3x Splendor

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2018.
Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

3x Splendor

Příspěvek od pavelbart »

Sérii SPLENDOR jsme museli otestovat. Zatím tedy jen třemi boxy.

Hodně se debatovalo na FB, zda tento box s jednou kartou, anebo např. Premier.
Omerta se hodně zastával těch boxů s 5ti, 6ti kartami - na počet to chápu, není o čem. Ale i CUPy jsou hodně o štěstí a upřímně - kolikrát z CUPů vytáhnete takovou parádu jako my ze Splendoru? Premier a Black ani nemluvíme, ty mi otevíráme často. Např. 16-17 jsme otevírali 2x během 2 měsíců 5-box case, taková karta tam nebyla ani jedna!!!

Já osobně - raději 3x Splendor než 1x CUP. Jednoznačně. A čí Black nebo Premier vs. Splendor - tady bez mrknutí oka Splendor...
Checklist - za mě: 1*
Design 1-2
Plnění 1 (jména myslím).
Obrovské plus - málo redemption karet a tam kde jsou, tak je snad bonus RC karta. Snad jsem to dobře pochopil.

Pro mě série sezóny 17-18 úplně jednoznačně. A to jsem si myslel, že se o to nebudu vůbec zajímat, právě kvůli tomu šílenému množství karet - 1 karta v boxu:-).

Obrázek
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

peldap
Veterán
Veterán
Příspěvky: 899
Registrován: úte 22. led 2013 12:33:17

Re: 3x Splendor

Příspěvek od peldap »

klobouček dolů !!! velká paráda a samozřejmě gratulace !!!

Uživatelský avatar
Maurice Richard
Legenda
Legenda
Příspěvky: 4336
Registrován: pát 23. bře 2012 4:43:37
Bydliště: Jičín
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x Splendor

Příspěvek od Maurice Richard »

Karty pěkný.... za ty peníze je to velká loterie. Pro mě ale předražené......
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Uživatelský avatar
superman66
Legenda
Legenda
Příspěvky: 3240
Registrován: úte 21. čer 2011 21:32:21

Re: 3x Splendor

Příspěvek od superman66 »

No svrbí mě ruce.. ale peněženka je zatím silně proti. Přeci jen za ten peníz můžu zamířit přímo na peckovou kartu Maria než doufat že ji vytáhnu :D I když.. cože je tam největší hit? Že bych si jeden boxík přeci jenom loupnul? *lgh*

Každopádně gratulace Pavle, karty jsou to nádherný a co jméno to pojem :)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).


Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 3x Splendor

Příspěvek od pavelbart »

To právě není v porovnání s ostatními seriemi typu Premier, Black, Black Diamond... To jen vypadá na první pohled, protože tam je 1 karta. Ale v high end sériích jsou přece boxy také o jedné kartě a ten zbytek (řadovky, jersey, případně podpisy hráčů jako Poirier, Kunin... nic proti nim, ale ti Vám hodnotu nijak moc nezvednou.
Tady: žádné manufactura materiály, žádní no name rookie, a uznejte sami, kolikrát takovou kartu vytáhnete z Premieru? 1, 2 na 10 box case? Ano, může tam být super nováček, který box zaplatí 2x, 3x, ale já osobně preferuji toto. Jsem navíc přesvědčen, že průměrný obsah 12-to box case Splendor drtivě v hodnotě předčí 95% casů Premier, Black, CUP apod. Takže za mě fakt není o čem.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 3x Splendor

Příspěvek od pavelbart »

Supermane, pro mě asi ty paper cuty, ale je tam celkově hodně karet 1/1, podívej do checklistu. A třeba McDavid tam má úžasný karty, Gretza taky, Hašek ani nemluvím...
Upřímně, na politiku UD se divím, že to není dražší.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Uživatelský avatar
radek850
Hvězda
Hvězda
Příspěvky: 432
Registrován: ned 29. říj 2017 20:58:39
Bydliště: Praha

Re: 3x Splendor

Příspěvek od radek850 »

Je to velký risk, o tom žádná... Na druhou stranu, každý high-end box je risk, tady je to jen podtrženo tím, že vás čeká pouze jedna jediná.
Viděl jsem i splendor karty za nějakých 1600,ano i to se může stát, ale to se klidně můžeš stát i u Ultimate, Black diamond a jiných sad, kde těch karet máte několikanásobně víc!

