Supik10

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Supik10
Veterán
Veterán

Supik10

Příspěvek od Supik10 »

Ahoj Všem.

Předem bych chtěl poděkovat za přijetí *thks* a teď pár slov o mě.

Jmenuji se Jirka Sup a pocházím z Mirovic kousek od Písku (aktuálně však bydlím i pracuji v Praze).Je mi 32 let.

Dlouhodobě i když přerušovaně sbírám hlavně Ottawu a golmany.Tak pevně věřím, že najdu dalšího fanouška Senátorů a nebudu mít pocit, že jsem jediný v republice *cheer* .U Ottawy mám takový soukromý cíl i když asi těžko splnitelný.Tedy posbírat všechny hráče, co za ní kdy nastoupili.Bohužel ne všichni mají vydanou kartu, takže to bude asi navždy můj nesplněný sen :thumbdown: .Ale nevzdávám to a chtěl bych posbírat alespoň maximum možného...

Jinak nesbírám žádnou určitou serii ale moje první karty a srdcovkou zároveň jsou Score 1993-1994 a stále, když je někde vidím, tak musím zamáčknout slzu :oops:

Dále se zajímám o celkové dění v NHL a statistiky jednotlivých hráčů, tak se těším na společné debaty o aktuálním dění v nejlepší lize světa.

U nás fandím Spartě a Budějovicím, tedy...ačkoliv si možná znepřátelím kladeňáky tak doufám v letošní návrat do extraligy i když to bude dost těžké :thumbup: .

Jenda42
Hvězda
Hvězda

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od Jenda42 »

no konečně jsi se rozhoupal .. *lgh* *cheer*

už jsem tě chtěl přivítat, ale tím koncem jsi si to dost pokazil *hammer* :lol:
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO

ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek

SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu

Supik10
Veterán
Veterán

Příspěvek od Supik10 »

Jenda42 píše:no konečně jsi se rozhoupal .. *lgh* *cheer*

Čau
Myslíš tím smajlíkem *rfl* ?

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Jenda42 píše:no konečně jsi se rozhoupal .. *lgh* *cheer*

Me si tim koncem naopak ziskal... *gp*
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Vítej Supiku.
Jsi skoro krajan, ze všech zde aktivních členů asi nejblíže mému rodnému městu - Březnice. :-)

Supik10 píše:Ahoj Všem.

Předem bych chtěl poděkovat za přijetí *thks* a teď pár slov o mě.

Jmenuji se Jirka Sup a pocházím z Mirovic kousek od Písku (aktuálně však bydlím i pracuji v Praze).Je mi 32 let.

Dlouhodobě i když přerušovaně sbírám hlavně Ottawu a golmany.Tak pevně věřím, že najdu dalšího fanouška Senátorů a nebudu mít pocit, že jsem jediný v republice .U Ottawy mám takový soukromý cíl i když asi těžko splnitelný.Tedy posbírat všechny hráče, co za ní kdy nastoupili.Bohužel ne všichni mají vydanou kartu, takže to bude asi navždy můj nesplněný sen. Ale nevzdávám to a chtěl bych posbírat alespoň maximum možného...

Jinak nesbírám žádnou určitou serii ale moje první karty a srdcovkou zároveň jsou Score 1993-1994 a stále, když je někde vidím, tak musím zamáčknout slzu :oops:

Dále se zajímám o celkové dění v NHL a statistiky jednotlivých hráčů, tak se těším na společné debaty o aktuálním dění v nejlepší lize světa.

U nás fandím Spartě a Budějovicím, tedy...ačkoliv si možná znepřátelím kladeňáky tak doufám v letošní návrat do extraligy i když to bude dost

Supik10
Veterán
Veterán

Příspěvek od Supik10 »

Hezkýýýýýý, nečekal jsem, že tady najdu "krajana" :lol: :thumbup:

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“