Straka /6, Marosz /9

s boxem spokojenost, mohlo to být sice lepší, ale určitě i horší .. když by se někomu něco hodilo, tak je vše volné

na sbírání Brna jsem již sice rezignoval, ale jeden boxík jsem si pro radost otevřel .. část řadovek a inzert Okála jsou z balíčku, co jsem přibral navrch..
![]() ![]() ![]() ![]() Straka /6, Marosz /9 ![]() s boxem spokojenost, mohlo to být sice lepší, ale určitě i horší .. když by se někomu něco hodilo, tak je vše volné ![]() RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, BRNO COLLECTOR
![]() |
|
Lukyne, pochytal si parádní jména i limity, gratulce!
![]() Jinak proč si rezignoval na sbírání Brna? ![]() Let them hate. Just make sure they spell your name right.
|
|
noto je jednoduchý, leze to do peněz s tím kolik těch karet je, jaké mají limity a ceny ![]() RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, BRNO COLLECTOR
![]() |
|
Tak nesbírej všechno, ale jen něco. ![]() ![]() Let them hate. Just make sure they spell your name right.
|
|
Čau Lukáši,
vidím to stejně, řadovky do kupy dáš. Ty karty za to rozhodně stojej, jsou pěkný a povedený ![]() |
|
to nejde ![]() RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, BRNO COLLECTOR
![]() |
|
Chápu, že když to člověk roky sbírá vše, tak přejít jen na nějaký výběr je těžký
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Let them hate. Just make sure they spell your name right.
|
|
Zpět na Prosinec/December 2019
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků