2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Žhavé novinky týkající se sezóny 18 / 19
Odpovědět
Uživatelský avatar
karty-slavia
Opora
Opora
Příspěvky: 244
Registrován: sob 05. led 2013 12:20:02
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od karty-slavia »

Již v sobotu na burze sem si říkal že RHK opět nezklamal. Akorát sem si utvrdil svůj dlouhodobý bojkot jejich obchodu
HC Slavia Praha ....991/x
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od pavelbart »

To číslo je zavádějící, my jsme prodali velkou část karet v prvních dvou týdnech po vydání.

A k tomu ostatnímu - máme usyslen jeden case - nijak se tím netajím. Děláme tak vždy skoro u každé zajímavé série OFS (máme i jiné zajímavé věci). Ne proto, abychom zvyšovali cenu... úmysly si nechám pro sebe. Je ale i možné, že bude rozbalen, protože kvalita papírové krabice je taková horší - byl nám odeslán takto, přímo case a na něm byly etikety pošty a bylo to přelepeno páskou OFS více, než ty ostatní. A karet už taky nemáme tolik.
Ten case jsme si dali bokem hned. A když se mě někdo ptal, jestli boxy máme, nebo ne, vždy jsem říkal, že máme jeden case navíc, ale teď ho neprodáme (např. mapko může potvrdit).
Jinak u nás šlo na prodej určitě okolo 50% boxů, co jsme měli. Nemám teď u sebe faktury, ale mám dojem, že jsme kupovali 170, 180 boxů (??). A cca 70, 80 jsme rozbalili, 10 usyslili, zbytek šel na prodej.
Co se týče navyšování ceny, aniž bych se chtěl RHK nebo někoho dalšího nějak zastávat - to se přece v US děje pořád. Podívejte co dělají s cenami největší zámořští prodejci a nikdy jsem tady podobný příspěvek na jejich adresu nečetl. Někdy je to i směrem dolů a ne málo - dokonce i u OFS - některé série 14-15, 15-16 koupíte za o dost lepší cenu než při vydání, dokonce tak, že my s naší cenou, na tom dost proděláváme (u UD). A to taky nikdo nekomentuje. A hold někdy je to obráceně, jako např. se sérii 17-18 OPC Platinum, nebo loňskými Artifacts. Podívejte co dělá každoročně SP Authentic - série 15-16 je na 4 násobku původní ceny. A to bereme jako fakt.
Z obchodního hlediska je to přirozené Je to zákon trhu - nabídka vs. poptávka. Takto funguje obchod kdekoliv.
Boxů, na kterých se dá vydělat, je strašně málo a když už se objeví, prodejci naprosto přirozeně zareagují. Pro mě osobně je toto daleko lepší, než co se dělo s Naganem. Protože ty boxy na trhu byly dlouho.
Cena série byla vzhledem ke kvalitě velice nízká. I ceny většiny karet. Ale buďme všichni rádi, že to pan Hrbek nastavil takto. Cena byla určena 1770,- a všichni ji respektovali. Času na pořízení boxů či casů, bylo opravdu hodně. Kdo chtěl, boxy pořídil bez komplikací.
Když se stane u nás, že se cena navýší, hned to hodně rozvíří vodu. V US to berete jako fakt.
Upřímně - kdybychom chtěli na sérii opravdu vydělat - nedáme do prodeje žádný box. Plnění bylo takové, že se vyplatilo rozbalovat. Přesto jsme půlku prodávali. A hodně sběratelů rozbalovala taky. Což je vidět na nabídkách, jsou všude a většina lidí toho má hodně.
Poslední věc. Všichni víte o lidech, který rozbalují daleko více OFS než třeba my a žádné ičo nemají, prodávají ve velkém... tito lidé by se k těmto produktům vůbec neměly dostávat se slevou. Měli by to kupovat normálně za plnou cenu a pak by se na obyč. sběratele dostalo vždy a mnohem déle. Já třeba např. nemám ani podpis Haška, ani memo. A viděl jsem 150 rozbalených boxů - Hašek AUTO byl 1x - v našem GB. Ani jsem tomu, kdo měl pardubky nepsal.
A jak bych mohl něco mít, když tito lidé mají rozbaleno více než my, ofic. prodejce. Tam hledejte mnohem větší problém toho, že se na vás, normální sběratele, nedostane... ten problém není v těch "pár boxech" co se teď asi na burze prodávaly za vyšší cenu.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Uživatelský avatar
Bianconero
Legenda
Legenda
Příspěvky: 5772
Registrován: pon 30. kvě 2011 9:06:18

