Box OFS 10/11 :-D

Boxy otevřené sběrateli v měsící listopadu 2011.
zette
Legenda
Legenda

Re: Box OFS 10/11 :-D

Příspěvek od zette »

Tak ono, kde v Evrope vychazeji karty na urovni? O ruskych problemech byl nedavno clanek, svedske sly taky dolu ( kde jsou ty casy, kdy je delal UD ), rakouske, svycarske... Inserty maji vsechny o nicem, nektere nemaji ani jersey, natoz legendy nebo signature. Mozna lepsi papir, snad mene duplikatu v baleni...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak hodnotit je úplně nechci, asi mě ukamenujete, když řeknu, že ty JSY se mi celkem líbí, je to spíš takové nedopracované, ale co je na nich hrozné, je to vyražené číslo a ta rádoby hvězdička...tím tu kartu totálně zabili...
Jinak to dál hodnotit nechci, ale je určitě dobře, že něco vychází. Pokud je ta licence nedostupná, tak pak se prostě musíme spokojit s tím, jak to je...A určitě i naši hráči si zaslouží alespoň nějaký karty.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

pavelbart píše:...A určitě i naši hráči si zaslouží alespoň nějaký karty.
To máš Pavle pravdu.. já asi budu vždycky kritikem OFFsek, ale to musíte brát z rezervou, já ke kartám z naší ligy nikdy nenašel cestu. Ale můžu si za to extraliga i sama těma hnusnýma poreklamovanýma dresama (to je ale asi jiné téma), nechápu jak se jim daří dát do jersey jednobarevný kousek, to je z české ligy docela unikát ne??? *lgh*

Když jsem viděl třeba Spartu nastoupit proti Rangers bez reklam, bylo to úplně o něčem jiném, to byl člověk najednou na ten tým úplně jinak hrdej :D
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

V tom jsme na tom stejně, já jsem jim taky nikdy nepřišel na chuť...
A v tomhle je fajn Kladno, ale to bych se opakoval:-) - myslím dresy.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Pavle, kamenovat se nebude, ono totiž nejde o design, každému se líbí něco jiného atd... ale konkrétně mě jde o celé to vystupování, pohrdání, aroganci, nadřazenost a podobné věci. Mě se ty karty vůbec nelíbí, to ano, ale není to důvod toho proč jsem k firmě OFS krirický...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

zette píše:Tak ono, kde v Evrope vychazeji karty na urovni? O ruskych problemech byl nedavno clanek, svedske sly taky dolu ( kde jsou ty casy, kdy je delal UD ), rakouske, svycarske... Inserty maji vsechny o nicem, nektere nemaji ani jersey, natoz legendy nebo signature. Mozna lepsi papir, snad mene duplikatu v baleni...
Moc jsem se pobavil Vaším tvrzením,mám to snad chápat že když šly karty všude v Evropě dolů tak u nás musíme být ještě horší? :)

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Kéž by naše karty byly alespoň z poloviny takové jako mají rakušáci, švýcaři, švédové.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

pavelbart píše:Tak hodnotit je úplně nechci, asi mě ukamenujete, když řeknu, že ty JSY se mi celkem líbí, je to spíš takové nedopracované, ale co je na nich hrozné, je to vyražené číslo a ta rádoby hvězdička...tím tu kartu totálně zabili...
Jinak to dál hodnotit nechci, ale je určitě dobře, že něco vychází. Pokud je ta licence nedostupná, tak pak se prostě musíme spokojit s tím, jak to je...A určitě i naši hráči si zaslouží alespoň nějaký karty.
Připravím si na burzu hromádku dlažebních kostek *lgh* dva roky zpátky byli "jersey"uplně v pohodě zvlášť ten ročník kde vypadali jako SPX Winning Material ale jak se Vám zrovna tyhle můžou líbit :crazy:

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Pavel je ortodoxní masochysta :lol:
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

