11-12 Canada vs. the World
11-12 Canada vs. the World
Slíbil jsem Zettemu, že nějaký box rozbalím, s troškou zpoždění se událo dnes. Rozbaloval jsem toho teď dost a nechtělo se mi, ale slíbil jsem to. A tohle je bohužel nejhorší varianta - krásná karta, strašný jméno. Sami Jo Small. Tu ženskou prostě nesnáším, tahám ji z každýho produktu ITG. Chytat jsem ji v životě neviděl, ale kdybych sbíral její karty, budu mít tak 50% vydaných už teď!
Jinak to celkem šlo, takový průměr, vytáhnout tento patch s kýmkoliv jiným, jsem spokojen.
PATCH BLACK /6!
Jinak dost švédský box, Samuelssonovi evidentně docházela tužka...
Jinak to celkem šlo, takový průměr, vytáhnout tento patch s kýmkoliv jiným, jsem spokojen.
PATCH BLACK /6!
Jinak dost švédský box, Samuelssonovi evidentně docházela tužka...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 11-12 Canada vs. the World
Patch je to ale krásný. Pavlíku, dáš sem break EBEL boxu?
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
-
- Hvězda
No ten jeho podpis je fakt brutální to je jak když rozepisuju tušku do sešitupavelbart píše: Jinak dost švédský box, Samuelssonovi evidentně docházela tužka...
Být na tom patchi jiné jméno je to dobrý
Jo, jo taky bych ho rád viděl PavlePatch je to ale krásný. Pavlíku, dáš sem break EBEL boxu?
Naposledy upravil(a) mira095 dne pon 28. lis 2011 20:24:44, celkem upraveno 1 x.
Výměna/Prodej: http://mira095.rajce.idnes.cz/Tradelist/
Dík za připomenutí. Dám.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Na ten jsem obzvlášť zvědavá. To abych věděla jestli nákup boxu stojí za to.pavelbart píše:Dík za připomenutí. Dám.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Jinak prosím pamětníky - kdo je Danny Gare? Já hostorii NHL sledoval hodně, ale tohle jméno mi nic neříká, je tam v repre dresu, tak třeba ani v NHL nijak extra neprorazil, ale štve mi, že o něm nic nevím...
mne sa paci ta podpisovka Ulfa Dahlena ale celkovo to je skvely break.
Ať děláme co děláme Dahlena nevidímeisengard píše:mne sa paci ta podpisovka Ulfa Dahlena ale celkovo to je skvely break.
Mě letos (nejvíce letos) u ITG vadí ta zaměnitelnost sérií. Kdo by poznal, že například ta patch karta Sami Jo je z této série? Kdybych ITG tak nesledoval, klidně bych jí zařadil do BTP, ale kdyby byla v krabičce tak klidně i do UM.
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
JJ, souhlas ma-me. S někým jsem se o tom bavil, jsou to sice skvělý série, ale některý moc sobě podobný...a vyšly v rychlém sledu.
prepac videl som meno Ulf a hned ma napadol dahlen samozrejme je to samuelsson,toho som myslel.ma-me píše:Ať děláme co děláme Dahlena nevidímeisengard píše:mne sa paci ta podpisovka Ulfa Dahlena ale celkovo to je skvely break.
Mě letos (nejvíce letos) u ITG vadí ta zaměnitelnost sérií. Kdo by poznal, že například ta patch karta Sami Jo je z této série? Kdybych ITG tak nesledoval, klidně bych jí zařadil do BTP, ale kdyby byla v krabičce tak klidně i do UM.
Já se přiznám, že u těhle produktů se mi líbí podpisovky. Jak designem tak obsazením, ale je pravda, že tyhle produkty vyšly hned za sebou, což není dobře. Kdyby to bylo později tak bych nejspíš kejsík dal. Další věc, která mě odradila je fakt, že v Canada vs. The World je jenom 2x podpisovka a 4x memorabilia. To složení v Decades 3x podpis a 3x jersey bylo pro mě jako sběratele vhodnější.
A cena stejná....
.. pár zápasů odehrál, jinak je to jeden z mála hráčů, kteří mají v BUF vyřazené číslo (tuším je jich 6), nosíval 18tku .. jinak mi ten break nepřijde špatný ..pavelbart píše:Jinak prosím pamětníky - kdo je Danny Gare? Já hostorii NHL sledoval hodně, ale tohle jméno mi nic neříká, je tam v repre dresu, tak třeba ani v NHL nijak extra neprorazil, ale štve mi, že o něm nic nevím...