!  Docela odvaha do toho jít, protože redemptions budou už nejspíš prošlý... Ten Tkachuk je něco jako base karta? Jestli ano, tak že v týhle sérii jsou takový karty jsem ani nevěděl. Pěkný karty i obsah!
  !  Docela odvaha do toho jít, protože redemptions budou už nejspíš prošlý... Ten Tkachuk je něco jako base karta? Jestli ano, tak že v týhle sérii jsou takový karty jsem ani nevěděl. Pěkný karty i obsah!  
jj, base... když se tak dívám na výběry boxů, čekám, kdo si loupne UD Black... cena klesá...DzEjDy píše:Tleskám výběru boxu! Docela odvaha do toho jít, protože redemptions budou už nejspíš prošlý... Ten Tkachuk je něco jako base karta? Jestli ano, tak že v týhle sérii jsou takový karty jsem ani nevěděl. Pěkný karty i obsah!

. Řekl bych, že takovej Vasil bude slzet, až to uvidí
 . Řekl bych, že takovej Vasil bude slzet, až to uvidí  
VůbecDampa17 píše:Řekl bych, že takovej Vasil bude slzet, až to uvidí
 Já su přející typ. Možná až jednou vyrostu a budu mít zbytečný peníze na takový karty, nějakou si pořídím. Momentálně mi stačí moje dvacetikorunový paralelky. Navíc, Ray je sice krásnej, ale slzet mě donutí jen "Zachraňtě Willyho"
  Já su přející typ. Možná až jednou vyrostu a budu mít zbytečný peníze na takový karty, nějakou si pořídím. Momentálně mi stačí moje dvacetikorunový paralelky. Navíc, Ray je sice krásnej, ale slzet mě donutí jen "Zachraňtě Willyho" 
 ... a jinak to mám úplně stejně, až jednou budu velkej, tak si taky takovou podpisovku pořídím
 ... a jinak to mám úplně stejně, až jednou budu velkej, tak si taky takovou podpisovku pořídím  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host