Pacific nářez - Box 9 - 2003 Pacific Private Stock Titanium
Re: Pacific nářez - Box 2 - Pacific 2004 Exhibit Hockey
Tak ta Time Warp je skvělá. Esposito je jedním z mých nejoblíbenějších brankářů a Steve Y jakbysmet mezi hráči.... Krásná karta...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsi štěstí, že ta Time Warp nebyla redemption
Nádhera
Dělají se fólie na 4 karty, takže s uskladněním je to v pohodě, sám to tak mám (jinak dělají se i fólie na 2 karty).

Dělají se fólie na 4 karty, takže s uskladněním je to v pohodě, sám to tak mám (jinak dělají se i fólie na 2 karty).
Tak tenhle boxík jsem měl v plánu pořídit, ale bohužel je momentálně finanční kríze a taky mě nahlodal box Ivana Hlinky (ten je ještě dražší, takže taky nedostupný), takže se asi zatím konat nebude, ale snad na něj někdy taky nakonec dojde. Samozřejmě právě kvůli Time Warp a taky kvůli oversized kartám. Tu mám doma zatím jednu jsy a jsou moc pěkný. Jinak ten Yzerman/Esposito je super trefa, taková by se mi taky líbila, stejně tak Turco na oversized jsy. Ať se tak daří i nadále … 

já mam doma i veliký toploadery 

Re: Pacific nářez - Box 3 - Pacific 2002 Private Stock Draft
2002 Private Stock Titanium Draft Day Edition
8 balíčků v boxu - 2 karty v balíčku (cožeee???)
Rookies: (Všechny rookie karty jsou limitovány /780)

Game-Used:

Komentář: Ano vidíte správně. Celkem 8 balíčků a pouze 16 karet dohromady. Někdy mě mrzí, že nestuduji box ratios, protože vědět tohle tak bych si tenhle box asi nekoupil a dal přednost nějakému jinému. Což o to, karty jsou to docela pěkné. Z rookies potěšil hlavně Vesa Toskala, ale ani třeba takový Erik Cole není špatný. Ta RC David Cullen není žádný nižší limit, pouze je o dost víc třpytivá. Na jersey Dopita, Nedorost (je to Čech nebo Slovák - hanba mi za takovou otázku
), dále Alfredsson, Fleury, Marleau, Thornton taky v pohodě. Dost mě ale mrzí, že v téhle sérii nejsou žádné řadové karty, ale co je hlavní ani inserty. Jediná další věc, kterou můžete vytáhnout je rookie podpisovka Kovalchuka. Nic jiného už v boxech není. Co se týče kvality karet, tak rookies jsou bez závad. Jersey karty jsou z přední strany taky v pořádku, na zadních jsou trošku odrbnuté, ale to bylo spíš způsobené ořezáváním než faktorem času.
8 balíčků v boxu - 2 karty v balíčku (cožeee???)
Rookies: (Všechny rookie karty jsou limitovány /780)

Game-Used:

Komentář: Ano vidíte správně. Celkem 8 balíčků a pouze 16 karet dohromady. Někdy mě mrzí, že nestuduji box ratios, protože vědět tohle tak bych si tenhle box asi nekoupil a dal přednost nějakému jinému. Což o to, karty jsou to docela pěkné. Z rookies potěšil hlavně Vesa Toskala, ale ani třeba takový Erik Cole není špatný. Ta RC David Cullen není žádný nižší limit, pouze je o dost víc třpytivá. Na jersey Dopita, Nedorost (je to Čech nebo Slovák - hanba mi za takovou otázku

- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pacific nářez - Box 2 - 2002 Private Stock TitaniumDraft
Nedorost je Čech pokuď vim 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Čech, hrál za Liberec, teď je myslím v Metallurg Novokuzněck (KHL)... Jinak zajímavej box, nevím jaká byla jeho cena, ale podle toho co píšeš, tak asi malá ne, jako 16 karet celkově, hmm 

Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako zase to musíš brát tak, že tam bylo 8 jersey karet. Ale pro někoho kdo má rád v brejku hromadu karet, což Honza je, tak je to nic moc 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hansi Time Warp super karta , tady u těch Private Stock tam jsem myslel že je taky jeden patch na box a ono nic , do toho bych taky nešel .

No je, tenhle boxík je prostě o tom, že vytáhneš jsy a rc ... ty jména na jsy nejsou vůbec špatný, na svou dobu určitě (v dnešních boxech je taky spousta hráčů, kteří dnes vyvolají větší nadšení, než třeba za pár let ...) ... shodou okolností jsem Dopiťáka viděl dnes "naživo" v Olmiku na nádraží, kohosi doprovázel na pendolíno ...
výborné pokračování napínavého seriálu 

Ještě abych to vysvětlil, tak mě box nezklamal svým obsahem, ale spíš tím, že jsem čekal něco podobného jako byly ty první Private Stock, co jsem otvíral. Samozřejmě mohl být 1 nebo 2 golmíci na jersey kartách, ale to je detail.
U tohoto boxu jde hlavně o podepsanou RC kartu Kovalchuka... Myslím, že ho podzim ho někdo na 2.burze PTH vytáhl. Pavel by to mohl potvrdit... Taky sem ten boxík breakoval. Pamatuju si, že sem taky měl jersey Deadmarshe. 
Jinak každý čech na jersey se počítá!

Jinak každý čech na jersey se počítá!

36x 1 karta

Ale aspoň máš těch 36 balíčků, tohle mi příjde strašný,Zemli píše:to mi připomělo když jsem otvíral 96/97 SPx
36x 1 karta
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. 

- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hansi ja se tesim na Vanguardy, doufam ze tam najdes Stonewallers ktere nemam a pak mi je vymenis....jinak nejakou kartou Turka bych take neodmitl...GOOD LUCK do dalsich breaku...
Tohle je výborný. Proč vždycky všichni chtějí to co já sbírám?Lembi píše:Hansi ja se tesim na Vanguardy, doufam ze tam najdes Stonewallers ktere nemam a pak mi je vymenis....jinak nejakou kartou Turka bych take neodmitl...GOOD LUCK do dalsich breaku...

- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ja jich mam vic z obou rocniku ktere budes otevirat, a myslim ze z tech co mas mi chybi jen Belfour....
A jinak s tebou je to taky težký, spíš někde vypiš co z golmanu nesbíráš...
A jinak s tebou je to taky težký, spíš někde vypiš co z golmanu nesbíráš...
Já vím, jsem hroznej, ale boxíky primárně kupuju proto, abych si karty, co se mi líbí, nechal a ne je prodal nebo vyměnil.Lembi píše:A jinak s tebou je to taky težký, spíš někde vypiš co z golmanu nesbíráš...
- referee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Time Warp je parádní karta. Lákalo mě to je sesbírat, ale štve mě, že to není v normální velikosti :-/
Wantlist:
2005-06 Parkhurst Signatures (81/99)
1998-99 Gold Label Class 2 (74/100)
1998-99 Gold Label Class 3 (44/100)
2005-06 Parkhurst Signatures (81/99)
1998-99 Gold Label Class 2 (74/100)
1998-99 Gold Label Class 3 (44/100)