The BART KO-LLECTION made by Hrbek

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2011.
pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: The BART KO-LLECTION made by Hrbek

Příspěvek od pavelbart »

V první řadě Martine, tyhle rekace jsou přece myšleny z legrace...
Ano, naše vztahy jsou dobré a určitě budou i nadále. Ale mohl sis vybrat nějaký jiný topic s podobnou reakcí.
Nicméně, mohu sportovně říci, že konkrétně Martin Čepelák (33mc) toho dělá pro sběratele hodně a z těch co já znám, určitě nejdéle. A hlavně ho považuji za fér člověka. To, že toto forum je postaveno jako moje je ale nesmysl... forum vzniklo jako společný nápad skupiny lidí (teď nevím, zda řeknu všechny, ale Sugar, Molda, já, Hans, Tie...) a rozhodně není postaveno jako slavobrána na mou osobu. Záměr je úplně někde jinde.
Asi sám nepopřeš, a na tvé burze v Pze je to myslím hodně znát, že se našemu shopu a koneckonců i fóru, podařilo dostat mezi nás, sběratele, spoustu jiných lidí. A o to by nám všem měli jít přece nejvíce. Náš shop byl první, který do karet pořádně "praštil". To nám nikdo nemůže upřít. Máme spoustu zákazníků, kteří kartám nerozumí, ale líbí se jim. Jsou prostě noví...Forum přivedlo nějakou část, sice poměrně malou, ale asi taky pomohlo. Tím naše zásluhy končí. Někomu to může připadat málo, někomu hodně. Já osobně tvrdím to, že my jsme jen udělali "něco", k čemu se nikdo z prodejců do té doby neměl. A věřím, že kdybychom to neudělali my, neudělal by to nikdo. To, že po nás vyrostlo spousta eshopů, byla podle mě hlavně reakce na náš. A to ve finále, sběratelství pomáhá úplně nejvíc. Konkurence. Protože předtím v podstatě nebyla. Aukro, burzy...ale net dnes vládne světu a tady byla mezera. Třeba u Zábranských je snad každou burzu 5 nových lidí, kteří mi píšou, že se přijedou podívat poprvé...No není to super?? Odhadem mohu říci, že třeba prosincové bylo určitě 10 nových lidí, na listopadové min. 5. Martine, nechci mluvit za ostatní, ale konkrétně tebe nikdo určitě nepovažuje za škůdce apod. Přesto, vylít si vztek, i kdyby byl oprávněný, v topicu, kde ukazuji skvělý nápad mé ženy a pár lidí kolem, z kterého mám ohromnou radost, je dost smutné. A kdybys to nepsal ty, viděl bych v tom i závist.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jak řiká Pavel to nesmíš všechno brát moc vážně ty komentáře , že by to bylo nějaký forum fanatiků co uznávaj a velebí Pavla to je extrémismus *rfl* .
Jasný jsou dvě věci povedlo se udělat nový forum což byl nějakej přirozenej vývoj věcí a bylo to dobře že vzniklo a byla to jeho zásluha , a ten shop jak řiká Pavel tady prostě žádnej nebyl na takový urovni , a to mohl udělat už dávno kdokoliv ale neudělal .
Myslim že Pavel má přirozenej respekt a přátelství mnohých sběratelů díky svýmu přístupu , férovosti atd. nic víc v tom neni .
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jo a ještě jsem chtěl napsat že ty lidi co znám co se točily kolem karet dřív a byly na webu tak ty si prošlapávaly cestičky maximálně tak ke svýmu bankovnímu kontu nic víc v tom nebylo .
Jejich přístup byl hodně ve stylu odrbat co to dá , a o něčem co by fakt pomohlo nebo mělo nějakej jinej přínos pro fandy a sběratele z jejich strany nevim , nákupy na ebay byly východiskem pro spoustu lidí si myslim .
Obrázek

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

no...tak tohle je hodně pěkný ! :clap:

už jen čekam, až se v topicu AUKCE objeví Pavlovo podepsaná karta a Dzejdy tam hned přihodí 1000,- :thumbup: :lol:
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

No tak vánoce na vás koukám dolehly naplno až teď *lgh* , ale hoši nesmíte tomu tak podléhat tý atmosféře *lgh*
Neuvěřitelný .
Obrázek

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Nevylévám si vztek, jen se snažím nějak reagovat...
V několika věcech ale nemáš pravdu - první pořádný shop, který na rozdíl od desítek domáckých a pololegálních zadarmowebů nabízel široký sortiment zboží pro sběratele byl dnes již neexistující eshop Ludvíka L...
Fórum také rozhodně nebylo postaveno jako Tvoje slavobrána, ale postupem doby se jí bohužel stalo ( za což asi nemůžeš, ale já to tak prostě vidím ).
Snažím se zde jen diskutovat, což mi, jak už jsem psal dříve, příjde jako normální věc..

pavelbart píše:V první řadě Martine, tyhle rekace jsou přece myšleny z legrace...
Ano, naše vztahy jsou dobré a určitě budou i nadále. Ale mohl sis vybrat nějaký jiný topic s podobnou reakcí.
Nicméně, mohu sportovně říci, že konkrétně Martin Čepelák (33mc) toho dělá pro sběratele hodně a z těch co já znám, určitě nejdéle. A hlavně ho považuji za fér člověka. To, že toto forum je postaveno jako moje je ale nesmysl... forum vzniklo jako společný nápad skupiny lidí (teď nevím, zda řeknu všechny, ale Sugar, Molda, já, Hans, Tie...) a rozhodně není postaveno jako slavobrána na mou osobu. Záměr je úplně někde jinde.
Asi sám nepopřeš, a na tvé burze v Pze je to myslím hodně znát, že se našemu shopu a koneckonců i fóru, podařilo dostat mezi nás, sběratele, spoustu jiných lidí. A o to by nám všem měli jít přece nejvíce. Náš shop byl první, který do karet pořádně "praštil". To nám nikdo nemůže upřít. Máme spoustu zákazníků, kteří kartám nerozumí, ale líbí se jim. Jsou prostě noví...Forum přivedlo nějakou část, sice poměrně malou, ale asi taky pomohlo. Tím naše zásluhy končí. Někomu to může připadat málo, někomu hodně. Já osobně tvrdím to, že my jsme jen udělali "něco", k čemu se nikdo z prodejců do té doby neměl. A věřím, že kdybychom to neudělali my, neudělal by to nikdo. To, že po nás vyrostlo spousta eshopů, byla podle mě hlavně reakce na náš. A to ve finále, sběratelství pomáhá úplně nejvíc. Konkurence. Protože předtím v podstatě nebyla. Aukro, burzy...ale net dnes vládne světu a tady byla mezera. Třeba u Zábranských je snad každou burzu 5 nových lidí, kteří mi píšou, že se přijedou podívat poprvé...No není to super?? Odhadem mohu říci, že třeba prosincové bylo určitě 10 nových lidí, na listopadové min. 5. Martine, nechci mluvit za ostatní, ale konkrétně tebe nikdo určitě nepovažuje za škůdce apod. Přesto, vylít si vztek, i kdyby byl oprávněný, v topicu, kde ukazuji skvělý nápad mé ženy a pár lidí kolem, z kterého mám ohromnou radost, je dost smutné. A kdybys to nepsal ty, viděl bych v tom i závist.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Nebudu a ani nechci tady někoho hájit, ale myslím, že u každého obchodu musí být dvě strany. Jedna, co prodává a druhá, co kupuje. A myslím, že nikdy nikdo nikoho nenutil s bambitkou v ruce něco koupit. A jestli se mi zdá být něco drahé, tak to v první řadě nekoupím, ne ?? A když to zjistím až za čas, tak začnu nakupovat jinde, ne??? Jistě - v dobách minulých se tady hodně lidí přiživovalo na tom, že na eBayi nakoupili karty a tady je pak po burzách s velkým ziskem prodávali.. Ale stejnou možnost měli přeci úplně všichni, ne ???

