Jelikož sám sebe ještě ve výběru boxů limituju tím, že jsem spíš na legendy, nebo aspoň na hráče, kteří v hokeji něco dokázali + nemám rád podpisy na nálepkách, tak se ten výběr boxů velice zužuje. Nakonec vyhrál box, který se u Pavla ohříval již delší dobu, a stejně jako pejsek z útulku jako by na mě křičel ....vem si mně!! ...a tak jsem si ho sirotka vzal (čti koupil

Rozbalovačka to je celkem rychlá, jelikož se jedná pouze o 1 balíček, který je ale v plastové krabičce, což považuju za veliké plus.
V boxu by se mělo nacházet 14 karet:
6x base
1x RC
1x Maska
3x Game-Used Memo z toho 1x Quad
3x Hard Signed Auto
A teď již k samotnému brejku... když jsem to rozbalil, tak jsem byl v první chvíli docela zklamám. Opravdu ale jenom chvíli...
Druhý, třetí, čtvrtý a další pohledy se mi ale líbí víc a víc a po odstupu jednoho dne je ten box opravdu skvělý!! Malé zklamání přetrvává pouze z důvodu, že se mi nepodařilo vytáhnout nic do sbírky.
... no posuďte sami...
Base - "čistokrevný base" jenom 2

Našla se i jedna "Goldka"

Dále First Round a International a Cup Clashes, to jsou subsety zakomponované v base setu

Rookie + Maska, kde jsem si asi nemohl přát lepší jméno

A začíná jít do tuhého.....první 2 podpisovky

Třetí místo bych dnes udělil této double Kolzig/Finský blesk

Druhý flek dnes opět Finský blesk na džerzy, tentokrát již sólo a v silver verzi /30 (dle Beckettu)

A vítězem se stává..... pro ty kteří dávají pozor tak prozatím napočítali teprve 12 karet no a já se zde nemohl rozhodnout kterou z těch posledních dvou upřednostnit, tak je dám obě na první místo.
Quad Detroitských legend /95 a SP podpisovka Torontského kapitána

Toť vše přátelé, všechno je volné a příště zase naviděnou.