Predstavenie

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
PwPIETRO
Nováček
Nováček

Predstavenie

Příspěvek od PwPIETRO »

Ahojte,

ďakujem za prijatie. Som zo západného Slovenska a ku kartičkám som sa po prvýkrát dostal ako dieťa približne niekedy po roku 2000, keď som zbieral tie turecké futbalové a hokejové kartičky, čo vtedy dosť leteli. Pamätám si, že zo zadnej strany na nich nič nebolo a obsahovali mnoho chýb, napríklad Peťo Bondra tam mal na kartičke namiesto slovenskej, ukrajinskú vlajku a niektorí hráči mali na svojej kartičke fotku iného hráča. Tie NHL karty boli asi drahšie alebo nechápem prečo mi rodičia boli ochotní kúpiť len také turecké :D

Napriek tomu, že som veľký hokejový fanúšik a veciam okolo neho venujem denne veľké množstvo času, kartičkám som nejako nevenoval pozornosť. Až do tohto roku, keď som vyhral box extraligových kariet od SportZoo. Dosť ma všetky veci okolo kartičiek a zberateľstva začali fascinovať a postupne ma to pohltilo, začal som si zisťovať o kartičkách množstvo informácií, prikupovať ďalšie, atď... Zo začiatku som zbieral iba karty SportZoo, ale postupne som začal zbierať aj karty slovenských a českých hráčov z NHL, oslovili ma najme staršie série 2003-04 Topps Pristine, Upper Deck 2005-06 Black Diamond, Upper Deck 2006-07 Trilogy, O-Pee-Chee (2006-07 a 2008-09) a MVP (série od 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2003-04, 2008-09 a 2015-16).

mapko
Legenda
Legenda

Re: Predstavenie

Příspěvek od mapko »

Ahoj

specifikuj zapadne slovensko :)
ja som rodak z Malaciek

Marian

PwPIETRO
Nováček
Nováček