Nejdříve jsem vůbec nechápal o co jde, po chvilce mi došlo, že to je formát boxů a balíčků pana Hrbka. To spojení Bart-ko llection mi nedošlo. Tak jsem si říkal, asi pro mě nějaký Hašci, speciální.
No když jsem to rozbalil, nevěřil jsem vlastním očím a dlouhou dobu karty prohlížel v němém úžasu.
Abych to nezdržoval, na kartách jsem já, občas Dominikem Haškem.
Jde o regulérní sérii, kde jsou karty limitovány nejvíce do 10 ks. A jsou tam skutečně všechny.
Karty Vám představím lépe, než kdykoliv, protože ta práce pana Hrbka, mojí ženy, mého šváry Aleše a i Petra Brůhy (Ma-me) prostě stojí za zveřejnění. Všichni si s tím museli dát hodně práce, má to kvalitu, která odpovídá kvalitě produktů z díly Legendy CS. Prostě super. Skvělý jsou zadní strany, ty texty mě hodně pobavily:-) Sice nejsou tak úplně pravdivé (zkušený brankář rozhodně nejsem), ale co - to nikdo neví

Box:
To logo trochu připomíná UD The CUP:-) a ta silueta je prý skutečně moje.

Balíček:

Jednotlivé karty - inserty.
Rookie Sensation /10

Hometown Heroes /10

Inspiration /10

The Mask Color /10 - těžko vybrat, ale asi se mi líbí nejvíc!

Double Team /10

Honorable Numbers /10 (Jersey )

Shootout /4 - použitý autentický puk z mé první nuly!!!! Staré cca rok!!! Švára ho měl celou dobu u sebe! Karta má tlouštku asi 5 mm.

Nameplate Letter (home) /6

Nameplate Letter (away) /6

Inspiration AUTOGRAPH Dominik Hašek 1/2

Double Team AUTOGRAPH Dominik Hašek 2/2

2x podepsaný Dominik Hašek - co na to říct? Už jen pocit, že věděl, že to je pro jeho fanouška, mě těší. Pořád přemýšlím, že bych si Double Team také podepsal, ale musel bych mít stejnou tužku. Inspiration nepodepíšu, tam není místo. To bych jen zkazil.
Celkové hodnocení:
Kvalita karet - nevuěřitelná.
Nápad - nejlepší možný dárek - původní záměr byl jedna karta k mým narozkám (září) - nápad mého šváry, hrajeme spolu hokej. Podle toho, co jsem zjistil, se do toho vložil pan Hrbek a rozjel dost masivní sérii. Ani si neumím představit, kde na to vzal čas. Když vím, kolik toho vytváří, plánuje...moc velké díky pane Hrbku. Slovy nelze vyjádřit, jak jsem vděčný.
Myslím, že těžko někdy dostanu dárek, který tohle překoná. Skutečně jsem neměl ani 1% tušení, že se něco takového za mými zády děje. Aleš, můj švára, mě na hokeji fotil a já si to vůbec nevšiml! Ten s tím měl také pěkně práce, dodal fotky, puk, musel pro to jet. Ještě perla je, že jsem chviličku po tom focení začal chytat v bílém dresu...protože se mi sepralo jméno (měl jsem tam BART).
Jak říkal Kodet v Pelíškách. Nejhezčí dárek je ten, který vyrobíte pro toho druhého z lásky. Pan Hrbek to asi z čiré lásky nedělal

Všem, kdo se na tom podíleli, moc děkuji. Vyrazili jste mi dech a dali něco, co mě naprosto šokovalo. Slzy byly...ne moc, malý rozbaloval autodráhu...

Na světě jsou věci, které penězi nezměříte a přesto jsou pro Vás hrozně cenné a toto je jedna z nich. A patří na naprostý vrchol.