GREAT MEMORIES IVAN HLINKA

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červnu 2011.
Odpovědět
pavelbart
Administrátor
Administrátor

GREAT MEMORIES IVAN HLINKA

Příspěvek od pavelbart »

Tento box jsem rozbalil víceméně z litvínovské nostalgie. Beru jej jako dobrou pomoc nadačnímu fondu Ivana Hlinky, nedá se srovnávat s boxy RNE, kde si podle mě pan Hrbek nastavil laťku hoodně vysoko. Myslím plněním, tento box je přeci jen něco jiného. Podle mě jde o světový unikát, nepamatuji si, že by nějaký hráč měl svůj box, ikdyž Gretza asi něco svého měl...jen si to nemůžu vybavit.
Patche Ivana Hlinky (3 na box) jsou tlusté jak z UD The Cup. Jinak karty vypadají naživo velice pěkně, nejvíce se mi líbí karta, kde je Ivan na střdačce Penguins a pod ním sedí Mario Lemieux...a pak ty staré litvínovské. A jsk píšeme na shopu - zpracování je naprosto neuvěřitelné. Balíčky, krabička - to jste asi v životě neviděli.

Řadovky
Obrázek

Patch plus redemption.
Obrázek
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Rob
Zkušený
Zkušený

Re: GREAT MEMORIES IVAN HLINKA

Příspěvek od Rob »

pavelbart píše:Podle mě jde o světový unikát, nepamatuji si, že by nějaký hráč měl svůj box, ikdyž Gretza asi něco svého měl...jen si to nemůžu vybavit.
Pokud si pamatuju, tak ještě nedávno jsi měl v shopu box s Crosbym. Marně jsem doufal, že si ho nějakej sběratel Pens koupí a vokáže nám tady co se v něm dá najít. Docela by mě to zajímalo.

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Mám všechny tyto série jako Legendy CS, retro national emblem atd hodně rád, ale tato poslední série mě moc nenadchla. Snad jen ten box samotný a podle toho co říkáš Pájo i balíčky jsou asi provedeny hodně luxusně, ale samotný obsah mě nezaujal. Sice jsou na řadovkách pěkné záběry, ale to je asi vše.
Myslím, že tyto produkty by se měly držet stejné cesty jakou zavedli u Legend CS nebo RNE, a sice nezaměřovat se jen na jednoho hráče, klidně bych oželel i luxusní provedení boxu. Určitě chápu, že je těžké shánět všechny ty podpisy legend apod, ale klidně by stačil box řekněme o 15-20 balíčcích, základ boxu by byly pěkné řadovky a několik druhů insertů a jako třešnička na dortu by bylo třeba 1-2 podpisovky a pár manufactured patchů. Myslím, že by to mělo velký úspěch. A kdyby se k tomu navíc přidaly ma-meho grafické návrhy, to by byla paráda.
(Ona teď má každá ta série velký úspěch, protože lidé jsou zvyklý na OFS a tak vše ostatní berou s velkou chutí a hned je vyprodáno, jenže podle mě by byla velká chyba, kdyby přišlo moc brzy velké uspokojení, protože za nějaký čas by došlo k tomu, že by se z těchto produktů stalo OFS 2, takže bude fajn, když se i nadále bude dbát na přání fanoušků a bude stále snaha o zlepšování.)

Každopádně muselo být fajn takový boxík otvírat, to provedení je vážně parádní. Ale odpovídá tomu i ta cena.

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

krásné karty, výborná pocta panu Hlinkovy :thumbup:

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Zdravím Moldu máte pravdu Great Memories je bráno jako pocta výbornému hokejistovi a férovému člověku.
Také proto je náklad velmi omezený oproti RTE nebo RNE
Šlo především o pomoc p.Hlinkové a její nadaci a je určen pro ty kteří chtějí mít na p.Hlinku vzpomínku.
Trošku adrenalinu však člověk stejně může zažít,čekání jaký kousek Wear From Bench a jaký pressplate 1/1 Vám domů přijde
Serie kterou chystáme s Dominikem sice bude také tzv.o jednom hráči ale adrenalinu a překvapení tam bude víc než dost
mějte se Hrbek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Jo a že by se naše karty stali OFS2 nehrozí,je jenom na nich co dokážou vytvořit a doufám že je to pro ně motivace a ne důvod k nenávisti

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Moldo z tebe se stává radikál , extrémista . Pan Hrbek by se musel hodně praštit do hlavy aby skončil někde na úrovni OFS , kdyby OFS vložily do karet tolik času , úsilí a alespoň polovinu invence jako pan Hrbek tak by dělaly super karty .
Pan Hrbek dělá každou tu serii jinak a všechny nemůžou být povedený , co je ale důležitý je že tam jsou vždycky nový nápady a věci co člověka zaujmou tohle je navíc dělaný pro nadační fond to nemá chybu , myslíš že něco takovýho by druhá liga z OFS byla schopná udělat ?
Ty budou pořád vydělávat na blbcích co jim ten jejich šmejd kupujou , pořád jim kálet na hlavu a ještě dokola brečet jak špatný podmínky maj , že platí licenci a já nevim co . Vem si poslední tři serie co vytvořil pan Hrbek a srovnej to s tim co udělala za poslední tři roky druhá liga v OFS .....
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Trochu jste si vyložili můj příspěvek po svém, nesrovnával jsem s OFS, nepsal jsem, že by tyto karty bylo OFS schopné udělat, ani jsem neřekl, že tyto série jako OFS dopadnou jen jsem napsal svůj názor na tuto sérii a k tomu jsem doplnil, že by asi bylo lepší kdyby se ty série ubíraly směrem jako RNE nebo LEGENDY CS a že se i přes velké úspěchy nesmí usnout na vavřínech, protože tak to prostě ve světě někdy chodí, že se s úspěchem dostaví uspokojení a pak začne stagnace a poté úpadek. Tím jsem neříkal, že tak dopadnou tyto série, ale že se to může stát. Ale doufám, že nestane. Nebylo to míněno jako kritika, ani jako nic negativního :thumbup:
Právě že OFS je taková hrůza, proto bude každý s povděkem brát jakoukoliv sérii a ta bude mít úspěch a bude vyprodaná i kdyby nebyla povedená, což může vést k tomu, že to bude mást - protože si člověk řekne "super, vyprodalo se to, lidem se to líbilo, tak uděláme další novou podobnou sérii"
Ty karty ivana hlinky sami o sobě nejsou špatné, to ne, chápu, že jde o projekt pro nadační fond a je to určitě zajímavé, jen si myslím, že by se z toho neměl stát zvyk, protože tyto série zaměřené jen na jednoho hráče dost svazují a není u nich možná variabilita tak jako u legend CS, RNE nebo podobných sérií, kdyby existovali.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Mě osobně se ty karty líbí, dokonce řadovky i víc než ty patche, jsou na nich pěkný fotky. Dost jsem o tom boxíku uvažoval, páč teď budou narozky, ale asik do něj nakonec na 99% nepůjdu, protože by to v konečným důsledku pro mě bylo o jedné kartě - samozřejmě té redemption, protože 1/1 printing pana Hlinky doma už jeden mám. Ale i tak platí, že se mi tenhle boxík líbí, i když je věnován pouze jednomu hráči :thumbup: a mám takový zvláštní pocit, že když bude někdy příležitost, tak si třeba nějakou tu řadovku nebo možná i fabric patchík pořídím *rfl*

hcpatrikto
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od hcpatrikto »

klobuk dole
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Červen/June 2011“