SugarRay píše:Jo a ještě jsem chtěl napsat že ty lidi co znám co se točily kolem karet dřív a byly na webu tak ty si prošlapávaly cestičky maximálně tak ke svýmu bankovnímu kontu nic víc v tom nebylo .
Jejich přístup byl hodně ve stylu odrbat co to dá , a o něčem co by fakt pomohlo nebo mělo nějakej jinej přínos pro fandy a sběratele z jejich strany nevim , nákupy na ebay byly východiskem pro spoustu lidí si myslim .

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Myslíš hokejovakarty.cz ? Tak to byl eshop jak řemen *rfl* všechno drahý jak blázen , a na všechno člověk musel dlouho čekat .
To nemůžeš nazvat první pořádný eshop ani v legraci , jo a ještě než bylo forum spuštěno tak Pavel obracel na svojí víru spoustu sběratelů a ti kdo nechtěly konvertovat byly popraveni *rfl* Takže je jasný že ti co zbyly jsou všechno jeho vazalové .
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Nebudu a ani nechci tady někoho hájit, ale myslím, že u každého obchodu musí být dvě strany. Jedna, co prodává a druhá, co kupuje. A myslím, že nikdy nikdo nikoho nenutil s bambitkou v ruce něco koupit. A jestli se mi zdá být něco drahé, tak to v první řadě nekoupím, ne ?? A když to zjistím až za čas, tak začnu nakupovat jinde, ne???
Však v pohodě , to jsem psal člověk začínal sbírat a než si postupně procedil přes síto ty dobrý prodejce tak tisíce narval mezitim do chřtánu hyenám co si to nezasloužily , postupem času kdy člověk získá zkušenosti a víc informací tak už má přehled to je normální vývoj .
Ale ještě si do diskuze nenapsal v čem byl ten přínos těch ostatních a proč si myslíš že je tady Pavel za boha dík za odpověď .
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Chtěl bych se vrátit ve své reakci k původnímu tématu: Pavle, to je něco fantastického, krásná série. Hlavně se mi zdá, že jsou karty nějaké duhové blejskavé, něco ve stylu Limited? Totálně to posouvá produkty pana Hrbka na jiný, vyšší level. A ty signatures s Hašanem? Wow! Moc gratuluju ke krásnému dárku!

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

ja taky musim pochvalit "HRBÁKA" :wave: jeho produkty fakt sou skveli ..na nase pomeru zajiste nejlepsi..nak sem jeho karty tolik nesledoval ale uz jim zacinam prichazet na chut..jen doufam ze bude pokracovat a dockame se opet nake serie.. co se tyce techto karet je to pecka ...jak rikal DZEJDY..jen tise zavidim :oops: ..neumim si prestavit kdyby me tohle dal nekdo pod stromecek se svym oblibenym hracem ( eliasem) no skakal bych radosti jak .....je to supr !! :clap: jo a nejvice se mi libi kartaa s pukem...pride mi to stranse husty ze tam je zrovna puk se kterym si vychytal SHOUT OUT....to je asi takova nejvice osobni karta neee pavle??? ( ty bych si asi vazil nejvic)
Patrik Eliáš - 1 275ks

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Ale já nezávidím tiše, já mu závidím zcela upřímně a hodně NAHLAS!!! *rfl*
Obrázek

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

DzEjDy píše:Ale já nezávidím tiše, já mu závidím zcela upřímně a hodně NAHLAS!!! *rfl*
dyt ja taky !!! za tohle se fakt ani trosicku nestydim ze mu zavidim..je to proste hukot :D
Patrik Eliáš - 1 275ks

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Taky jsem chtěl přidat reakci.. koukal jsem během svátků na různé vánoční brejky na mobilu, takže jsem nic nekomentoval.. a říkal jsem si že téměř každý vánoční brejk je parádní.. ale když se objevila tahle série, tak jsem málem spadl ze židle. Asi k tomu napsáno bylo vše, nevím co bych dodal nového. Pavle moc ti to přeju, je to skvělý dárek.. a panu Hrbkovi a lidem kteří se na tom podíleli - skutečně smekám, je to paráda něco takového vymyslet a zrealizovat. *gp* :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