Každý si musí vybrat, jaký risk má radši, já byl na začátku ke splendoru hodně kritický, ale když vidím ta plnění, tak začínám měnit názor a hodnotím to jako slušnou sadu, která se bez váhání srovná s Blacky a jinými sadami.
Buď svůj.

pf2000
Nováček
Nováček
Příspěvky: 41
Registrován: stř 26. zář 2018 15:39:21
Bydliště: Otrokovice

Re: 3x Splendor

Příspěvek od pf2000 »

Karty jsou to nádherné a rád bych nějakou ve sbírce měl. O tom žádná. Ale nemůžu si pomoct a místo Hockey Hobby Box bych je pojmenoval Hockey Investment Box. Tady už o sběratelství v pravém slova smyslu nejde, ale od UD jde o karty primárně určené pro investory, kteří mají volné peníze a chtějí ji uložit do karet, které mají potenciál růst. A co si budeme povídat, takových karet zase tolik v sérii nevidím. Seznam hráčů vypadá impozantně, ale počítám, že každý chce vytáhnout The Great One nejlépe 1/1. Potenciál mají také Connor, Crosby, Mario, Matthews (nechápu, že tam má jenom jednu kartu *what* ) plus pár legend. Zbytek při vší úctě ne. Nic proti Tarasenkovi, Manthovi, Iginlovi, Draisaitlovi, Keithovi, Karlssonovi (a tak bych mohl pokračovat dál), ale většina jejich karet je pod cenou boxu a někdy dost výrazně. Což ostatně potvrzují aukce, které se hned začaly objevovat jak houby po dešti. Příhozy jsou jen na levnější karty.
Za některé chtějí slušné rakety, viz tenhle jedničkový Crosby https://www.ebay.com/itm/2017-18-Upper- ... wgYdbqujt.

Viděl jsem dost otvíraček casů a borec měl třeba štěstí na jedničkové karty Maria a Jardy, jiný vytáhl hned po sobě dva podpisy Gretzkého, nebo Gretzkého plus Connora. Ale pak bylo také dost těch, kteří byli rádi, že mají z 12 boxů Mahovliche nebo dostali dvakrát nepodepsaného Hirschiera. Jak tvrdím, tohle je dost riskantní podnik s velkým adrenalinem a vyplatí se jenom někomu. Jistě si boxy koupí i skuteční sběratelé, ale musí do toho jít s tím, že můžou hodně získat, ale také dost ztratit.

Jinak tady si myslím, že Mario a Guy cenu boxu zaplatili, i když o to asi tady vůbec nejde, že? *mrk*

Uživatelský avatar
mapko
Legenda
Legenda
Příspěvky: 3657
Registrován: pon 23. kvě 2011 12:17:56
Bydliště: Praha

Re: 3x Splendor

Příspěvek od mapko »

no ja som videl 10oveho Jagra s patchom, ktory neviem, z ktorej casti dresu ci vybavy vobec mohol byt ... a siel za 250 USD, cize za cenu boxu, co nechapem, lebo som videl x lepsich krajsich kariet z CUPu a za taku sumu nesli, ale to je to pociatocne sialenstvo, kde najma Kanadania a Amici otvaraju bezodne penazenky

neviem co si myslet o tom produkte
su tam iste krasne karty ale ako ste tu pisali, dostat kartu Iginlu za 250 USD ... ono je to ale loteria vsade a plnenie je ako pise Pavel, dost boxov som otvoril a viem, ze je to pravda
rad by som aspon jeden otvoril aspon v breaku, uvidime

kazdpadne sa obavam ze si ani kartu Jagra z toho nekupim, za take rakety to nie su az take extremne krasavice (aspon co som doteraz videl)

Uživatelský avatar
benechek
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 156
Registrován: pon 18. črc 2016 19:53:16
Bydliště: Zlin

Re: 3x Splendor

Příspěvek od benechek »

Zdravim,
ja mel dilema, ktere se tady zminilo jiz nekolikrat cely minuly tyden a vcera jsem to musel rozseknout. Znamy jede opet za kamoskou do USA, tak jsem se rozhodoval co si nechat dovezt. Nakonec jsem zvolil moznost investovat do boxu s mene kartami, takze nejaky high-end boxik. Splendor jsem tam checkoval nekolikrat, dival se i na rozbalovacky na netu.

Musim rict jedno. Karty opravdu nadherne, jmena taky...ale porad...za tu cenu vytahnout jen jednu kartu. No nakonec pres noc naskladnili 17-18 Black Diamond za velmi prihodny peniz, takze jsem sahl po nem. Prece jen jednou jedinou kartou bych proste rozbalovaci vasen neukojil. :D Mit ale dalsich zbytecnych 200 dolacu, vzal bych si jeden BD a Splendor, nez dva BD nebo dva Splendory. Tak snad to bude stastna volba...a pristi rok treba zkusim kuchnout neco takoveho.