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od Bianconero »

Já zase když beru kusovky českých karet, tak raději nakupuji v RHK, protože u Pavla (nic proti Pavle ;)) bývají o dobrých 15-20 % dražší, zvlášť když jsem porovnával třeba konkrétně podpisovky z YWTB-YGTB. Takže pro mě je lepší u nich dát za podpisovku Janeckého 250 Kč než u Pavla 399 Kč.

To, jak si kdo boxy a následně karty prodává/přeprodává atd. už jsem přestal řešit. Minule jsem se rozčiloval u Nagana, jak celá distribuce byla špatná, včetně marketingu. Teď byla distribuce, řekl bych, co jsem pozoroval a četl názory, podstatně lepší. Ale co si budeme povídat, marketing je pořád dost odfláknutej, což souvisí s tím, co nakousli pf2000 nebo SugarRay - vím o tom dostatečně dopředu, finančně se připravím. Ale všichni se pořád učíme, takže u příštího high-end produktu to bude třeba zase lepší (nebo i horší, to jsme taky zažili).

Každopádně pořád je to o trhu. Překupničilo se, překupničí a překupničit bude, čímž ovšem na nikoho neukazuju prstem (nedělám si alibi, jen nevím, na koho bych měl :D). A pokud jsem prodejce, který to dělá ve velkém, tak pochopitelně budu ceny "popotahovat" podle trhu. Základní princip nabídky a poptávky funguje od pradávna. A můžeme na to mít sebevíc moralizující pohled. Buď produkt za danou cenu koupím, nebo nekoupím. A když je někdo vyčůranej (vypočítavej a další řada peprných výrazů, se kterými by mi jistě Sugar pomohl :D) a boxy později trochu nastřelí o pár stovek nahoru, protože vidí, že zájem stále je, ale boxů je čím dál méně, tak si možná někoho proti sobě popudí, ale pořád z toho vyjde dobře, protože kupec se tak či onak najde. Nehledě na to, že se jistě mohl najít i někdo, kdo si box(y) nekoupil jen jako vánoční dárek a třeba bude spekulovat s cenou a potahovat ji ještě déle, což je třeba za mořem v mnoha odvětvích (nejen kartách) celkem populární. Zvlášť dokud nebude venku pan Jágr, tak pořád bude prostor spekulovat. A i když bude, tak to ten člověk stejně může za základní cenu pořád někomu někde střelit (i kdyby to měl vystavit na Aukru).

Buďme rádi za to, co máme. Pořád ty ceny nejsou tak šílené a ve srovnání se zámořím z toho sběratelé v českých vodách vychází jako králové, a to všichni do jednoho, pakliže jdou po českých produktech. Myslím si, že Kozzyho příběh s Crosbym z pošty by nám mohl být příkladem. Jde jen o to, co chceme, a co jsme za to schopni obětovat. Sběratelství je krásný koníček a je jen na nás, na jaké finanční úrovni se mu věnujeme. Mantinely si dáváme jen my sami. Stejně nikdy nikdo z nás nebude mít úplně všechno, a víte proč? Protože se stejně najde něco navíc, něco dalšího, co budeme chtít. Takže se zbytečně nestresujme, kdo, co, za kolik a jak, protože ať budeme brblat sebevíc, ten člověk to jenom kvůli nám nezlevní. Všude po světě leží určitě kupa krásných karet, které by udělaly radost, ale buď leží pod sutinami dětské neomalenosti a nevážení si toho, nebo je má někdo na skladu (nebo kdo ví kde) v nějakém nerozbaleném boxu, nebo jsou založené někde v něčích albech nebo vystavené u někoho na shopu za nehoráznou cenu. A mám zkušenost, že můžu brblat sebevíc, ale ničeho nedocílím a stejně si neulevím, protože to člověka ještě víc žere. Vím o čem mluvím. :D

