Box obsahuje 10 balíčků po 4 kartách a v každém balíčku je jedna "neřadová" karta. Konkrétně 2x rookie, 1x rookie redemption, 1x legends, 1x star, 1x parallel, 1x auto a 3x memorabilia (1x Frozen Artifacts, 1x Treasured Swatches, 1x Tundra Tandems/Trios).
Kecy nikoho stejně nezajímají, tak se jdeme podívat, co v boxu bylo:
1. Balíček
- i když nejsem velkým fanouškem podepsaných karet, tak Autofacts našince Patrika Eliáše udělala radost, skvělý start otvíračky

2. Balíček
- Tundra Tandems ve verzi silver v limitaci /50. Sice jersey verze, ale ne základní, ale níže limitovaná. Ani druhý balíček neurazil

3. Balíček
- první rookie Andrew Ebbett

4. Balíček
- a hned druhá rookie Teddy Purcell, bohužel se s ním nesetkávám v boxu naposledy

5. Balíček
- Star Slovinec Anze Kopitar, může být

6. Balíček
- Teddy Purcell opět na scéně, tentokrát jako paralelní karta. Verze Blue /50. Raději bych parallel verzi řadovky než inzertu, ale dejme tomu, že zase tak zlé to není

7. Balíček
- čas na další memorabilia kartu. A ne jen tak ledajakou! Měl jsem to štěstí, že všechny 3 memorabilia nebyly ve verzi jen s jersey, ale v jednom balíčku na měl čekal Patch!

Dvoubarevný kousek jersey a tříbarevný patch Atlanty na kartě Frozen Artifacts Jersey/Patch Silver /35

8. Balíček
- poslední memorabilia, opět Frozen Artifacts, takže karta Treasured Swatches v tomto boxu nebyla, což ovšem ten Patch bohatě kompenzuje. Opět silver verze, ale tentokrát dual jersey Dion Phaneuf

9. Balíček
- samozřejmost v podobě rookie redemption. Ze zvědavosti jsem kouknul, kdo by na ní byl, kdyby nebyla propadlá. Neměl jsem to dělat, Florida Panthers - Michael Frolík

10. Balíček
- a na závěr poslední zbývající inzert, legenda Letců Bobby Clarke

Za mě s boxem ohromná spokojenost, skvělá otvíračka. Jak by se takový boxík líbil vám?