4x Victory a 1x Parkhurst

Boxy otevřené sběrateli v měsící listopadu 2011.
Odpovědět
superman66
Legenda
Legenda

4x Victory a 1x Parkhurst

Příspěvek od superman66 »

Pro radost jsem si pořídil v poslední době pár boxů (celkem 7). Shodou okolností přišlo vše minulý týden, ale až nyní mám čas hodit to sem na forum. Tady bude takový klasický brejk 5 boxů které většinou splní očekávání a nenajdete v nich nějakou bombu, ještě zlášt dám brejk 2 boxů score.. nyní ale již k věci:

2x Victory 2008/09

Tento rok se Victorkám podle mě povedl, karty jsou moc parádní. Řadovky nescanuju, jsou jich mraky. Hodně jsem jich měl již z dřívějších boxů tak se mi podařilo zkompletovat base set a do dalšího mi chybí 2 karty... č. 33 a 111 (pokud máte obě, budu rád za nabídku).

V každém boxu byla jedna goldka:
Obrázek

Game breakers (nevešli se St. Louis, Kessell a Sellanne):
Obrázek
Obrázek

Stars of the Game:
Obrázek
Obrázek

Rookies (pár duplikátů, asi 4):
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

2x Victory 2011/12

Game breakers:
Obrázek
Obrázek

Stars of The Game:
Obrázek
Obrázek

Rookies:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

V každém balíčku je buď inzert (SOG, GB), RC nebo karta MVP. Ty se letos vydařily náramně, hrozně se mi líbí a je škoda že nemají vlastní box:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Kdybych měl oba ročníky srovnat, tak by o chlup zvítězil letošní. Ale jen díky kartám MVP. Rozbalování bylo zajímavější, v každém balíčku něco pěkného. Zato chybí goldky (nebo jsem je prostě zašil???) a ze dvou boxů bylo až moc duplikátů (i v inzertech a MVP). Zajímavé bylo že jsem asi 4x narazil na balíček který měl naprosto totožný obsah...

Parkhurst 2005/06

Nakonec ještě box Parkhurst (byla to 36-ti balíčková verze, takže jsem ani žádný hit nečekal). Samozřejmě jsem tajně doufal v RC Crosbyho, ale marně. To zajímavější níže, k tomu kupa řadovek.

Obrázek

Obrázek

S brejky jsem spokojený, žádné překvapení či hit se sice nekonal, ale u těchto boxů se to ani nedá čekat, ty člověk pořizuje z jinýho důvodu a já jsem spokojený :thumbup:

Vše je k dispozici na výměnu či prodej ;)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2011“