The BART KO-LLECTION made by Hrbek
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: The BART KO-LLECTION made by Hrbek
Na tý Home Town Heroes na zadní straně je jedna chybička , tamním divákům by tam mělo být , je to tak ? Jenom taková blbost , neni to podstatný jenom jsem si toho teď všimnul jak jsem to pročítal . To byly časy když vzadu na kartách bylo počtení o hráči ...

Veteran fans hcs píše:Mám soukromý dotaz na Pavla,
doufám že počítá s tím že na lednové burze bude muset čelit improvizované autogramiádě,
nevím jak je to možné ale ve skladu nám zůstalo několik kusů karet z jeho serie.
mám pocit že ta řada žadatelů o autogram bude dost dlouhá

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Hele nekaž mi toSugarRay píše:Na tý Home Town Heroes na zadní straně je jedna chybička , tamním divákům by tam mělo být , je to tak ? Jenom taková blbost , neni to podstatný jenom jsem si toho teď všimnul jak jsem to pročítal . To byly časy když vzadu na kartách bylo počtení o hráči ...

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Mistr Hrbek... 
Paní Bartková...
Švára Aleš...
Mistr ma-me...
Závist je nejupřímnější formou uznání. Richard Wiggins
A já ti Pavle momentálně hodně závidím.

Paní Bartková...

Švára Aleš...

Mistr ma-me...

Závist je nejupřímnější formou uznání. Richard Wiggins
A já ti Pavle momentálně hodně závidím.

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já mam jenom strach aby Bartko když je teď slavnej nepřestal na sobě makat , jako Bryzgalov u FlyersTak to už bych si fakt připadal jak golman Detroitu

Naopak, tohle mě tak nakoplo, že jsem chtěl jít dnes chytat a to beru antibiotikaSugarRay píše:Já mam jenom strach aby Bartko když je teď slavnej nepřestal na sobě makat , jako Bryzgalov u FlyersTak to už bych si fakt připadal jak golman Detroitu![]()

No k netu jsem se dostal až teď a koukám jako blázen
- P A R Á D A ... na to se nedá nic jinýho říct
... akorát mě tak napadá u kolika karet jsi musel přemýšlel, jestli je náhodou už nemáš ve sbírce, jak je občas tvým zvykem?
... a mimochodem, kdyby časem nějakej Bartko byl volnej, určitě bych se nezlobil, protože jak víš, snažím se mít ve sbírce aspoň jednu kartu od každého světového hráče

... akorát mě tak napadá u kolika karet jsi musel přemýšlel, jestli je náhodou už nemáš ve sbírce, jak je občas tvým zvykem?

... a mimochodem, kdyby časem nějakej Bartko byl volnej, určitě bych se nezlobil, protože jak víš, snažím se mít ve sbírce aspoň jednu kartu od každého světového hráče

Ted jsem na to koukal a nemam slov, to je neco neuveritelneho. Od napadu, pres realizaci az po proslou Redemption. Klobouk dolu vsem, kteri se na tom podileli. Myslim, ze tento set ma u me bod za serii stoleti.

No tak to je něco neskutečného, především ty letter, ale prostě celkově. Ta prošlá redemption je taky originální
. Ani se nedokážu představit Váš pocit, když jste to rozbaloval. Lepší dárek Vám zřejmě ani dát nemohli... 

Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
Tak toto snad nejde ani okomentovat!!! Pavle takový dárek k Vánocům by chtěl snad každý sběratel. Pan Hrbek se s tvými blýskými opravdu činili a klobouk před nimi dólu a k tomu ještě poklonu. 

Když si to člověk jen takhle prohlédne na fotkách, tak ho vůbec nemůže napadnout, kolik musel cel produkt dát práce... Vymyslet druhy karet, design, pokec na zadní stranu, a hlavně, udělat si na to čas. A to je to, ´čeho si vážím nejvíc, že jsou na světě pořád lidé, kteří si dokáží udělat čas na své známé a nebojí se tomu něco obětovat!
Ode mě velké uznání!! 

Sbírám karty Ricka DiPietra
DiPietro: 302/XXX
Islanders: 834?/XXX
Toto je originalita každým coulem ... je to asi ten nejskvělejší hmotný dárek pod stromečkem, co mohl Pavel najít
Jen si představte, kdyby každýmu udělali takovýto boxík na míru podle jeho přání, sbírky, stylu
Karty určitě naživo vypadají ještě lépe než vypadají na scanech
mě osobně se líbí Maska
Velké uznání všem, co se na této vynikající práci a nápadu podíleli....a já tiše závidím

Jen si představte, kdyby každýmu udělali takovýto boxík na míru podle jeho přání, sbírky, stylu

Karty určitě naživo vypadají ještě lépe než vypadají na scanech

Velké uznání všem, co se na této vynikající práci a nápadu podíleli....a já tiše závidím

Nevím, co bych k tomu dodal. Geniální.

