Vanguard 2002-03:
Tak trochu gólmanský balíček, což vítám. Velkou radost mi udělal Brodeur na Ltd. (1:5, 51/450)
UD Portfolio 2015-16:
Super jména - Dacjuk, Jašin, Bure, Dubnyk, Kopitar, jeden nováček Rookie Phenom (1:5), povedené fotky IMHO. Tenhle styl karet mi sedí.
A teď zlatej hřeb - únorový HK Gold.
2x insert Under 25 - oba hráči stabilně a slušně hrávají ve svých klubech, Nico Hischier, jednička draftu 2017.
Krásné inserty excelentního střelce B. Hulla (Donruss Priority, Direct Deposit limitovaný do 3000) a S. Samsonova (Hands od Gold).
The Great One neurazí nikdy, tady je na insertu The Year od Great One (1:6).
Bryan Berard - jednička draftu 1995. Tak trochu nenaplněná očekávání ohledně kariéry, ale nutno dodat, že měl i kopec smůly. Před koncem kariéry si krátce zahrál v KHL. Tady na insertní kartě Major Material z Donruss Limited Fabric of The Game, limitovaná 476 /1000.
Yellow Printing Plate - M. Grabovski. Plejty moc nemusím, no ale co už, taky jsou to karty.
Luxusní Eli na Clear Cut Winners - limit (079/100).
Morgan Rielly na EXQUISITE ve stylovém limitu 44/149. Moc pěkná karta.
No a na úplný závěr - bývalá opora Letců, podepsaný Jeff Carter (06/10). Suma sumárum - spokojenost. I když jsem nehitnul hlavní pecky, celkově prostě spokojenost, jen jsem mohl chytit i nějakého toho gólmana-tak třeba příště. Krásné karty, něco z toho půjde do sbírek, plnění myslím vyvážené a celkově jsem si rozbalování náramně užil.
P.S. Omlouvám se za kvalitu fotek, je to můj první příspěvek s fotkama. Musím říct, že jsem s tím dost zápasil a lepší už to nejspíš nebude.