2015-16 OFS Classic
Re: 2015-16 OFS Classic
V Olomouci (trafika v Senimu) už jsem je dnes viděl 

Tak snad se i na severu čech brzo dočkáme.Dampa17 píše:V Olomouci (trafika v Senimu) už jsem je dnes viděl

Ve Zlíně ve stáncích taky k dostání 

Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
letošní team edition ze zlínského fanshopu

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet

" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Díky za tip, byl jsem dnes v OL, tak jsem se tam hned pro 3 balíčky stavilDampa17 píše:V Olomouci (trafika v Senimu) už jsem je dnes viděl

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
pekna prezentace karetsmiesek píše:letošní team edition ze zlínského fanshopu ]

- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
až teď jsem si všiml, že Ondra Kacetl na Hockey names má loňskou fotku. Škoda tohoto blbého trendu NHL..... vím, že nevyšel v S1 na base setu ale i tak by na kartě sezony 15/16 uvítal jinou fotku než ze sezony 14/15
Zdravím sběratele,
prosím nekamenovat, podle počtu příspěvků vidíte, že jsem expert
karty sem sbíral naposled před 20i! lety...
Chci znovu začít, našel sem svoje staré karty a zas mě to chytlo, ale teď chci začít s ELH...
Proto se zeptám: kam v Praze zajít a kde se dá nakoupit - 15-16 OFS Classic? (nechci čekat na burzu 6.2. a ještě sem úplně nepročetl celé forum)... zas mě to tak chytlo, že bych si rozbalil nějaký balíček ještě teď v pátek večer

ps. jakákoliv rada vítána v sz, přeci jen sem měl dlouhou pauzu
m
prosím nekamenovat, podle počtu příspěvků vidíte, že jsem expert

Chci znovu začít, našel sem svoje staré karty a zas mě to chytlo, ale teď chci začít s ELH...
Proto se zeptám: kam v Praze zajít a kde se dá nakoupit - 15-16 OFS Classic? (nechci čekat na burzu 6.2. a ještě sem úplně nepročetl celé forum)... zas mě to tak chytlo, že bych si rozbalil nějaký balíček ještě teď v pátek večer

ps. jakákoliv rada vítána v sz, přeci jen sem měl dlouhou pauzu

m
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
doporučuju zajet do obchodu v Holešovicích (viz odkaz) ... http://ofscards.com/drupal/cs/content/o ... mi-v-prazemajkouch píše:Zdravím sběratele,
prosím nekamenovat, podle počtu příspěvků vidíte, že jsem expertkarty sem sbíral naposled před 20i! lety...
Proto se zeptám: kam v Praze zajít a kde se dá nakoupit - 15-16 OFS Classic? (nechci čekat na burzu 6.2. a ještě sem úplně nepročetl celé forum)... zas mě to tak chytlo, že bych si rozbalil nějaký balíček ještě teď v pátek večer![]()
![]()
ps. jakákoliv rada vítána v sz, přeci jen sem měl dlouhou pauzu![]()
m
asi budou balíčky i v nějakejch obchodech s hračkama atd. ale těžko říct kde, a v těch Holešovicích máš lepší výběr ... takže jestli to vydržíš do pondělí, tak je to ideální volba
No jo ... a poslední dobou, ani žádné breaky nevidím. Jak se má člověk dostat k těm /5 kartám. 

Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

- Bianconero
- Legenda
Nejsou peníze, ať ještě chvíli vydrží zabalenéRagnarook píše:No jo ... a poslední dobou, ani žádné breaky nevidím. Jak se má člověk dostat k těm /5 kartám.

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
S těma glacierkama mi ani nemluv. Půl roku jsem sháněl jednu. Teď asi budu čekat dalších 5 let než se objeví druhá poslední co potřebuju 

Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE

- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Kacetla sem sehnal hned. S nákupem Pláňka sem tak dlouho váhal až mě někdo předběhl a od té doby nic. O die-cut Sklenáře 12/1 ani nemluvím
ok, tak musim přiznat, že se mi serie 15-16 moc líbí, jakékoliv nové karty vidím po letech a jsem nadšen
první otevírání balíčků po letech byl zase zážitek
box dopadl slušně, pro Sparťana sice nic moc, ale myslím, že u OFS zůstanu i nadále a budu doufat, že štěstí vydrží...
EDIT: (trochu pochopení pro nováčka
)
1)ještě bych se zeptal, kromě sekce Seznam kdo co sbírá, je nějaký přehled kdo a kolik nás asi je, kdo se věnujeme sbírce OFS 15-16 ?? jde mi o to, když si budu chtít poskládat aspoň jedno ze jmen, kam se nejlépe obrátit s nabídkou (výměnou), protože těch písmen sice bude přibývat, ale nevěřím, že bych složil jednoho hráče pouze vlastní silou z kupování z boxů...
2)existuje i něco jako výměna karet na pražské burze v Čechii nebo je to jen o nákupu? v sobotu bude moje první

box dopadl slušně, pro Sparťana sice nic moc, ale myslím, že u OFS zůstanu i nadále a budu doufat, že štěstí vydrží...

EDIT: (trochu pochopení pro nováčka

1)ještě bych se zeptal, kromě sekce Seznam kdo co sbírá, je nějaký přehled kdo a kolik nás asi je, kdo se věnujeme sbírce OFS 15-16 ?? jde mi o to, když si budu chtít poskládat aspoň jedno ze jmen, kam se nejlépe obrátit s nabídkou (výměnou), protože těch písmen sice bude přibývat, ale nevěřím, že bych složil jednoho hráče pouze vlastní silou z kupování z boxů...
2)existuje i něco jako výměna karet na pražské burze v Čechii nebo je to jen o nákupu? v sobotu bude moje první

- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
úplně nejideálnější je si založit vlastní Téma (pouze jedno) v sekci Tržiště, kde lze vložit jak nabídku karet k výměně, tak poptávku po chybějících kartiček do sbírky. A nebo ještě případně se kouknout podle konkrétní série karet.majkouch píše:1)kam se nejlépe obrátit s nabídkou (výměnou)
na burze se většinou spíše prodává, tedy nakupuje, ale nikde není napsáno, že tam něco nevyměníš. Nejsou tam pouze vyloženě prodejci, ale i sběratelé, kteří sbírají a současně prodávají a tak je šance, že se Ti s nimi podaří dohodnout i výměna - chce to se ptátmajkouch píše:2)existuje i něco jako výměna karet na pražské burze v Čechii nebo je to jen o nákupu? v sobotu bude moje první

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

děkuji za vyčerpávající odpověď
btw. pokud někoho z vás na burze někdo osloví s debilní otázkou, nedivte se

btw. pokud někoho z vás na burze někdo osloví s debilní otázkou, nedivte se

- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
majkouch: debilní otázka by byla pouze ta nevyřčená, jinak jestli Tě to trošku "uklidní", já jsem naopak na burze v Brně se příležitostně ptala každého, jestli je z fora ... tak můžeš sám srovnat situaci 
(líná huba, holé neštěstí)

(líná huba, holé neštěstí)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Na kdy se chystá vydání druhé serie OFS 15/16 ? Jsou už nějaké informace ?
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK