moc představovat, nicméně z mého pohledu Set No.1 .
Již tradičně se mi vyhýbají Jersey a základní podpisovky, naprostým překvapením pro mě však byla karta Rona Duguaye podpis na kartě z 87' s certifikátem ( 40$) Autographed Buybacks. Ze stovkových bych zmínil Ovechkina a hlavně Bobbyho Hulla už jen kuli limitaci 001/100 Winter Classic Malkin Retro 79-80 Crosby , Malkin, Pavelec. Z legend Gretzky Esposito, Šťastný. Další karty, jako jsou trofeje a team checklisty jsou klasika
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
Re: Upper Deck 1993-94 + 3x O-pee-chee 2008-09
Je škoda, že se ti ty jsy vyhýbají, zvlášť když jsi otevíral tři boxíky, tenhle ročník byly myslím si povedené. Ale ten buyback je super, tuhle sérii mám taky rád a nějak mi unikalo, že tam buybacky jsou. Takže skutečně rozšíření obzoru … No a co se série UD týče, tak pro mě taky naprostá klasika, tohle jsou karty, na kterých jsem „vyrůstal“ ….
Ani jersey ani signature ?Tak to by mě nakrklo,ale jinak zase dost insertíků a ten auto buyback je parádička.....OPCčka ty já rád,ale jen 08/09.Další ročníky už mi příjdou takové umělé...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Ta buyback podpisovka by měla být 1/case, takže si myslím, že nemusíš smutnit po té základní...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
icheius píše:Ani jersey ani signature ?Tak to by mě nakrklo,ale jinak zase dost insertíků a ten auto buyback je parádička.....OPCčka ty já rád,ale jen 08/09.Další ročníky už mi příjdou takové umělé...
Nemůžu mít všechno, oni zas ty /100, Ovechkin s Hullem, mají celk. těch pomyslných 50$, Crosby Retro 20$ a úplně jsem sem zapomněl dát, Retro Blank Backs, kterou jsem vytáhl z jednoho což je dalších 30$, pak WC Malkin za 30$ a k tomu dalších x super krásných karet, které doplní mou sbírku. Takže mi to ani nevadí:)
Co se týče OPC 09-10 je to fakt špatný, ale ty 2010-11 se mi základní karty hodně líbí
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
Škoda, že to jsou jen katalogové ceny od reality celkem vzdálené, ale i tak hlavně ten Ovechkin na retro rainbow by se mi také zamlouvalhcards píše: Nemůžu mít všechno, oni zas ty /100, Ovechkin s Hullem, mají celk. těch pomyslných 50$, Crosby Retro 20$ a úplně jsem sem zapomněl dát, Retro Blank Backs, kterou jsem vytáhl z jednoho což je dalších 30$, pak WC Malkin za 30$ a k tomu dalších x super krásných karet, které doplní mou sbírku. Takže mi to ani nevadí:)
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Proto jsem právě psal " pomyslné " ale aspoň mě to vnitřně uspokojilo, že jsem udělal dobrý kupma-me píše:Škoda, že to jsou jen katalogové ceny od reality celkem vzdálené, ale i tak hlavně ten Ovechkin na retro rainbow by se mi také zamlouvalhcards píše: Nemůžu mít všechno, oni zas ty /100, Ovechkin s Hullem, mají celk. těch pomyslných 50$, Crosby Retro 20$ a úplně jsem sem zapomněl dát, Retro Blank Backs, kterou jsem vytáhl z jednoho což je dalších 30$, pak WC Malkin za 30$ a k tomu dalších x super krásných karet, které doplní mou sbírku. Takže mi to ani nevadí:)
Jinak s těma cenama jak co no, o víkendu jsem si kupoval na burze Update tohoto setu a měl jsem tam Stamkose obyč rookie a Retro, a když jsem se pro zajmavost koukal na ebay, tak jsem skoro nevěřil svým očím, ta /100 nejde pod 150$
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
A kdopak byl na te Retro Blank Backs?? A karty jdou do sbirky nebo co s nimi bude?
Lembi píše:A kdopak byl na te Retro Blank Backs?? A karty jdou do sbirky nebo co s nimi bude?
Retro Blank Backs Scott Hartnell PHY, karty jdou do sbírky, ale dost jich také už mám, takže zbude i na Vás ostatní
- janstratos
- Zkušený
Ty OPC jsou fakt dobrý,moc pěkný karty.
Kdyby jste měli jakékoli zajímavé karty Patrika Eliáše,neváhejte napsat.
janstratos@seznam.cz
janstratos@seznam.cz
Pěkný break
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No parádní karty hlavně ty starý over size Power Play to je klasika jak řemen nebo ty UD 93 / 94 to je jedna z mých nej serii všech dob , jinak mě osobně se O-Pee-Chee z týhle sezony strašně líbí , škoda ve třech boxech to chtělo aspoň jednu jsy ale zase ten podpis / case hit to se jen tak nevidí škoda že tam nebylo ještě o něco zvučnější jméno já abych pravdu řek tak tohodle borce vůbec neznam .
OPC z této sezóny jsou super! Nějaké ta jersey/podpis na 3 boxy být mohl, ale ten buyback + ty jména to vynahradili Jinak můžu se zeptat co je to ten buyback ? Je to snad nějaký druh redemption karty? díky za objasnění
V krátkosti - buyback je karta, která už byla někdy vytažená z boxu a firma vykoupí zpět, nechá hráčem podepsat a znovu vloží do boxu jiné série. Plus přidá certifikát pravosti, protože jinak by se to mohlo brát jako karta někde hráčem podepsaná na ulici ...
Přesně tak , ještě doplním, karta je polepena samolepkou ( ta má má číslo 000945) takže jich bude asi dost a druhá část samolepky je právě na tom certifikátu,karta i s certifikátem byli vloženy ve sleevu.
super, díky za obohacení mého slovníčku sběratele
- Lucasek
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Tahle serie od Upper Decku je jedna z mých nejoblíbenějších serií. Kdysi dávno jsem koupil asi 3 nebo 4 boxy a je pravda, že mám spoustu duplikátů, ale nemám komplet základní set. Řadovky se tam strašně opakujou.... Ale je to nádhera se tahle vrátit do starých let
sbírám:
Scott Stevens 558
David Clarkson 71
http://www.devilshockeycards.wbs.cz
http://www.alexandervasyunov.wbs.cz
Scott Stevens 558
David Clarkson 71
http://www.devilshockeycards.wbs.cz
http://www.alexandervasyunov.wbs.cz
Pokud máš o nějaké zájem není problém, mě spíš naštvalo, že Pens jsem tam měl asi všechny celkem 11 karet nebo kolik a Chicago 3 ( Belfour v boxu 4x) podle mě je to malý set na tak obsáhlé balíčkyLucasek píše:Tahle serie od Upper Decku je jedna z mých nejoblíbenějších serií. Kdysi dávno jsem koupil asi 3 nebo 4 boxy a je pravda, že mám spoustu duplikátů, ale nemám komplet základní set. Řadovky se tam strašně opakujou.... Ale je to nádhera se tahle vrátit do starých let
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
ta buyback klobuk dole. Vidis ja som take stastie nemal zatial ani raz.. a to som uz otvoril 5 tychto boxov.
buyback je super bude na predaj?
zbieram -ponúkajte!!!!!!!
PARKHURST 06-07 AUTOGRAPHS - 44/146
SIGN OF THE TIMES 07-08 - 14
BE A PLAYER 01-02 - 13
PACIFIC EXHIBIT TIME WARP 4/10 + JERSEYS 7/15
+podpisy , memorabilia, sety....
PARKHURST 06-07 AUTOGRAPHS - 44/146
SIGN OF THE TIMES 07-08 - 14
BE A PLAYER 01-02 - 13
PACIFIC EXHIBIT TIME WARP 4/10 + JERSEYS 7/15