Superman's Box

Boxy otevřené sběrateli v měsící listopadu 2011.
Odpovědět
marty80
Hvězda
Hvězda

Superman's Box

Příspěvek od marty80 »

Tento box se mi dostal do rukou od supermana výměnou, tak sem dávám break, ať taky vidíte, jaké karty se v těchto mixech nachází...
Fotil jsem jen inzerty, zajímavé base a memorabilia karty (těch bylo v boxíku požehnaně, dokonce i více, než je uváděno)...base fajn složení, spousty golmanů, čechů a slováků...
Myslím, že box nebyl z těch lepších, ale přesto převládá spokojenost, vše je volné, v případě zájmu pište SZ

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: Superman's Box

Příspěvek od pavelbart »

Mně to přijde hodně dobrý.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Vypadá to slušně... :thumbup:
Obrázek

GoFlyersGo
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GoFlyersGo »

tiež by som povedal, že za tú cenu slušný nášup, inak ako je to s tými písmenkami, je z každého písmena 50 kusov, alebo celé meno je 50 kusov, čo znamená pri mene V+A+N+E+K, je limit jednej karty 5 kusov ?
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
Obrázek
R.I.P. Pavol #38

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

GoFlyersGo píše:tiež by som povedal, že za tú cenu slušný nášup, inak ako je to s tými písmenkami, je z každého písmena 50 kusov, alebo celé meno je 50 kusov, čo znamená pri mene V+A+N+E+K, je limit jednej karty 5 kusov ?
To jsou většinou manufactured patche... Zrovna jsme se nedávno na toto téma bavili a prý jsou některý shortprint, tak nevím, zda jsou reláně z dresů. Každopádně všechny ne a podle toho co jsem zjistil, by to mělo být tak, že to je celé jméno 50 ks. Tedy /10 - jestli dobře počítám. U nováčků z limitem /499 ale nevím. Každopádně, viděl jsem i někoho známého na UD SPGU /5 a to byl game worn patch.
Já mám skutečné písmeno z Haška a je 1/1 (vlastně logicky), ale je to od ITG. ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Při limitu /50 respektive /10 na jedno písmeno to ani game-used být nemůže. Leda, že by hráč o přestávce oblékl dres, vyběhl s ním na chodbu a toto za tu přestávku udělal s deseti různými dresy, jinak si to nedovedu představit. U Letter patchů s limitem podle počtu písmen pak samozřejmě ano.
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

ma-me píše:Při limitu /50 respektive /10 na jedno písmeno to ani game-used být nemůže. Leda, že by hráč o přestávce oblékl dres, vyběhl s ním na chodbu a toto za tu přestávku udělal s deseti různými dresy, jinak si to nedovedu představit. U Letter patchů s limitem podle počtu písmen pak samozřejmě ano.
Mně právě přijde divný i ten limit 1/5 u skutečnýho patche. Proč ne 1/1 - když to písmeno je jedno. Navíc, když má někdo 2x psímeno A ve jménu, třeba Alatalo (dobrý příklad co? Má hned 3..), tak pak se v tom čert vyznej.

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

ma-me píše:Při limitu /50 respektive /10 na jedno písmeno to ani game-used být nemůže. Leda, že by hráč o přestávce oblékl dres, vyběhl s ním na chodbu a toto za tu přestávku udělal s deseti různými dresy, jinak si to nedovedu představit. U Letter patchů s limitem podle počtu písmen pak samozřejmě ano.

Omlouvám se, ale to jsem zřejmě nepochopil. Písmena mohou být z více dresů ne? Kdyby to bylo takhle, tak by muselo být na kartě napsáno datum zápasu ve kterým byl dres použit...? Ale je pravda, že u limitu /499 asi není možné, aby byly z použitých dresů...
Mně právě přijde divný i ten limit 1/5 u skutečnýho patche. Proč ne 1/1 - když to písmeno je jedno. Navíc, když má někdo 2x psímeno A ve jménu, třeba Alatalo (dobrý příklad co? Má hned 3..), tak pak se v tom čert vyznej.
Oni to zřejmě berou jako obyčejný patch... Nízkolimitované patche taky nemůžou být stejný, takže by v podstatě mohl být taky každý 1/1...
Naposledy upravil(a) corfix dne stř 02. lis 2011 11:01:02, celkem upraveno 1 x.
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Je v tom trochu zmatek, ale ten limit by měl odpovídat pozici ve jméně, proto ne 1/1 (u G-U písmen)

Příklad

A (1/7)
l (2/7)
a (3/7)
t (4/7)
a (5/7)
l (6/7)
o (7/7)

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Já tyhle home made boxy nemusím. Radši si za stejné peníze koupím něco nového, kdo toho ale samozřejmě naleznu o dost míň. Jestli jsou všechny boxy obsahem podobné, tak se Supermanovi zdařil obdivuhodný počin. Ta Letter Marks Vaneka je super, ale i na ostatních jersey solidní jména: Patrick Kane, Žigo Palffy, Alex Kovalev, Eric Lindros, Jason Spezza. Mě osobně by potěšil i Rich Peverley na podpisovce a jersey Teppo Numminena. Inserty taky na úrovni. Myslím, že je to nálož karet za super cenu. Obsahem je to mnohem mnohem lepší než 100 balíčků za 3800,- ;)

JInak ty letter mark patche jsou v SPGU vyrobené uměle. Nejedná se o game-used z dresů. Tohle dělá ITG a každé písmeno je 1/1. Teda nechtěl bych dávat dohromady třeba jméno Vanbiesbrouck. :lol:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

valento3 píše:Je v tom trochu zmatek, ale ten limit by měl odpovídat pozici ve jméně, proto ne 1/1 (u G-U písmen)

Příklad

A (1/7)
l (2/7)
a (3/7)
t (4/7)
a (5/7)
l (6/7)
o (7/7)
Jo, takhle jsem to zjistil taky, ale to je u GU patche. Co ale ty manufactured? Tam je to asi podle toho kolik chtějí vyrobit...

Nicméně, setkal jsem se s tím, že třeba Vokounovo lettermen jsou prý některá písmena short print! A to mi nikdo nevysvětlil. jakože třeba O je SP...

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Ano, také jsem se s tím setkal. Takže když si to bude chtít poskládat více lidí, budou mít někteří smůlu, protože jim některé písmeno bude chybět, protože je SP, případně SSP.

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2011“