Jinak Pavle gratulace k vytazenym kartam, nazivo musi vypadat jeste lepe. A hlavne velke diky, ze si se s nami o takovou raritku podelil.
Detroit Red Wings - 2563 (15/05/2021)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shanim base karty Detroitu na doplneni setu, od sezony 90-91
16-17 a 17-18 Artifacts DET paralel
19-20 Stature, Ultimate Collection Detroit

dryfly
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 06. dub 2017 15:49:31
Bydliště: Mělník

Re: 3x Splendor

Příspěvek od dryfly »

Ja naprosto souhlasim se vsim s Pavlem Bartkem. Paklize to bereme zhlediska predrazenosti, tak to jsou defacto vsechny boxy od UD, at uz se bavime o Low a nebo High end boxech....neznam box, ktery by odpovidal cena/výkon...jeste o level vetsi nesmysl jsou The Cup, kde uz se UD nestydi dat ze 6 karet dve radovky a stoji ten box neskutecne hodne a defacto potencial ma jen treti a ctvrta karta v balicku (plus druha mozna, pac je to RPA)....

Splendory po vyjeti uvodniho intra jsem hned zavrhl, pac jedna karta na box je fakt uz ulet....ale po zhlednuti nekolika rozbalovani kejsu jsem byl dost prekvapen hlavne jmeny a designem karet, proto za me top serie uplne bezdebat....do GB vyborne, solo bych si ho samozrejme nekoupil :)
Jsem restartovaný sběratel z 90.let.

Sbírám tým Buffalo Sabres

Uživatelský avatar
mapko
Legenda
Legenda
Příspěvky: 3657
Registrován: pon 23. kvě 2011 12:17:56
Bydliště: Praha

Re: 3x Splendor

Příspěvek od mapko »

do GB nanic podla mna
to by pozicia stala majland a kartu dostane hrstka ludi

kazdopadne, odkial z hraca je takyto patch? poradi niekto?

Obrázek

Uživatelský avatar
DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2913
Registrován: ned 06. říj 2013 0:04:02
Bydliště: Praha/ČB =M=
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x Splendor

Příspěvek od DaveBrownsound »

Nemůže to být vnitřek té osmičky třeba?

Obrázek
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Uživatelský avatar
mapko
Legenda
Legenda
Příspěvky: 3657
Registrován: pon 23. kvě 2011 12:17:56
Bydliště: Praha

Re: 3x Splendor

Příspěvek od mapko »

asi mas pravdu. diky!
Naposledy upravil(a) mapko dne úte 02. říj 2018 14:12:59, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2913
Registrován: ned 06. říj 2013 0:04:02
Bydliště: Praha/ČB =M=
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x Splendor

Příspěvek od DaveBrownsound »

https://goldinauctions.com/Jaromir_Jagr ... 41390.aspx

Tady se dá ještě hodně přiblížit ten dres, sedí i ten vzorek bílého čísla.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Uživatelský avatar
Omerta
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2572
Registrován: pon 30. kvě 2011 17:56:25
Bydliště: Česká Skalice
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x Splendor

Příspěvek od Omerta »

pavelbart píše:Sérii SPLENDOR jsme museli otestovat. Zatím tedy jen třemi boxy.

Hodně se debatovalo na FB, zda tento box s jednou kartou, anebo např. Premier.
Omerta se hodně zastával těch boxů s 5ti, 6ti kartami - na počet to chápu, není o čem. Ale i CUPy jsou hodně o štěstí a upřímně - kolikrát z CUPů vytáhnete takovou parádu jako my ze Splendoru? Premier a Black ani nemluvíme, ty mi otevíráme často. Např. 16-17 jsme otevírali 2x během 2 měsíců 5-box case, taková karta tam nebyla ani jedna!!!

Já osobně - raději 3x Splendor než 1x CUP. Jednoznačně. A čí Black nebo Premier vs. Splendor - tady bez mrknutí oka Splendor...
Checklist - za mě: 1*
Design 1-2
Plnění 1 (jména myslím).
Obrovské plus - málo redemption karet a tam kde jsou, tak je snad bonus RC karta. Snad jsem to dobře pochopil.

Pro mě série sezóny 17-18 úplně jednoznačně. A to jsem si myslel, že se o to nebudu vůbec zajímat, právě kvůli tomu šílenému množství karet - 1 karta v boxu:-).


Trochu Pavle zareaguju...