- Gustavsson50
- Hvězda
WOW
,nemám slov totální paráda.Takovou edici se mnou bych bral hned 

Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Gratuluju ke krásnýmu dárečku
Jednou chci mít taky takovou ženu, co to pro mě udělá..
Četl jsem si to včera před spanim a pak se mi o Pavlovi zdálo..zajímalo by mě, co to znamená

Četl jsem si to včera před spanim a pak se mi o Pavlovi zdálo..zajímalo by mě, co to znamená

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To může znamenta buď že Pavel je fucking legend , nebo že si se do něj zamiloval a v jeho přítomnosti se cítíš jako malý školák )))))) .pak se mi o Pavlovi zdálo..zajímalo by mě, co to znamená

Vy jste volové
To je normální, když něco vidíš těsně před spaním, že se ti potom o té věci zdá - nic jiného v tom hledat nemusíš

To je normální, když něco vidíš těsně před spaním, že se ti potom o té věci zdá - nic jiného v tom hledat nemusíš

Níže uvedený ( a jistě kontroverzní ) příspěvěk jistě vyvolá spoustu negativních a nesouhlasných reakcí, ale právě proto byl napsán. Ostatně právě v možnosti diskuze vidím pravý smysl jakéhokoliv fóra...
Úvodem bych rád ocenil nápad paní Bartkové na dárek pro Pavla - jistě super nápad a díky Ferdovi i pěkná realizace..
Tím to ale končí..
Bohužel již dlouhodobě je toto forum postaveno tak trochu jako Pavlova slavobrána... Bezpochyby toho pro sběratelství karet za poslední dobu udělal dost a dost, ale reakce typu " Pavel je náš kartičkový táta" nebo "Pavel je náš Bůh", případně reakce v tomto topicu mi už hraničí s něčím, čemu se říká modlářství...
Možná by bylo dobré otevřít oči a uvědomit si, že v době zhruba před 18ti lety, když tady pár prvních "šílenců" pomalu ale jistě prošlapávalo cesty sběratelství se vším co k tomu patří, ještě někteří z Vás ani nebyli na světě a Pavel toho možná o kartách věděl pramálo.. A že i on dnes ( a kolikrát možná nevědomky ) sám používá několik z těch pečlivě umetených a prošlapaných cestiček..
Z prapůvodní skupinky průkopníků nás dnes zbyla jen hrstka a v podstatě stojíme v pozadí. Nikoliv však jako opozice, ale jako lidé, kteří pořád svojí na první pohled neviditelnou prací stále sem tam něčím přispějí do sběratelského života.
A třeba právě Ferda Hrbek by bez naší pomoci měl svojí cestu určitě těžší...
O to víc mě mrzí, že některými členy tohoto fóra jsme pořád chápáni jako škůdci a ti na druhé straně barikády..
Přitom se snad nepletu, když si myslím, že konkrétně moje a Pavlovy osobní vztahy jsou na velmi dobré úrovni a věřím, že tak zůstanou i po napsání tohoto příspěvku...
Úvodem bych rád ocenil nápad paní Bartkové na dárek pro Pavla - jistě super nápad a díky Ferdovi i pěkná realizace..
Tím to ale končí..
Bohužel již dlouhodobě je toto forum postaveno tak trochu jako Pavlova slavobrána... Bezpochyby toho pro sběratelství karet za poslední dobu udělal dost a dost, ale reakce typu " Pavel je náš kartičkový táta" nebo "Pavel je náš Bůh", případně reakce v tomto topicu mi už hraničí s něčím, čemu se říká modlářství...
Možná by bylo dobré otevřít oči a uvědomit si, že v době zhruba před 18ti lety, když tady pár prvních "šílenců" pomalu ale jistě prošlapávalo cesty sběratelství se vším co k tomu patří, ještě někteří z Vás ani nebyli na světě a Pavel toho možná o kartách věděl pramálo.. A že i on dnes ( a kolikrát možná nevědomky ) sám používá několik z těch pečlivě umetených a prošlapaných cestiček..
Z prapůvodní skupinky průkopníků nás dnes zbyla jen hrstka a v podstatě stojíme v pozadí. Nikoliv však jako opozice, ale jako lidé, kteří pořád svojí na první pohled neviditelnou prací stále sem tam něčím přispějí do sběratelského života.
A třeba právě Ferda Hrbek by bez naší pomoci měl svojí cestu určitě těžší...
O to víc mě mrzí, že některými členy tohoto fóra jsme pořád chápáni jako škůdci a ti na druhé straně barikády..
Přitom se snad nepletu, když si myslím, že konkrétně moje a Pavlovy osobní vztahy jsou na velmi dobré úrovni a věřím, že tak zůstanou i po napsání tohoto příspěvku...