Nakupujme, trhejme, sbírejme, vyměňujme, hlavně si to užívejme, nehledě na to, že se najdou momenty, kdy je tu nějaký (podle nás) blb, co nám "drží karty" (ať už v boxech nebo jiným způsobem), které bychom rádi. Sbírání třikrát zdar. :wave:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od pavelbart »

Bianco, vytáhl si zrovna jeden druh karet, všechny ostatní (memo, die-cut podpisy, printing plate - u nás za 150 až 250 v první vlně, všude okolo 400 až 500...) jsme měli levnější, je to teda jedno. Jen to je dost zavádějící u této série určitě:-).
Je to i názorem. Pro mne je mnohem cennější podpis /21 takové legendy jako je třeba Janecký, než kousek jeho zlomené hokejky /21...:-). I proto jsme měli ceny nastaveny obráceně, než většina prodejců. Podpisy byly strašně podhodnocené. Co jsem asi ustřelil byly řadovky, ale s těmi počítáme, že něco časem uděláme.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Uživatelský avatar
SugarRay
Legenda
Legenda
Příspěvky: 5958
Registrován: sob 21. kvě 2011 19:04:51
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od SugarRay »

Já v tom případě už vůbec nechápu pro koho jsou ty série vydávaný , jestli je to pro to aby se na tom přiživily nějaký shopy tak to potom jo ať si klidně ty boxy RHK prodává za 3000,- tisíce třeba , když to někdo koupí tak je to ok ? tohle je zvracená logika , ty boxy maj jít primárně mezi nás .
Nikdy v životě jsem neviděl zlevnit box od UD co maj ty větší distributoři skladem , nikdy v životě , naopak vždycky to jenom zdraží a to přesto že je tam plno propadlých redemption karet se kterýma se může člověk leda tak nechat vyfotit , ale nedostane za to nic , jsou tam tři sezony kdy to jde uplně do absurdních cen - Crosby - Ovečkin RC , McDavid , Matthews , ok tam máš šanci ikdyž mizivou vytáhnout v boxu jedno z nich , někomu to stačí aby si tim tu cenu ospravedlnil , já bych za to peníze nedal . Pak ty další ročníky je to ale neobhajitelný . Mě to spíš přijde jako takový vydírání než skutečná nabídka - poptávka .
Obrázek

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od pavelbart »

Sugy, v UD jde vše mezi distributory. Hned po vydání. Po týdnu už nemáš šanci cokoliv doplnit. Asi i proto jsou epacky. To, že tady prodávají OFS sami boxy, je něco zcela jiného. V US to takto nefunguje (krom epacků).
A boxy UD se také zlevňují, třeba Full Force nedávno prodávali za zlomek ceny, která byla v sezóně 15-16, myslím, že i Portfolio... samozřejmě asi většina boxů jde nahoru. Ale jsou tam opačné případy.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Uživatelský avatar
Bianconero
Legenda
Legenda
Příspěvky: 5772
Registrován: pon 30. kvě 2011 9:06:18

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od Bianconero »

Pavel: Jasně, ty ceny jsou různé, jednou je má jeden levnější, podruhé druhý, a ono se to pak ve výsledku srovnává. :) Je to jen o tom, co člověk chce. A já chtěl z této série jen Otu, takže pro mě vlastně výhra. :D U Vás na shopu jsem bral taky v minulosti karty (paralelky z OFS), které měli na RHK dražší. A když už tu kartu nikde jinde sehnat nemůžu, tak stojím před tím, že buď ji vezmu a nebo mi zkrátka bude scházet. Někdy se čekat vyplatí, a někdy taky ne. Osobně jsem si na začátku říkal, jak asi budou karty nastřelený, ale když to teď v kontextu a s odstupem hodnotím, tak ty ceny mi přijdou všude poměrně v pořádku. Kdyby nebylo zbytí, tak vezmu Otu i Vás na shopu. Ale měl jsem kliku no. :)