Já Cupy s tím teda moc přirovnávat nechci, to je cenová kapitola sama o sobě. Spíš než 3 tyhle karty (záměrně nepíšu boxy, protože to se jenom tak má jako boxy tvářit), tak vezmu radši 3 boxy Premierek. Já, jak už zde někdo naznačil, si chci otevírání užít a ne čekat na utrpení v podobě jedný karty. Ano ve vetšině boxů, Premierek nebude Wayne, nebo Mario, ale já nechci mít za 16k na stole "Jenom" 3 toploadery... to tení sběratelství.

Checklist, za tebe 1 za mně taky :)
Design, za tebe 1-2, za mně 2-3 (jako celek mě to prostě za ty prachy na p***l neposadilo)
Plnění za tebe 1 (jména...ale to už je přece checklist ;) ), za mně 5..... 1 karta v boxu je pouze a jenom prachsprostej byzny a na checklistu vůbec nesejde
Obrovské plus, za tebe málo redemptions...hmm za mně je tohle po 1 kartě v boxu, ta druhá nejhorší věc. Tady totiž nemají redemption vůbec co dělat!!, za mně tedy 5

Pro tebe série sezóny, pro mně je tohle pojeb desetiletí a je vidět kam se politika UD ubírá. Byznys pro ně a pro jejich odběratele...

Nerad přepočítávám boxy na peníze, ale tady člověk musí, tady totiž žádnej box není, jenom jedna karta.... Někdo na FB psal, že jich je vyrobeno asi přes 12k.... no pokud si to vynásobíme x 200 $, dojdeme na 2,4M USD....opravdu mi chce někdo říct, že těch 12k karet má takovou hodnotu?



Jinak abych nebyl OT, tak karty ok. Mária by si přál vytáhnout asi každej. Guy a Kane OK, ale něco tady prostě chybí.....za 16k 2 min zábava...když to budu rozbalovat hoooodně pomalu. *nevim*
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Uživatelský avatar
deiv14
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2532
Registrován: čtv 02. led 2014 23:29:48
Bydliště: Šternberk

Re: 3x Splendor

Příspěvek od deiv14 »

Není žádny tajemství, že jsem odpůrce high-end produktů. Maly shrutí: The Cup respektuju, to je pořád asi nejvíc ve světě karet, ta série má jakousi auru a když pominu, že je to téměř vždycky z finančního hlediska propadák, tak za mě ok. Uznávám Black, protože mají podle mě asi nejluxusnější design ze současných produktů. Konkurenci nebo spíš takovej protipól bych viděl v National Treasures, ale to byla ojedinělá věc, která se už nebude opakovat. Ostatní high-end produkty jdou mimo mě, úplně nejvíc zbytečnej mi přijde Black Diamond, kterej je prakticky postavenej na manufakturách a to je podle mě teda hoooodně špatně.

I proto jsem považoval sérii Splendor po jejím ohlášení za obrovskej, ale obrovskej průšvih. S odstupem času to vidím trošku líp, ale pořád za mě nedostatečně. Pavlovy argumenty jsou sice celkem přesvědčivy a rozhodně na tom něco je, ale myslím si Pavle, žes měl štěstí na karty. Viděl jsem na HI víc breaků a ne vždy je to tak růžovy jako zde. V podstatě se dokážu plně ztotožnit s tím, co napsal Danny, jen bych byl ještě přísnější v hodnocení designu. Na tak rádoby exkluzivní sérii mi přijde design karet takovej nijakej, když to srovnám právě s Black sérií, tak je to prohra na plné čáře, oproti Cupům mi zase chybí nějaká produktová ucelenost. Když to vezmu kolem a kolem, série Splendor mě nechává, bohužel, úplně chladným a nic na tom nemění ani tenhle fakt celkem povedenej break. Ale ke kartám gratuluju, to zas ne že ne, Mario je fajn trefa *cl*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10


ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 3x Splendor

Příspěvek od pavelbart »

