Třeba Irving zase něco napíše... Pravidla moštárny byly boží!Netorack píše:Vincour a Irving jsou pěkné příklady.

Třeba Irving zase něco napíše... Pravidla moštárny byly boží!Netorack píše:Vincour a Irving jsou pěkné příklady.
To je jeden z důvodů, proč bych do nových Artifacts nešel, přesto že jsem z první série vytáhnul krásný dual patch Brodeura /15.Hans píše:To co popisuješ se ale děje u Upper Decku každý rok. Třeba Autofacts jsou toho zářným příkladem. Většinou u borců, co hrajou druhou sezonu se zbavují těch nálepek z té nováčkovské. Samozřejmě ale u těch béčkových.
Dampo, to vysvětlení je naprosto jednoduchý - koncept příčiny a důsledku (karma), a to myslím smrtelně vážně! Svatose neznám, ale na základě jeho příspěvků a reakcí okolí je to podle mě kluk, co něco v životě dokázal, něco vybudoval a něco tu po sobě zanechá! Navíc je to dle mého bezelstnej a empatickej člověk, co nezištně rád udělá někomu radost, pomůže, potěší... Proto si sbírání užívá, bere ho jako relax a nic víc a karma s tím takhle nakládá - oplácí mu to, navíc jsem přesvědčený, že i v jeho osobním životě, že je šťastný. Já o sobě vím, že umím být protivný, rýpavý, škodolibý, nechám se vyprovokovat a prostě vše až moc zbytečně řeším s horkou hlavou! Moje výchova nebyla ideální a neměl jsem kolem sebe ty správné vzory - jak v rodině, tak v hokejových kolektivech. Vím to, snažím se změnit, ale je to sakra těžký, to mi věř, navíc, když jsi negativitou obklopený prakticky neustále (přál bych Ti někdy trávit čas v kolektivu s převahou starších žen-učitelek, to je fakt brutální...Dampa17 píše:Mám takový pocit, že spojení necak - artifact je takové inverzní uskupení dvojce svatos - jakýkoli box ...
... no, sice netrávím čas v kolektivu starších žen-učitelek, ale ve značně feminizovaném pracovním kolektivu úřednic různého věku ano, takže si to dovedu představitnecak píše:(přál bych Ti někdy trávit čas v kolektivu s převahou starších žen-učitelek, to je fakt brutální...).
Toto môžem potvrdiť. Takže asi na tom bude niečo pravdy....necak píše:...Navíc je to dle mého bezelstnej a empatickej člověk, co nezištně rád udělá někomu radost, pomůže, potěší...
Vim, že něco takového existuje, ale k tomuhle principu mě dovedlo především studium a vlastní zkušenost! Opravdu to funguje, není to klišé. My, Češi, máme v sobě primárně zakotvenou negaci, ta je ale dána historicky, protože se s námi vždy jen zametalo, ale...deiv14 píše:To mi připomnělo ten seriál - My name is Necak![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host