SugarRay píše:
Nebudu a ani nechci tady někoho hájit, ale myslím, že u každého obchodu musí být dvě strany. Jedna, co prodává a druhá, co kupuje. A myslím, že nikdy nikdo nikoho nenutil s bambitkou v ruce něco koupit. A jestli se mi zdá být něco drahé, tak to v první řadě nekoupím, ne ?? A když to zjistím až za čas, tak začnu nakupovat jinde, ne???
Však v pohodě , to jsem psal člověk začínal sbírat a než si postupně procedil přes síto ty dobrý prodejce tak tisíce narval mezitim do chřtánu hyenám co si to nezasloužily , postupem času kdy člověk získá zkušenosti a víc informací tak už má přehled to je normální vývoj .
Ale ještě si do diskuze nenapsal v čem byl ten přínos těch ostatních a proč si myslíš že je tady Pavel za boha dík za odpověď .
Těžko Ti to budu vysvětlovat, protože jsi tu dobu pravděpodobně nezažil.. Zapomeň na to, že tenkrát byl internet, největším výdobytkem techniky byl FAX. Přesto tady bylo dost nadšenců, kteří se snažili propagovat a pořádat burzy v nejrůznějších částech naší republiky, byl tu třeba pokus o českou mutaci časopisu Beckett, byli to třeba lidé z APS, kteří jako první vydali karty české extraligy.. To tehdy se utvářelo sběratelství karet v ČR, Pavel jen "přistoupil" o dost zastávek později ( čímž ale opět nechci přehlížet jeho zásluhy ). Odpověď na svoji druhou otázku najdeš v různých příspěvcích zde na fóru...
A jak předesílám - všechno bez internetu !! To už si dnes většina z nás ani neumí představit..
Už jednou jsem tě zval na burzu do Prahy - tak přijeď a proberem to u piva...

astrid
Nováček
Nováček

Příspěvek od astrid »

Koukám jak puk s otevřenou pusou. Naprosto famózní!!!!!

Rader99
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rader99 »

Krásný dárek a hlavně neuvěřitelně originální nápad od všech kdo v tom měl prsty, fakt jsem koukal, moc gratuluju. :) Akorát škoda té o den prošlé redemption ta by asi byla. :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

freddy-NJD26 píše:
DzEjDy píše:Ale já nezávidím tiše, já mu závidím zcela upřímně a hodně NAHLAS!!! *rfl*
dyt ja taky !!! za tohle se fakt ani trosicku nestydim ze mu zavidim..je to proste hukot :D