Šugy: Je to jednoduchý, Šugy, koukáš na to jako sběratel a ne jako obchodník. Ty chceš mít z karet čistou radost, obchodník z toho chce mít hlavně zisk. A pokud je člověk obchodník i sběratel, pořád sleduje svoje nejlepší zájmy z obou pozic. A ano, uvedeme-li zrovna třeba RHK, kdyby prodávali boxy za 3.000 Kč, a našel se kupec, pak je to v pořádku. To není zvrácená logika, to je byznys. Někomu se to líbí, někomu nelíbí, ale i když se ozveme, tak s tím nehneme. :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Uživatelský avatar
SugarRay
Legenda
Legenda
Příspěvky: 5958
Registrován: sob 21. kvě 2011 19:04:51
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od SugarRay »

Jo Pavle vždyť já vim , řikam ty větší distributoři ne přímo UD . Ale zase to jde všechno od těch amíku a kanaďanů jako vždy , kdyby to ty vocasové nekupovaly i za ty šílený ceny tak by to zlevnit musely .
Obrázek

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od pavelbart »

Bianco - jasný, rozumím naprosto jak to myslíš:-). Spíš jsem se snažil vysvětlit odlišný pohled na druhy karet, než měli jiní prodejci.

Sugy nemám ten dojem - mám dojem, že to právě pak spíš koupit musí, když tu sérii chtějí, i za tu cenu:-))).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pf2000
Nováček
Nováček
Příspěvky: 41
Registrován: stř 26. zář 2018 15:39:21
Bydliště: Otrokovice

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od pf2000 »

pavelbart píše:Máme usyslen jeden case - nijak se tím netajím. Děláme tak vždy skoro u každé zajímavé série OFS (máme i jiné zajímavé věci). Ne proto, abychom zvyšovali cenu... úmysly si nechám pro sebe. Je ale i možné, že bude rozbalen, protože kvalita papírové krabice je taková horší - byl nám odeslán takto, přímo case a na něm byly etikety pošty a bylo to přelepeno páskou OFS více, než ty ostatní. A karet už taky nemáme tolik.
Přimlouval bych se za group break *cheer* Zatím jediný (Zlín, Vsetín) mi bohužel utekl.

A jinak ať se na mě někdo zlobí nebo ne, tak prodávat box měsíc po uvedení na trh s přirážkou původní ceny skoro 40% není košer. *hammer*

Uživatelský avatar
DzEjDy
Legenda
Legenda
Příspěvky: 4241
Registrován: sob 14. kvě 2011 23:52:58
Kontaktovat uživatele:

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od DzEjDy »

pavelbart píše:Upřímně - kdybychom chtěli na sérii opravdu vydělat - nedáme do prodeje žádný box. Plnění bylo takové, že se vyplatilo rozbalovat.
Tohle je právě věc Pavle, co mě na tom všem mrzí nejvíc. To, že někdo teď když už je těch boxů minimum, prodává dráž než kolik byla cena na začátku, to dokážu pochopit a akceptovat. Je to i celkem logický. Ale ty tady napíšeš, že se ti vyplatí boxy otevírat a vyděláš na tom víc něž když prodáš box jako takový - ono u OFS je to asi specifický, kdy ta marže se nedá moc nasadit, jako třeba u NHL produktů, takže to asi není úplně dobrý příklad na vysvětlení... Když například rozbalíš sto boxů, kolik tak cca procent karet z toho prodáš? Určitě ti jich spousta zůstane na skladě, ať už jsou důvody jakýkoliv - slabý tým, velká limitace - nasycený trh, atd... Jenomže tím pádem, už předem musíš nastavovat ty ceny tak, aby ty karty, o který je zájem, zaplatily i tyhle ležáky. A to je přesně ono. Pokud rozbalíš, tři, čtyři boxy, ale třeba i ten case, tak tohle absolutně neřešíš. Jenže pokud odbalíš těch boxů 100+, no tak tam už logicky jedem v úplně jiných částkách. A důsledkem toho je, že se spousta těch karet ani mezi sběratele nedostane a fakt zůstanou někde někomu ležet ve skříni. Přitom by o ně i možná zájem byl, ale ne za ceny, kterýma dotuješ ty náklady oněch "odběratelů". Ještě bych to dokázal pochopit u tvýho shopu nebo u RHK, kdy to je váš ofiko byznys, ale ta šedá zóna pár lidí, kteří tohle rozjeli ve velkým a mají v konečným důsledku těch boxů i možná víc než vaše dva shopy dohromady, to je sběratelský peklo... Na druhou stanu, těžko něco panu Hrbkovi vyčítat. On v tom má zainvestovaný taky svoje nemalý peníze, a čím dřív může ohlásit vyprodáno, tím líp se mu asi bude večer usínat. Takže ve výsledku si obě strany hájí svoje zájmy a potřeby a ten, kdo na to doplatí, je koncový sběratel. *nevim*
Obrázek

