NBA Karty

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
hank
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: úte 01. kvě 2018 21:20:11

NBA Karty

Příspěvek od hank »

Ahoj, jsem Honza z Chlumce nad Cidlinou, hledám další kámoše, kterí sbiraji basketbalove karty?

Uživatelský avatar
TwentyTwo
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2085
Registrován: pon 03. říj 2011 16:28:54
Bydliště: Šumperk
Kontaktovat uživatele:

Re: NBA Karty

Příspěvek od TwentyTwo »

Čau Honzo, vítám tě. Moc sběratelů NBA karet tu není, ale pár se jich tu najde. Co vím, tak sbírám já s Bianconerem, pan Hrbek (Veteran fans hcs) otevírá občas NBA boxy. A viděl jsem NBA karty i u pár lidí na burzách. Třeba se tu vyjádří ještě někdo o kom sám nevím. Takže klidně napiš zprávu co sbíráš, nebo co nabízíš a uvidíme. Jinak myslím, že pokud tu budeš prezentovat svoji sbírku, tak to nikomu vadit nebude, spíš naopak ;)

Uživatelský avatar
deiv14
Legenda
Legenda
Příspěvky: 2532
Registrován: čtv 02. led 2014 23:29:48
Bydliště: Šternberk

Re: NBA Karty

Příspěvek od deiv14 »

Souhlas, mně basket jako sport skoro nic neříká, ale ty karty jsou nádherny, kolikrát si říkám, že i hezčí než hokejovy, takže to sem klidně sypej, budu jenom rád :)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10


ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

hank
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: úte 01. kvě 2018 21:20:11

Re: NBA Karty

Příspěvek od hank »

Ahoj, diky za odpověď, ve sbirce mam skoro komplet serii nbahoops1995, to jsou pro me nejvic povedeny karty, hezky base i inserty, pak sbiram kobeho bryanta-base i inserty,patch,autograph...a hrace 90.let s podpisy popr. patchem...karty sbiram uz pres dvacet let, sbirka se samozrejme porad meni enbo nejak obmenuje....obcas si koupim i box, chtel jsem poznat dalsi kamarady, co sbiraji nba karty...prave protoze jich je asi tak malo..:)

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů