Třikrát červený balíček special
-
- Nováček
Třikrát červený balíček special
První

Naposledy upravil(a) LukasZeman dne pon 05. lis 2012 12:43:55, celkem upraveno 7 x.
Re: Třikrát červený balíček special
z tych obrazockov neni nic vidno 

https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k brankářům, jinak nic nerozeznám:) Možná padla v prvním balíčku Jersey, ale ani přes tu lupu jsem jméno fakt nedal, tipnu Dallas Hatcher nebo Modano. Čím to, že se to tak smrsklo? To je obrázek jak do Avataru.
-
- Nováček
Luky píše:Gratuluji k brankářům, jinak nic nerozeznám:) Možná padla v prvním balíčku Jersey, ale ani přes tu lupu jsem jméno fakt nedal, tipnu Dallas Hatcher nebo Modano. Čím to, že se to tak smrsklo? To je obrázek jak do Avataru.
Omlouvam se ale nemohu prijit na to jak zvětšit fotku.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Je to škoda, co ale dělá takové fotečky? Nebo je máš v normální velikosti v počítači? Přes co to sem vkládáš? Zkusíme to nějak vyřešit, ať se alespoň podíváme. Kdyby se natahovali tyhle, tak z toho taky nic nepoznáme.
-
- Nováček
Vkladam je sem pres rajče. V pc je mam naskenovany normalně. Už nevím co s tím.Luky píše:Je to škoda, co ale dělá takové fotečky? Nebo je máš v normální velikosti v počítači? Přes co to sem vkládáš? Zkusíme to nějak vyřešit, ať se alespoň podíváme. Kdyby se natahovali tyhle, tak z toho taky nic nepoznáme.

- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
rozklikneš si ten náhled, aby se ti objevila konkrétní fotka v normální velikost a pak stačí pravým tlačítkem kliknout na danou fotku, vybrat možnost "zkopírovat adresu URL" a tady při psaní příspěvku klikneš na tlačítko "Img", objeví se ti dvojice hranatých závorek se zkratkami img a /img, mezi které vložíš zkopírovanou adresu fotky...nic složitéhoLukasZeman píše:Vkladam je sem pres rajče. V pc je mam naskenovany normalně. Už nevím co s tím.
-
- Nováček
Když postupuji jak mne radíš tak mne to píše že to je moc velký.worlikk píše:rozklikneš si ten náhled, aby se ti objevila konkrétní fotka v normální velikost a pak stačí pravým tlačítkem kliknout na danou fotku, vybrat možnost "zkopírovat adresu URL" a tady při psaní příspěvku klikneš na tlačítko "Img", objeví se ti dvojice hranatých závorek se zkratkami img a /img, mezi které vložíš zkopírovanou adresu fotky...nic složitéhoLukasZeman píše:Vkladam je sem pres rajče. V pc je mam naskenovany normalně. Už nevím co s tím.
-
- Nováček
Děkuji za pomoc.LukasZeman píše:Když postupuji jak mne radíš tak mne to píše že to je moc velký.worlikk píše:rozklikneš si ten náhled, aby se ti objevila konkrétní fotka v normální velikost a pak stačí pravým tlačítkem kliknout na danou fotku, vybrat možnost "zkopírovat adresu URL" a tady při psaní příspěvku klikneš na tlačítko "Img", objeví se ti dvojice hranatých závorek se zkratkami img a /img, mezi které vložíš zkopírovanou adresu fotky...nic složitéhoLukasZeman píše:Vkladam je sem pres rajče. V pc je mam naskenovany normalně. Už nevím co s tím.

- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No výborně, jinak ten IMG můžeš využít víckrát pro ostatní fotky, pak bys je měl v jednom tématu:)