Představení

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
chamro
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: pon 11. čer 2018 19:43:40

Představení

Příspěvek od chamro »

Ahoj, jsem Kuba z Ostravy, rád bych se vás zeptal na jednu kartičku, vlastním podepsanou kartičku Viktora tichonova staršího, podpis byl bohužel prupiskou, takže už není moc vidět, mohli byste poradit jaká by mohla být cena této kartičky, případně kde bych ji mohl třeba prodat. Díky za odpovědi

Uživatelský avatar
Jenda42
Hvězda
Hvězda
Příspěvky: 616
Registrován: úte 27. led 2015 17:57:04
Bydliště: Kladno

Re: Představení

Příspěvek od Jenda42 »

Ahoj,

pokusím se odpovědět i přes spoustu neznámých, jako je opravdový stav podpisu nebo samotný stav té kartičky/obrázku/pohledu. Asi ti žádný grál bohužel doma neleží, drtivá většina sběratelů podpisů si buď nechá podepsat hráče/trenéra sama, nebo koupí vymění s dalším podobně zapáleným a pro ně prověřeným sběratelem a nebo sbírá pouze garantové podpisy na oficiálních kartičkách. Takže s prodáváním neoficiálních podpisů je trochu problém, není o ně až takový zájem, jak by se na první pohled mohlo zdát. Takže pro tebe by bylo nejlepší narazit na sběratele, co neměl šanci si Tichovova nechat podepsat osobně ( já to zvládl nekolikrát ) a na toho spíš narazíš na Aukru, kde si ten podpis prohlídne mnohem více lidí. Tady na fóru asi neuspěješ, pokud by ten podpis nebyl opravdu v perfetkním stavu. Určitě si můžeš tady na fóru v sekci Tržiště umístit sken či fotku té kartičky, ale pro tebe bude opravdu lepší to Aukro. A bohužel nečekej víc než pár desítek korun. Snad jen kdyby se o to utkali dva sběratelé, co by měli pocit, že je to jejich poslední šance získat tento autogram, ale to už je hodně velké KDYBY. Asi jsem ti moc velkou radost neudělal.

s pozdravem Jenda
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO

ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek

SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti