Tak Artifacts společně s BTP jsou moje nej série, takže s váma souhlasimnecak píše:Tak, tak... Fakt, že jsou to opravdu krásné karty jsem měl také zmínit!hcards píše:Teď jsem to chtěl napsat, rovněž jsem tam měl 2 Jersey, a také Hull /10 a Kovalchuka /25 a Howe /75 + nějaké Rookie /999ma-me píše:Zrovna u Artifacts retail 08/09 si člověk nemůže být nikdy jistý viz.. 1/1 Brasard, /5 Potvin... Konkrétně u tohoto boxu se dá najít megahit i v retailech...
je to prostě o štěstí a jako ho nemam v boxech OPC tak tady jsem ho náhodou měl Navíc jsou to krásné karty a pokud jsi dal celý set dohromady tak je to mega náhoda pač ze 120 karet, kde máš 1 jersey a inserty mít 100 ks jiných to se jen tak nevidí
08-09 UD Artifacts Box
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 08-09 UD Artifacts Box
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Já nevím proč, ale pro mě je absolutní špičkou serie 08 - 09 UD Masterpieces!jarosenko píše:Tak Artifacts společně s BTP jsou moje nej série, takže s váma souhlasimnecak píše:Tak, tak... Fakt, že jsou to opravdu krásné karty jsem měl také zmínit!hcards píše:Teď jsem to chtěl napsat, rovněž jsem tam měl 2 Jersey, a také Hull /10 a Kovalchuka /25 a Howe /75 + nějaké Rookie /999ma-me píše:Zrovna u Artifacts retail 08/09 si člověk nemůže být nikdy jistý viz.. 1/1 Brasard, /5 Potvin... Konkrétně u tohoto boxu se dá najít megahit i v retailech...
je to prostě o štěstí a jako ho nemam v boxech OPC tak tady jsem ho náhodou měl Navíc jsou to krásné karty a pokud jsi dal celý set dohromady tak je to mega náhoda pač ze 120 karet, kde máš 1 jersey a inserty mít 100 ks jiných to se jen tak nevidí
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Prosim te jaky limit je ten Alffredson?
25/75Lembi píše:Prosim te jaky limit je ten Alffredson?
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- hcpatrikto
- Zkušený
vydel som aj lepší retail box, ale nie vždy to výde, keby si náhodov vlastnil podpisovky zo tejto serie daj prosim vediet.