Delší dobu jsem chtěl otevřít box 95-96 Select Certified. Takže objednány dva boxy (20 balíčků po pěti kartách) s cílem zkompletovat celou sérii, čítající 144 karet base setu, což se mi nepodařilo a chybí mi ještě 16 karet. Doufal jsem také v jeden Gold Team (vkládaný 1:41).
Ukázka base karet:

Rookies:

Mirror Gold z obou boxů:

Inserty první box: Hned ve druhém balíčku měl bratr kliku a trefil ho! Mimoto ještě dvakrát Double Strike (1:31) a v podstatě garantovaný Certified Future (1:18).
CF: Peter Forsberg

DS: Ron Francis a Alexei Zhamnov

GT: Jaromír Jágr

Po tomhle nášupu jsem už neměl vůbec chuť otevřít druhý box, protože logicky nemohl být lepší!

Inserty druhý box: Lepší skutečně nebyl, ale určitě nezklamal. Opravdu škoda, že jsem neotevíral obráceně... Nejprve mé cvičené oko odhalilo černou krabičku s nápisem Case Chase. V prvním boxu byl ve stejných místech strčen kartonek, jehož význam jsem pochopil až po tomto nálezu. Krabičku jsem si nechal pěkně na konec a hned v prvním balíčku jsem už z kousku vykukující karty věděl, že mám druhý Gold Team!!!

CF: Brian Holzinger

GT: Pavel Bure

CCH: V záhadné krabičce byla ukryta paralelní verze Double Strike a na ní Keith Primeau

A ještě krátce k úskalím breakování na rybách. V momentě, kdy bratr držel Jardu na Gold Teamu, a já na ní přes jeho rameno zíral, zabrala ryba. Zíral jsem ještě o něco víc, když bratrova reakce byla taková, že Jarda i s ostatníma kartama z balíčku letěl do křoví a bratr s již volnýma rukama letěl po prutu!?!

Závěrem mi to nedá a pro úplnost musím vložit ještě tři hity co jsem vytáhl z Vltavy! Asi byly rybky zvědavé, co to na tom břehu děláme

3. 68cm

2. 78cm

a
1. 83cm (15kg)

Všechny karty putují do PC (něco časem k mání bude v příslušné sekci…) a všechny ryby putovaly zpět do vody, protože Pavel nemá na shopu pořádnej toploader