před měsícem jsem si v předprodeji koupil balíček Spartacus War of Damned Exclusives, což je vlastně ,,upgread", k nedávno vydané Vengance a obsahuje karty z poslední série.
Je to zřejmě poslední z vydaných sérií v souvislosti se Spartacem a vyšlo jich velmi malé množství (Je už pouze necelých 10 balíčků na eBay a na oficiálních stránkách už by něměl být dokonce žádný), tak jsem moc rád, že se mi podařilo jeden ukořistit.
Balíček nabízí !22! (oproti klasickým sedmi) karet. Z toho je 10 epizodních (co epizoda to karta) a 10 karet postav (tady mě mrzí, že se do 10 nedostal Gannicus), no a samozřejmě opět 2 podepsané karty!
Náhoda tomu chtěla, a balíček přišel přesně ke zkoušce, takže se konala příjemná otvíračka už v i tak dobré náladě a poslední karta tomu všemu nasadila korunu!

Epizodní karty

Karty postav
(Naživo překrásné, vybrané fotky se mi moc líbí!)

A podpisy
Naevia (ta mi vůbec nevadí, ikdyž mám podobnou z minula

.
.
.
a
.
.
.
tak dlouho se balíčky kupují, až se Spartacus vytáhne!

Hodnocení je za mě vynikající. Karty si drží svoji kvalitu a grafiku v duchu celého seriálu. Hard-signed karty jsou moc moc hezké a Spartacus mi udělal radost, jako někomu jinému Greztky z Cupek.

Doufám, že se vám karty líbily a ač je toto forum hokejové, tak snad moc nepřekážely.