po delsi dobe jsem se dostal k memu konicku, na ktereho mi bohuzel zbyva cim dal tim min casu. I proto jsem si otevrel vanocni darek az dnes. Rozhodl jsem se opet sesbirat letosni base Artefactu, takze volba casu byla jasna. Minuly rok padl akorat rookie Laine emerald /99, ktery po dlooouhem cestovani nakonec dorazil v poradku. Ale poradna pecka se mi porad vyhyba. Snad bude letos lepsi uroda.
Radovky davat nebudu, ty kazdy zna...Redemption mi padla Wild karta, tak uvidime.
Zacneme tedy paralelkama. Od nejvyssiho levelu to budou panove Bariie a Sidney v limitu /599, nasleduje Joe Pavelski /299 a nakonec krasny Carrey Price /55

A ted uz pojdme na tri nejlepsi karty boxiku.
Na treti misto davam Ivana Barbasheva z mych oblibenych "not" ze St. Louis Blues. Oblibeni jsou jen v NHL, ale premyslim o nejake sbirce. Takze Rookie dual Jersey /499

Druhe misto a dual jersey /99 Larryho Murphyho. Supr jmeno, supr tym

A nyni numero UNO. Po rozbaleni tretiho balicku boxu mi spadla celist az skoro na zem. Napred jsem tomu nemohl ani uverit. Po x boxech a ze by se konecne obratilo stesti i na me? Vypada to ze jo...no, nebudeme to uz prodluzovat
Prvnim misto a zaroven urcite ma nejcennejsi karta, kterou jsem kdy z boxu vytahl.
Jde o Emerald Auto jersey/patch v limitu /8 se skvelym jmenem. Damy a panove, Toronto Maple Leafs a sam velky Auston Matthews.

Za me rozhodne spokojenost jako nikdy