Karty jsem nestihl oscanovat na forum, a kolegyně, která karty večer vkládala, byla dost rychlá. Já byl na hokeji a ty lepší karty se už prodaly, tak velké sorry za neukázku.
Něco najdete zde:
http://www.hokej-karty.cz/hokej-karty/0 ... 20UD%20Ser
Jinak jsem s boxů byl nadšený. Řadové karty parádní, myslím, že se inspirovali u Panini (loni nabízeli nevšení záběry), ale protože kvalita karet je lepší, hodnotím box výše, než třeba loňské Pinnacle.
JSY - já nevím, mně se naživo líbí, nepřijdou mi nikterak ošklivější, než je u UD zvykem.
Inserty - Hockey Heroes vypadají jako Victory, to sem podle mě neměli cpát. Jinak vše ok. Dobře vypadají exclusive (Kris Letang ).
Canvas - nádhera. Brodeur, Lundqvist, Gáborík...jedna Young Guns - Klingberg.
Young Guns - Landeskog!!! Matt Read, Gardiner, Zibanejad (trochu se bojím, že se neprosadí kvůli jménu...)...parádní tedy ty první dva.
A konal se podpis - Arturs Kulda. Jinak bylo v těch 2 boxech dohromady dost duplikátů, tipnu 60, 70% řadovek jsem měl 2x. Ale v jednotlivých to bylo dobré.
Break opravdu parádní. Krásný karty. Co si budeme povídat, řadovek je vždy nejvíce a tady jsou perfektní.
PS: Landeskog se prodává okolo 20USD a Read se prodával za 10, teď už více...
2x 2011-12UD Ser. 1
2x 2011-12UD Ser. 1
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Re: 2x 2011-12UD Ser. 1
Pavle, myslím, že ten Letang na Exclusivce je parádní trefa ... A Canvasy jakbysmet
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Každopádně, já byl hodně spokojen. Ostatně jako snad vždy v posledních dvou sezónách od UD...Myslím, že konkurence jim hrozně pomohla.
Mám chuť rozbalit další, uvažoval jsem i o case.
Mám chuť rozbalit další, uvažoval jsem i o case.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Konkurence možná pomohla, ale ty fotky by nemusely dávat obě firmy stejné, respektive Panini by je nemuselo krást.-)
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones
Nově: Martin Jones
Moc jsem nezaznamenal, že by se fotky zdvojovaly. Nebylo to jen u nějakých rookáčů? ... Mě v tomto hlavně štvou OPCéčka, když jsem zjistil, že na base a retro dávají stejnou fotku
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
neni kradez jako kradez, casto vyrobci kupuji fotky od nezavislych fotografu (kupr. z gettyimages.com)KRALzLA píše:Konkurence možná pomohla, ale ty fotky by nemusely dávat obě firmy stejné, respektive Panini by je nemuselo krást.-)
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hodně dobrý hráči na těch Exclusivkách Letang , Kane fakt slušný . YG Landi a Read jedni z nejlepších rookies a pak taky podle mě BLAKE GEOFFRION neni špatnej Young Gun docela talentovanej frajer už loni za Preds odehrál slušný zápasy kde byl hodně vidět , vnuk legendárního snajpra co hrál za Habs Boom Boom Geoffriona BTW .