JJ Fredy, to jsem čuměl nejvíc, hlavně že ho švára takovou dobu schovával! A u nás je to celkem náhoda. Většinou hrajeme třeba 10:9...někdy i více...když oba golmani stlačíme góly pod 10, bereme to jako super. Hrajeme většinou 1,5 hodiny.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jsem rád, že se to většině líbí, ale za chvilku to, snad se nebudete zlobit, vymažu. Nechci, aby taková věc, ze které mám upřímnou radost, byla takto negativně spojována s debatou o sběratelství v ČR. To totiž není na místě. A jen bych chtěl reagovat na debatu Sugar vs. 33mc.
To, že toto forum je jako velebení mé osoby je nesmysl, vždyť mě tady nikdo nechválí nikde - vyjma box breaks. Tak občas má někdo radost, že vytáhl pecku a dá to najevo. Samozřejmě je to štěstí a já jsem rád, když se lidem něco v boxu ukáže, jako třeba Ferdův 1/1 Roy a spol, nebo AUTO Jágra, dnes třeba RC Stamkos...Jinak jsem tady nezaregistroval až na pár vět, že by tady ze mě někdo dělal bůhví co. Pamatuji si snad jen Mapka a Millera.
Další věc - mluvíš o vlaku, do kterého jsem nasedl. Tady nesouhlasím. Já nasedl do svého vlaku, který podle mě trochu ostatním prodejcům ujel. Pak do vlaku internet a využil mezery na netu. Na burze v Praze jsem nikdy nebyl závislý, od začátku, ale hlavně ne ani jako sběratel. Ano, musely to být super časy, když nebyl internet a někdo na burzu přivezl nějakou pecku. Máš recht, že tomu my nerozumíme. Já začal asi ve 12, 13 (cca 20 let zpátky), ale serióznímu sbírání se věnuji pár let. Už s internetem...Třeba 5, 10 let...nevím. Takže to kouzlo nám jaksi uniká. A nepochybuju, že to byla krásná doba. Ostatně umím ji posoudit v jiné branži, se kterou net totálně zametl.
Ale nezapomeň, že burza u Zábranských byla v poslední době hodně uzavřená společnost. Díky tomuto foru (a také sk foru) tam začalo chodit spousta jiných lidí, díky našemu shopu další lidi. Ale myslím, že všem to, co se dělo v posledním roce a půl, prostě prospělo. Jeden příklad za vše. Pamatuji, jak Ferda prodával na burze sety, měl je tam několikrát a nic. Pak mi je všechny dal, a já je přes shop snad do měsíce všechny prodal.
Nechci, aby to vyznělo namyšleně, ale já - ač absolutně nechci snižovat tvé zásluhy - na Váš vlak nenasedl. Já jsem oslovil úplně jinou skupinu lidí. Vsadím se, že z burzy u Zábranských u nás na shopu nikdo nenakupuje! A jestli, tak je spočítám na prstech jedné ruky.
V prvním roce jsem snad ani jeden večer nešel spát před půlnocí! Soboty, neděle... A pořád mě to baví. Na shopu nejsem a doufám, že nikdy nebudu finančně závislí. Ať tomu všichni věří, nebo ne, nešel jsem do toho s pocitem, že budu na kartách vydělávat. Původní záměr byl udělat něco pro lidi, co bude fungovat, protože mi štvalo, že nešlo nic v ČR koupit, skladem toho bylo prostě málo. To ale nemyslím tvůj shop, kde jsem bohužel nikdy nebyl. Což mě mrzí...
Když jste nakousli pana Lysoňka, jeho shop byl super určitě v době, kdy jej otevíral. O tom nepochybuji. pak už to nebylo ono, ale spíš tím systémem a tím, že byl na to sám.

Jinak jsem Martine rád, že diskutuješ, ale pro tuhle debatu si mohl vybrat jiný topic. A i to, že budeš diskutovat, tě určitě přesvědčí o tom, že tady nejsi jako nějaký vyvrhel, na kterého někdo kouká špatně. Já osobně budu rád, když tě uvidím diskutovat vícekrát.

Vzkaz pro hokejcards - nepřispěl si tady snad půlroku, tak v tom klidně pokračuj, protože jestli chceš zase snižovat práci pana Hrbka, nebo mi kazit radost, to se ti bohužel nepovede. ;) A pro tvé lepší vědění - Dzejdymu bych dal kartu zadarmo, kdyby ji chtěl ;)

Na konec bych snad jen chtěl říci, že úspěch v ČR se neodpouští a já si už vlastně zvykl, že to tak je.

Díky všem, co se jim ten nápad líbí, měl jsem z toho radost, o kterou jsem se chtěl podělit, a chtěl jsem také ukázat, že pan Hrbek umí udělat super věc i bez zisku (nevěřím, že by na tom vydělal 1,-). Za což zaslouží uznání! Protože mohl udělat sérii jedné legendě, kterou kvůli tomuto odsunul!!!!!!!

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

pavelbart píše: Vzkaz pro hokejcards - nepřispěl si tady snad půlroku, tak v tom klidně pokračuj, protože jestli chceš zase snižovat práci pana Hrbka, nebo mi kazit radost, to se ti bohužel nepovede. ;) A pro tvé lepší vědění - Dzejdymu bych dal kartu zadarmo, kdyby ji chtěl ;)
...paráda, pochopil jsi to úplně opačně! a myslim že asi jako jedinej...karty jsem upřímně chválil a to s tim Dzejdym bylo myšlený jako sranda, narážka na jeho "každoaukční" přihození na zmíněnou částku :) máš super smysl pro humor, to se musí nechat...nebo ani tohle tu psát nemůžu?
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2011“