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od pavelbart »

To pf2000 - zatím s ním nic dělat nehodláme. Ale GB je celkem pravděpodobný, kdyby nám chybělo hodně karet, pak je reálnější rozbalení boxů, to říkám upřímně. Nic dalšího v plánu není. Ale může se to změnit, pevně dané nemáme nic.
Co se týče té ceny, to je právě o tom, že už boxy nejsou... kdyby byly, prodávalo by se to za 1770,- Kč. My jsme brali v první várce myslím 110 boxů, pak myslím 30 a chtěli jsme dalších 100, už nebylo možné je získat. Ještě jsem pak ukecal pana Vrkoče na dalších asi 30, které mi nechal (ty počty prosím berte trochu s rezervou). Díky za to. Ale defacto to bylo vyprodané před vydáním...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od pavelbart »

Dzejdy, to je velmi těžká debata... myslím, že konečný sběratel na tom dojede spíš v těch lepších kartách, a i třeba těch 1/1, lepší jména... Ale třeba se pletu, já jsem ty Hašany nikde nelovil, musím jen poděkovat Martinu J (je tady taky, ale nevím pod jakým nickem) - věnoval mi tu /22 Haška, takže díky němu mám ke svojí base a paralel, a pak mám dva Hašany Nagano podpis (jednoho od Omerty, toho jsem pak vytáhl ještě jednou), jednu 1/1 díky Supermanovi, kterému také tímto děkuji.
Ti prodejci, co je zmiňuješ, mají nakontaktovaný zákazníky, kteří od nich berou Jagry, Hašany, někdo Zlín, Pardubky apod. Takže se karty ani nikam nedostanou. Proto jsem se ani moc nesnažil...
To považuji pro sběratele za nešťastný určitě. I proto my se snažíme to dělat cca 50 na 50 (prodej boxů, karty). Ale máme v podstatě zlomek produkce. Kolik mají ostatní shopy nevím a ani se po tom nepídím (vymazal jsem názor o tom, kolik toho mělo OFS, to byla moje spekulace...).
Ale jinak jak píšeš, on nikdo neví, jak se to bude prodávat, takže těžko někomu něco vyčítat. Já jsem přesto přesvědčen, že tohle je něco, co dobré není.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Yogi93
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 11. kvě 2017 9:06:51

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od Yogi93 »

nová séria OFS 18/19 sa zatiaľ nechystá? voľajako je ticho

Uživatelský avatar
LinDan
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 137
Registrován: čtv 04. říj 2012 16:35:56
Bydliště: Šumperk

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od LinDan »

První série nového ročníku OFS Classic by měla vyjít již v listopadu, je to ostatně psáno na stránkách OFS v úvodu textu souvisejícího s vydáním YWB-YGTB. Takže vydrž, určitě se brzy dočkáš. *mrk*

vojta
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2017
Registrován: čtv 02. čer 2011 21:34:17

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od vojta »

Pane Hrbku, tak už nám to nedočkavcům ukažte ... :)

Uživatelský avatar
mischelin
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 50
Registrován: ned 09. říj 2016 12:23:57

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od mischelin »

Taky kazdy den koukam na FB a sem, jestli naaahodou uz nebude nova sezona predstavena :D
Sbírám:
Bílí Tygři Liberec, Čeští brankáři NHL (Hlavně Petr Mrazek) Radim Šimek (Sharks)
Moje nabidka karet: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 43&t=12677
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2147
Registrován: stř 01. čer 2011 18:26:32

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Člověk který to má na starosti, už na tom pracuje, snad se to povede co nejdříve

Uživatelský avatar
Bianconero
Legenda
Legenda
Příspěvky: 5772
Registrován: pon 30. kvě 2011 9:06:18

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od Bianconero »

Mám dotaz ohledně checklistu a dotisku Icebook v této sérii.