Ty názory protistrany plně respektuju. 1 karta v boxu je prostě divný, i pro mě úlet. Ani to vlastně není break:-).
Když ale řeším obsah, nemůžu si pomoc. My hodně rozbalujeme, zákazníci nám i hodně ukazují rozbalené casy. Ale i kdyby neukazovali... my třeba 1x týdně, 1x za 10 dnů rozbalujeme větší množství karet, casů. A ano, Blacky luxus design a ano, hezčí karty než Splendor. Ale plnění? Já rozbalil dva casy za poslední 2 měsíce. O takový karty, jako jsem měl tady, jsem ani nezavadil. Mimochodem, účastnil jsem se více GB Splendor a všechny ty casy byly super. Super pro mě, protože nejsem ujetej na nováčky, kdo je, samozřejmě ho Splendor lákat nebude.
Rozbalovali jsme case Premier a zákazník měl další - celkem 15 boxů (5+10), ani zde jsme o takovou kartu, jako jsem měl tady v těch 3 boxech, bohužel nezavadili. My máme Premier za 7499,- Kč x 15 - to je dost peněz!!! Jasný, nemůže být všude super karta, v každým boxu, to by zničilo trh samozřejmě, pže ty karty by nic nestály. Ale v 15ti boxech by to nějakou pecku chtělo... A takhle bych mohl pokračovat. Proto já osobně Splendor, budu mít jednu hvězdu nebo legendu a nemusím mít strach, že to bude obrovský průser.
Ale Danny, samozřejmě máš recht, 1 karta v boxu je prostě divný. Podle toho jak se ale boxy prodávají jak se plní GB, to zřejmě ani v ČR tolika lidem nevadí. Já si nepamatuji, že bych měl tolik dotazů na high end sérii jako nyní...
Mimochodem, já srovnávám výsledný obsah boxů/casů - nic dalšího. Tam argumenty Dannyho a deiva určitě vedou, ale když dáme 10 nej karet z Premier 17-18 vedle sebe s hity z 10ti boxů Splendor, Premier nemá nárok... to se bavíme 85:15 až 90:10 jména, hodnota, krása... ve prospěch Splendor. Bohužel... a kdo nevěříte, pusťte si casy Premier na YTB.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Uživatelský avatar
Omerta
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2572
Registrován: pon 30. kvě 2011 17:56:25
Bydliště: Česká Skalice
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x Splendor

Příspěvek od Omerta »

Pavle se vším sa dá souhlasit..... parádní jména, žádný nálepky, dobrej vzhled. To všechno je OK a nic proti tomu nemám.

Ale tohle mělo být jako doplněk třeba k Ultimate, Premierkám, nebo klidně i ke Kapkám....kam by mohli strčit do kejsu jednu/dvě tyhle karty a tomu produktu jako takovýmu bych se poklonil. Průser je ale prostě cena za tu jednu kartu. Tohle je prostě do očí bijící byznys a nemá to se sběratelstvím co dělat. Proč to taky nikdo nesbírá jako jiný sety? RPA, Honoured numbers, Limited logos...všechno se sbírá. Ale tady? Všichni co otevíraj kejsy, tak všechno lifrujou na prodej, protože rozbalujou jenom pro to aby se na tom vydělalo.... Čest vyjímkám.
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Uživatelský avatar
pavelbart
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 13476
Registrován: pon 18. dub 2011 20:39:49
Bydliště: Litvínov

Re: 3x Splendor

Příspěvek od pavelbart »

To myslím Danny ale není vina UD, že s tím všichni kšeftují...
Těžko říci, to je asi velmi složitá debata, UD určitě není momentálně někdo, kdo by měl být sběrateli nošen na ramenou. Monopol nikdy nefunguje, konkurence je zdravá a v tak specifické branži, jako jsou sběratelské karty, prostě monopol být nemá.
Ale to, jací jsou jejich zákazníci, myslím, že není úplně jejich vina, přestože existuje něco jako zákon padajícího h---a:-))).
Podívej ale na CZ facebook stránky, my jsme v tomhle možná ještě dál:-).
Já zase na oplátku souhlasím s tím, že 1 karta v boxu je z hlediska budoucna průser. Na druhou stranu, Premier, Black, Cup... to vše je již několik let vždy jen o té jedné kartě... (která velmi velmi často vypadá jako AUTO PATCH RC Luke Kunin nebo Samuel Morin /toho taháme pořád/ takže ona je to změna spíše psychologicky - mám 1 kartu super vs. mám 1 kartu super a k tomu 2 řadovky a 2x 50,- Kč JSY...
Myslím Danny, že to je po dlouhý době produkt, který se vyplatí rozbalit ve velkém - podobně jako u nás bylo teď You Want the Best od OFS a podívej, kolik lidí s tím handlovalo. Nezapomeň třeba na Nagano serii... tam se naše sběratelská komunita také předvedla.
V UD dlouho nebyl produkt, který by neznamenal riziko při rozbalení case. Tak asi tam hledej důvod, proč to lidi nabízí k prodeji.
Pro mě je velmi příjemná změna ten checklist. Být tam checklist jako u Premier, Black apod. v životě 3 boxy nerozbalím. Tady ale strašně málo člověk riskuje, tady je těch skvělých karet tolik, že v casu nemůžeš mít 8x slabou kartu... a to se lidem logicky líbí.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2018“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host