The BART KO-LLECTION made by Hrbek

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2011.
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: The BART KO-LLECTION made by Hrbek

Příspěvek od SugarRay »

Na tý Home Town Heroes na zadní straně je jedna chybička , tamním divákům by tam mělo být , je to tak ? Jenom taková blbost , neni to podstatný jenom jsem si toho teď všimnul jak jsem to pročítal . To byly časy když vzadu na kartách bylo počtení o hráči ...
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Veteran fans hcs píše:Mám soukromý dotaz na Pavla,
doufám že počítá s tím že na lednové burze bude muset čelit improvizované autogramiádě,
nevím jak je to možné ale ve skladu nám zůstalo několik kusů karet z jeho serie.
mám pocit že ta řada žadatelů o autogram bude dost dlouhá :)
:D Tak to už bych si fakt připadal jak golman Detroitu *lgh*
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

SugarRay píše:Na tý Home Town Heroes na zadní straně je jedna chybička , tamním divákům by tam mělo být , je to tak ? Jenom taková blbost , neni to podstatný jenom jsem si toho teď všimnul jak jsem to pročítal . To byly časy když vzadu na kartách bylo počtení o hráči ...
Hele nekaž mi to :D
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Mistr Hrbek... Obrázek

Paní Bartková... Obrázek

Švára Aleš... Obrázek

Mistr ma-me... Obrázek

Závist je nejupřímnější formou uznání. Richard Wiggins
A já ti Pavle momentálně hodně závidím. :thumbup:
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Tak to už bych si fakt připadal jak golman Detroitu
Já mam jenom strach aby Bartko když je teď slavnej nepřestal na sobě makat , jako Bryzgalov u Flyers *cry-a* *lgh*
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Závist je nejupřímnější formou uznání.
Dobrej citát :thumbup:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

SugarRay píše:
Tak to už bych si fakt připadal jak golman Detroitu
Já mam jenom strach aby Bartko když je teď slavnej nepřestal na sobě makat , jako Bryzgalov u Flyers *cry-a* *lgh*
Naopak, tohle mě tak nakoplo, že jsem chtěl jít dnes chytat a to beru antibiotika :D

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

No k netu jsem se dostal až teď a koukám jako blázen :shock: - P A R Á D A ... na to se nedá nic jinýho říct :thumbup:
... akorát mě tak napadá u kolika karet jsi musel přemýšlel, jestli je náhodou už nemáš ve sbírce, jak je občas tvým zvykem? *lgh*
... a mimochodem, kdyby časem nějakej Bartko byl volnej, určitě bych se nezlobil, protože jak víš, snažím se mít ve sbírce aspoň jednu kartu od každého světového hráče ;)

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Ted jsem na to koukal a nemam slov, to je neco neuveritelneho. Od napadu, pres realizaci az po proslou Redemption. Klobouk dolu vsem, kteri se na tom podileli. Myslim, ze tento set ma u me bod za serii stoleti.
Obrázek

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Masakr :clap:

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

No tak to je něco neskutečného, především ty letter, ale prostě celkově. Ta prošlá redemption je taky originální :D. Ani se nedokážu představit Váš pocit, když jste to rozbaloval. Lepší dárek Vám zřejmě ani dát nemohli... *gp*
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Tak toto snad nejde ani okomentovat!!! Pavle takový dárek k Vánocům by chtěl snad každý sběratel. Pan Hrbek se s tvými blýskými opravdu činili a klobouk před nimi dólu a k tomu ještě poklonu. :thumbup:
Obrázek

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od trtrtr »

Když si to člověk jen takhle prohlédne na fotkách, tak ho vůbec nemůže napadnout, kolik musel cel produkt dát práce... Vymyslet druhy karet, design, pokec na zadní stranu, a hlavně, udělat si na to čas. A to je to, ´čeho si vážím nejvíc, že jsou na světě pořád lidé, kteří si dokáží udělat čas na své známé a nebojí se tomu něco obětovat! :clap: Ode mě velké uznání!! :thumbup:
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

marty80
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od marty80 »

Toto je originalita každým coulem ... je to asi ten nejskvělejší hmotný dárek pod stromečkem, co mohl Pavel najít :thumbup:
Jen si představte, kdyby každýmu udělali takovýto boxík na míru podle jeho přání, sbírky, stylu :D
Karty určitě naživo vypadají ještě lépe než vypadají na scanech :D mě osobně se líbí Maska :thumbup:
Velké uznání všem, co se na této vynikající práci a nápadu podíleli....a já tiše závidím ;)

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Nevím, co bych k tomu dodal. Geniální. :thumbup: :clap:

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

WOW :shock: ,nemám slov totální paráda.Takovou edici se mnou bych bral hned :lol:
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

Richi27
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Richi27 »

Gratuluju ke krásnýmu dárečku :-D Jednou chci mít taky takovou ženu, co to pro mě udělá..
Četl jsem si to včera před spanim a pak se mi o Pavlovi zdálo..zajímalo by mě, co to znamená :-D

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

pak se mi o Pavlovi zdálo..zajímalo by mě, co to znamená
To může znamenta buď že Pavel je fucking legend , nebo že si se do něj zamiloval a v jeho přítomnosti se cítíš jako malý školák )))))) .
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Vy jste volové :D
To je normální, když něco vidíš těsně před spaním, že se ti potom o té věci zdá - nic jiného v tom hledat nemusíš :D

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Níže uvedený ( a jistě kontroverzní ) příspěvěk jistě vyvolá spoustu negativních a nesouhlasných reakcí, ale právě proto byl napsán. Ostatně právě v možnosti diskuze vidím pravý smysl jakéhokoliv fóra...
Úvodem bych rád ocenil nápad paní Bartkové na dárek pro Pavla - jistě super nápad a díky Ferdovi i pěkná realizace..
Tím to ale končí..
Bohužel již dlouhodobě je toto forum postaveno tak trochu jako Pavlova slavobrána... Bezpochyby toho pro sběratelství karet za poslední dobu udělal dost a dost, ale reakce typu " Pavel je náš kartičkový táta" nebo "Pavel je náš Bůh", případně reakce v tomto topicu mi už hraničí s něčím, čemu se říká modlářství...
Možná by bylo dobré otevřít oči a uvědomit si, že v době zhruba před 18ti lety, když tady pár prvních "šílenců" pomalu ale jistě prošlapávalo cesty sběratelství se vším co k tomu patří, ještě někteří z Vás ani nebyli na světě a Pavel toho možná o kartách věděl pramálo.. A že i on dnes ( a kolikrát možná nevědomky ) sám používá několik z těch pečlivě umetených a prošlapaných cestiček..
Z prapůvodní skupinky průkopníků nás dnes zbyla jen hrstka a v podstatě stojíme v pozadí. Nikoliv však jako opozice, ale jako lidé, kteří pořád svojí na první pohled neviditelnou prací stále sem tam něčím přispějí do sběratelského života.
A třeba právě Ferda Hrbek by bez naší pomoci měl svojí cestu určitě těžší...
O to víc mě mrzí, že některými členy tohoto fóra jsme pořád chápáni jako škůdci a ti na druhé straně barikády..
Přitom se snad nepletu, když si myslím, že konkrétně moje a Pavlovy osobní vztahy jsou na velmi dobré úrovni a věřím, že tak zůstanou i po napsání tohoto příspěvku...

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2011“