Já osobně jsem z letošní série EBEL ligy nadšená. Takže do balíčků či boxu s chutí investuji, ale OFS mě rok od roku štve víc a víc...
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

ma-me píše:Pavel je ortodoxní masochysta :lol:
No já to psal, že mě ukamenujete... :D
Nicméně, přijde mi to jako návrh, se kterým by šlo pracovat. Asi tak. ;) Kvalitu evropských produktů mohu maličko za chvilku posoudit.
Švédské jsem měl v ruce, a celkem jdou, ale pevnost karet nic moc.
EBEL ligu jsem dnes dostal a za chvilku je jdu kuchnout. Vzhledem k ceně je asi kuchnu všechny :D

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Veteran fans hcs píše:
zette píše:Tak ono, kde v Evrope vychazeji karty na urovni? O ruskych problemech byl nedavno clanek, svedske sly taky dolu ( kde jsou ty casy, kdy je delal UD ), rakouske, svycarske... Inserty maji vsechny o nicem, nektere nemaji ani jersey, natoz legendy nebo signature. Mozna lepsi papir, snad mene duplikatu v baleni...
Moc jsem se pobavil Vaším tvrzením,mám to snad chápat že když šly karty všude v Evropě dolů tak u nás musíme být ještě horší? :)
Ne, tim chci jen rict, ze ve srovnani se Svedskem, Nemeckem, Rakouskem ci Svycarskem jsme v riti s temer vsim, tak nevim proc by tomu melo byt u karet jinak. Rusko ve srovnani s kvalitou hracu a cele souteze jsou taky hodne pozadu s kartama.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ruský karty jsou nejhorší co jsem v životě viděl, připadá mi to jako igelit.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

zette píše:
Veteran fans hcs píše:
Ne, tim chci jen rict, ze ve srovnani se Svedskem, Nemeckem, Rakouskem ci Svycarskem jsme v riti s temer vsim, tak nevim proc by tomu melo byt u karet jinak. Rusko ve srovnani s kvalitou hracu a cele souteze jsou taky hodne pozadu s kartama.
Nechci se tady chválit,ale myslím že se docela dost snažím aby to s kartama v Česku nebylo v ř**i

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Veteran fans hcs píše:
zette píše:
Veteran fans hcs píše:
Nechci se tady chválit,ale myslím že se docela dost snažím aby to s kartama v Česku nebylo v ř**i
Tak jasne, Vase vytvory jsou chvalihodne. Jsou ale v malych nakladech a spousta lidi, co se o karty nezajima zase tolik jako tady my, tak o nich mozna ani nevi. Zajimalo by me, zda podobne serie vychazi i jinde v Evrope u nejakych nadsencu nebo jste rarita... Rec je ale o OFS a ty jsou stejne spatne ( klidne i jeste horsi ) jako jeji evropsti bratri a sestry:-). Jen nechapu, ze to po tech letech jeste nekoho dokaze tolik zvedat ze zidle...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Zette, je mi líto, ale OFS jsou kvalitnější než karty z KHL, alespoň co jsem měl možnost vidět naživo a bylo toho celkem dost, snad jen JSy jsou slušný. Jinak je to igelitová karta! Ale nevím, zda jsou to oficiální karty. Nicméně, prodávají se hojně.

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

pavelbart píše:Zette, je mi líto, ale OFS jsou kvalitnější než karty z KHL, alespoň co jsem měl možnost vidět naživo a bylo toho celkem dost, snad jen JSy jsou slušný. Jinak je to igelitová karta! Ale nevím, zda jsou to oficiální karty. Nicméně, prodávají se hojně.
Já jelikož sbírám hodně bývalých Vítkováků co hrají v Rusku resp. KHL, mám prakticky všechny druhy karet oficiálních či neoficiálních, které tam vyšly. A můžu 100% souhlasit s Pavlem, že materiál je buď: a) papír jako fotka, totálně měkký, b) obyčejná papír klasicky zalaminovaný ... hlavně ale všechny druhy nesmírně náchylné na poškození ... to značí, že sice OFS nestojí za nic (grafika, koncepce, balení, produkce), ale materiál i když není taky žádná sláva, tak oproti Rusku jsou fakt lepší *rfl* Zette, pokud jedeš v sobotu na burzu, vezmu klidně všechny druhy ruských karet a sám můžeš porovnat *iwm*
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2011“