2x Victory 2008/09
Tento rok se Victorkám podle mě povedl, karty jsou moc parádní. Řadovky nescanuju, jsou jich mraky. Hodně jsem jich měl již z dřívějších boxů tak se mi podařilo zkompletovat base set a do dalšího mi chybí 2 karty... č. 33 a 111 (pokud máte obě, budu rád za nabídku).
V každém boxu byla jedna goldka:

Game breakers (nevešli se St. Louis, Kessell a Sellanne):

Stars of the Game:

Rookies (pár duplikátů, asi 4):

2x Victory 2011/12
Game breakers:

Stars of The Game:

Rookies:

V každém balíčku je buď inzert (SOG, GB), RC nebo karta MVP. Ty se letos vydařily náramně, hrozně se mi líbí a je škoda že nemají vlastní box:

Kdybych měl oba ročníky srovnat, tak by o chlup zvítězil letošní. Ale jen díky kartám MVP. Rozbalování bylo zajímavější, v každém balíčku něco pěkného. Zato chybí goldky (nebo jsem je prostě zašil???) a ze dvou boxů bylo až moc duplikátů (i v inzertech a MVP). Zajímavé bylo že jsem asi 4x narazil na balíček který měl naprosto totožný obsah...
Parkhurst 2005/06
Nakonec ještě box Parkhurst (byla to 36-ti balíčková verze, takže jsem ani žádný hit nečekal). Samozřejmě jsem tajně doufal v RC Crosbyho, ale marně. To zajímavější níže, k tomu kupa řadovek.

S brejky jsem spokojený, žádné překvapení či hit se sice nekonal, ale u těchto boxů se to ani nedá čekat, ty člověk pořizuje z jinýho důvodu a já jsem spokojený

Vše je k dispozici na výměnu či prodej