http://ofscards.com/drupal/cs/content/o ... de-i-letos
Taky jsem na to koukal, collestors case bude mít asi jen 3 boxy, tedy pokud dobře koukám.vojta píše:Koukám, že docela rapidně ubylo balíčků v boxu...
To bude tím, že tam jsou ty krabičky jako loniDSTRAKA píše:Ale zase ty boxy a balíčky mi přijdou tlustější než vloni.
A jo, to bude tím.vojta píše:DSTRAKA píše:Ale zase ty boxy a balíčky mi přijdou tlustější než vloni.Jen jsou v boxu na ležato.
jen bych chtěl říct že nemusíte mít strach z toho že by balíčky letos v trafikách nebylyvojta píše:Koukám, že docela rapidně ubylo balíčků v boxu... Jestli kvůli tomu nebude nic v trafikách, tak to je špatné, hodně špatné.
Klasické OFS by v trafikách neměly chybět, u high endových boxíků chápu dostání jen přes internet, ale každoroční série opravdu nee. No, nebudu z pár obrázků nic soudit, jen by mě to hodně mrzelo, kdyby to tak bylo.
Jinak boxy vizuálně pěkné, fialová je na boxu zajímavá.
Tak pane Hrbku kde to vázne?Veteran fans hcs píše:za cca 2 dny začnou chodit jednotlivé druhy karet z výroby, rád bych ukázal jen skutečné karty,
nechci představovat jen náhledy, vím že skutečnost je vždycky jiná než grafický návrh
Jsem strašná brzdaflynander píše:Tak pane Hrbku kde to vázne?Veteran fans hcs píše:za cca 2 dny začnou chodit jednotlivé druhy karet z výroby, rád bych ukázal jen skutečné karty,
nechci představovat jen náhledy, vím že skutečnost je vždycky jiná než grafický návrhUž čekám nedočkavostí.
Super!! Díky.Veteran fans hcs píše:Jsem strašná brzdaflynander píše:Tak pane Hrbku kde to vázne?Veteran fans hcs píše:za cca 2 dny začnou chodit jednotlivé druhy karet z výroby, rád bych ukázal jen skutečné karty,
nechci představovat jen náhledy, vím že skutečnost je vždycky jiná než grafický návrhUž čekám nedočkavostí.
![]()
Dnes večer dopíšu checklist řadovek a jestli se Vendulka(správkyně webu) kousne tak to zítra dopoledne bude k vidění
O víkendu...vojta píše:pane Hrbku... týden a půl do vydáníUkažte nám, nedočkavým sběratelům, něco z nové série
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host