Snaha o vytvoření fanouška Los Angeles Kings

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2020.
Odpovědět
zbynekf7
Opora
Opora

Snaha o vytvoření fanouška Los Angeles Kings

Příspěvek od zbynekf7 »

Popravdě jsem úplně nevěděl kam to dát, ale prostě jsem zkusil na přelomu listopadu a prosince účast ve dvou Random GB, které se týkaly zajímavých sérií. Tak to snad tady nebude špatně.

Risk vyšel velmi zajímavě, protože mi byli pokaždé vylosování Králové z LA a navíc v obou rozbalovačkách měli více karet *ano*

Nejprve tedy Premierky a nováčci:

Jako první zlehka Lizotte...

Obrázek

...a potom Björnfot v limitu 36/99.

Obrázek

Ve druhém případě půjde o Chronology:

Na začátek důkaz věrnosti Kopitara v limitu 83/222...

Obrázek

...pak někoho, kdo tomu bude šéfovat...

Obrázek

...a na závěr někoho, kdo to bude jistit. Mistr Rogie Vachon mi udělal obrovskou radost a zcela jistě si ho nechám. *ano* *cheer*

Obrázek

Fanouškem LAK se pravda kvůli tomu nestanu, ale obecně to bylo velmi příjemné. A abych to trochu narušil, tak jsem si po první dobré zkušenosti zariskoval trochu více, vzal i druhou pozici, na ní mi byl nalosován Edmonton a ani zde jsem neodešel s prázdnou.

Opět trochu radosti, Douga Weighta si už i pamatuji. *cheer*

Obrázek

Při prvním Random GB jsem dokonce vyhrál i balíček v soutěži, ale druhý mi naznačil, že jsem si už štěstí na nějakou dobu vybral. Při losování soutěže při předposlední otáčce jsem držel oba Blastery a nezbylo z nich nic. Takže sranda veliká a na nějakou dobu mám předpokládám vybráno.

Nováčci a Kopitar jsou v případě zájmu k dispozici. *mrk*
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2020“