Papercut
FOC-01 LTC Mike Buckna (x/1)
FOC-01 LTC Antonín Houba (x/1)

Jsou to dva hráči na jedné kartě? Nebo je to opět jen chyba v checklistu? Nebo je to chyba na kartách? Mám k dispozici jen to, co se píše na webu OFS viz odkaz níže, proto se ptám.

http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... ie-ywb-ygb

EDIT: Při zkoumání předchozí diskuse jsem došel k tomu, že Buckna s Houbou jsou na jedné kartě. Proč to tedy v checklistu není uvedeno viz třeba stejná série a insert "2018 OFS Tournament of the Century" a karta: AM-02 CZE Robert Reichel / Koivu? Jsou-li to dva hráči na jedné kartě, měla by být vyznačena jedna karta a u toho v popisku, tak jako u Reichela s Koviem, dvě jména společně.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jinak mám ještě jednu připomínku, snad bude brána v dobrém, jak je myšlena. Opět při číslování karet. Není zrovna šťastné, kdy vznikne stejné označení karty u dvou rozdílných hráčů viz níže "A-BP". Určitě by to šlo řešit lépe, stejně jako v obdobných případech zrovna u těchto podpisovek u jiných hráčů.

A-BP SPA Petr Bříza
A-BP VIT Patrik Bartošák

Varianty jsou, obdobně jako u Ščerbana (ŠČ) nebo Škarka (ŠK) atd.

Bříza - BR, BŘ, BZ
Bartošák - BA, BK

Podobné problémy se stejným označením karty i u Game Used Material (namátkou Francouz s Fraňkem nebo Švrček se Šimánkem). Je toho až nezvykle moc. Tohle by se stávat nemělo.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Game Used Material

M-RU SPA Martin Ručinský jersey x/21 1/1 tag jmen.

U verze 1/1 jde o TAG, anebo o JMENOVKU? Je tam jako u jediné karty v seznamu napsané obojí, ale není to rozlišené tak jako u Františka Musila (1/1 logo, 1/1 shield), kde se jedná o dvě karty.



Všechny dotazy pokládám v pracovním kontextu (kompletace checklistů na Absolute Card Collector), rozhodně nehledám chyby úmyslně.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Uživatelský avatar
Bianconero
Legenda
Legenda
Příspěvky: 5772
Registrován: pon 30. kvě 2011 9:06:18

Re: 2018-19 OFS "You Want the Best You Got the Best"

Příspěvek od Bianconero »

smiesek píše:kdyby měl někdo zájem, myslím by se mělo jednat o kompletní checklist minijersey, které jsou vkládány do boxů:

Brno - Leoš Čermák
Hradec Králové - Jaroslav Bednář
Chomutov - Michal Vondrka
Jihlava - Tomáš Čachotský
Kladno - Pavel Patera
Liberec - Petr Nedvěd
Litvínov - Martin Ručinský
Olomouc - Radim Kucharczyk
Pardubice - Petr Sýkora
Plzeň - Ondřej Kratěna
Slavia Praha - Pavel Kolařík
Sparta Praha - Jaroslav Hlinka
Třinec - Jiří Polanský
Vítkovice - Rostislav Olesz
Zlín - Ondřej Veselý


změna chyb vyhrazena

klidně mohla být domácí a venkovní verze, na místo podepsané :)
Mohl by mi někdo prosím potvrdit, zda jde skutečně o tento výčet dresíků, jaký psala smiesek? Moc díky. *thks*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Odpovědět

Zpět na „2018 / 2019“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti