02-03 UD MVP - 90 balíčkov

Odpovědět
DraganOne
Zkušený
Zkušený

02-03 UD MVP - 90 balíčkov

Příspěvek od DraganOne »

Caute,

dnes mi dorazilo 90 balickov 02-03 UD MVP, ktore som zakupil cez nemenovany slovensky bazarovy portal ( :shh: ). Base a paralel karty som samozrejme nefotil, nemam ich este ani zratane no ocakavam ze tam bude vacsina base serie.

Zo serie Classic som vytiahol 42 kariet (niektore sa opakuju), cize cca 1 classic karta na 2 balicky. Z Classic serie najviac potesil Yzerman, Roy, Jagr, Demitra, Chara (az 3x), Brodeur, Sakic a Forsberg.

Teraz k tym zaujimavejsim kartam:

Shifting to Overdrive - Kariyu, Kapanena a Forsberga som vytiahol 2x. Najviac ma potesil nas Hossa.

Obrázek

Vital Forces - Roenicka a Modana som vytiahol 2x. Najviac potesil Lemieux a Roy.

Obrázek

Highlight Nights - najviac potesil Lemieux

Obrázek

Masked Men - Najviac potesil samozrejme Brodeur, Roy tiez nie je na zahodenie :roll:

Obrázek

A to najlepsie samozrejme nakoniec. Verte ci nie, ale tuto kartu som vytiahol z posledneho 90-teho balicka, ked uz som mal hlavu v smutku, ze z tolkych balikov nebude ani jeden hit :thumbup:
.
.
.
.
.
.
.
.

MVP Souvenirs - Mike Modano

Obrázek

Ako novacik neviem velmi objektivne posudit obsah balickov, no popravde som cakal za z 90 balickov vylezie troska viac lepsich kariet. :silent:

Co hovorite?
Naposledy upravil(a) DraganOne dne úte 18. zář 2012 16:26:16, celkem upraveno 1 x.

Tabaracci
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Re: 02-03 UD MVP - 90 balíčkov

Příspěvek od Tabaracci »

No abych řekl pravdu, tak na 90 balíčků - tzn. defacto 4 boxy, je to, alespon pro mě, dost slabé :-( (ale předpokládám, že se jednalo pouze o retail verzi balíčků, kde se zase na druhou stranu dá nalézt pouze tato jersey (1:72) a potom Triple Jersey (1:288). Takže ve finále si v podsatě vytáhl v průměru to, co je garantováno :-). Nějaká gold paralelní karta náhodou nebyla (limitována do 100ks)
Naposledy upravil(a) Tabaracci dne pon 17. zář 2012 19:27:51, celkem upraveno 1 x.

DraganOne
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od DraganOne »

Zial ani jednu :(

Tabaracci
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tabaracci »

DraganOne píše:Zial ani jednu :(
Ale na druhou stranu se ti určitě povedlo poskládat základní set, který je podle mě hodně pěkný (spousta Čechů a Slováků) a jak už jsem psal výše, povedlo se ti vytáhnout to, co je přibližně na tento počet balíčků garantováno :thumbup: . A jersey karta Modana je určitě jedna z těch lepších, co lze vytáhnout ;)

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Mě by spíš zklamalo jak málo je v týhle serii insertů , na ten rok nic moc teda . 90 paklů a pár insertů , jestli to byly retail tak bych do toho snad ani nešel . to bych koupil radši hobby box něčeho jinýho . Kolik stál jeden pakl ? Jestli se teda můžu zeptat .
Obrázek

DraganOne
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od DraganOne »

Cele som to kupil za 30 euro, cize myslim ze za tu cenu to stalo :thumbup: Prave zoradzujem karty, dufam ze vyskladam kompletnu base seriu, v resp aspon vacsinu. Mate niekto nieco popripade na vymenu?

Tabaracci
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tabaracci »

DraganOne píše:Cele som to kupil za 30 euro, cize myslim ze za tu cenu to stalo :thumbup: Prave zoradzujem karty, dufam ze vyskladam kompletnu base seriu, v resp aspon vacsinu. Mate niekto nieco popripade na vymenu?
No tak to byl hodně dobrý kup :-). To si myslim, že snad ani zklamaný být nemůžeš :-). 90 balicku (8 karet v balíčku?) za 30€ bych bez váhání vzal taky :-). Kdyby ti do setu neco chybelo, dej kdyztak vedet. Mam tu cca třetinu setu na výměnu.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Možná to slabé je, ale karty jsou to nádherný a ty inserty... paráda. Mně by to rozhodně nezklamalo... :thumbup:
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DraganOne
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od DraganOne »

Tiez si myslim ze za 30 € moze byt :)

Prave som to zoradil a potriedil, chybaju mi karty 40, 41, 68, 74, 91, 154, 167, 170 a 217. AK by ktokolvek z vas mal aspon jednu z tychto kariet, dajte mi PLS vediet, rad ich za nieco vymenim, popripade kupim nech doplnim seriu ;)

Samozrejme mi z tych balickov vzniklo neskutocne mnozstvo duplikatov - v podstate par dalsich takmer kompletnych base setov. Ak by o nich niekto mal zaujem, dajte vediet, velmi rad ich za nieco vymenim. Napiste spravu, urcite sa dohodneme!

*thks*

DraganOne
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od DraganOne »

Reuploadol som fotky kedze ich akosi nechcelo ukazovat *iwm*

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“