2020/2021 UD Stature

Boxy otevřené sběrateli v měsíci květnu 2022.
Odpovědět
Slausek
Opora
Opora

2020/2021 UD Stature

Příspěvek od Slausek »

Stejně jako spoustu dalších sběratelů, i mě očarovala v sezoně 2019/2020 nová série Stature. Proto jsem se moc těšil, až s velkým zpožděním vyjde série ze sezony 2020/2021. Dlouho jsem váhal, jestli box vzít nebo ne, ale nakonec mi to nedalo a tohle lákadlo si musel pořídit. Myslím, že chybu jsem nakonec neudělal...

Karty jsou nádherné, moc se mi líbí, že jsou celkově laděny do mnohem tmavšího stylu jak posledně.

Obrázek

Base

Řadovky v pohodě, Hertl určitě někoho u nás potěší, s Hischierem nemám problém.
ObrázekObrázek

Parallel

Tady k tomu vůbec není co dodávat, k dokonalosti snad chybí jen, kdyby byl právě Vasil na té červené.
ObrázekObrázek

Rookie a Rookie Parallel

Z Francika mám radost, i když je špatně natištěno zlaté rámování - karta půjde do sbírky. A ani mi tak nevadí Belzile, i když by na redce mohl být samozřejmě i lepší hráč.
ObrázekObrázek

Protégés

Karta krásná, naživo je to super pokoukáníčko - chytit na ní takovýho Kapříka, to by bylo něco...
Obrázek

Jediný, co mě trochu mrzí je, že mi nepadla žádná karta legendy. Ale to není nic hroznýho.

Pozorní si ale určitě všimli, že jsem ukázal jen sedm karet.

Ale myslím, že na tu osmou se vyplatí trochu si počkat.

Je to totiž pěkná pecka.

Obrázek

Víc k tomu nemám, snad je, že podle mě jsem otevřel celkem nadprůměrný box z toho, co jsem viděl. Oettinger se hodně povedl a já jsem rád, že brzy obohatí jednu velice zajímavě se rodící českou sbírku tohoto brankáře *prty*

zbynekf7
Opora
Opora

Re: 2020/2021 UD Stature

Příspěvek od zbynekf7 »

Krásný brankářský boxík, okořeněný českými hráči. Prima pokoukání a gratulace *cheer* , i když toho zlatého rámování u Francouze je vážně škoda *what*
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Belzile opět na nejlepší kartě.... *bang*! Nechápu! 30 letý rookie absolutně bez budoucnosti!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

velký dobrý, Oettinger parádní. dík za brejk
Mike Modano!!!

Odpovědět

Zpět na „Květen/May 2022“